1

Uitstapjes vlakbij Vakantiepark 't Witven

Speeltuin ASV d'Ekker

veldhoven, Noord-Brabant (2.1km)  -  Speeltuin d'Ekker is kleinschalig maar gezellig. De speeltoestellen staan op verschillende ondergronden. Dat maakt het extra leuk!

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 28 oktober, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Flying Bowling Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (2.11km)  -  Bowlen is al jaren een populaire sport en ook een leuk uitje voor jong en oud. Probeer het eens bij Flying Bowling in Veldhoven!

elke dag geopend 

Klimrijk Brabant

veldhoven, Noord-Brabant (2.35km)  -  Klauter als een echte Tarzan of Jane door de Nederlandse bossen in Klimrijk Brabant. Daag jezelf uit in dit ecologische klimbos of ontsnap uit de escape room.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Bonbonfabriek Rudolf Vermeulen

waalre, Noord-Brabant (2.62km)  -  In Bonbonfabriek Rudolf Vermeulen ontdek je wat chocolade eigenlijk is en hoe je er heerlijke lekkernijen van maakt!

's zondags gesloten 

Speeltuin Kabouterdorp

veldhoven, Noord-Brabant (2.69km)  -  Kabouterdorp Veldhoven heeft naast een speeltuin ook een midgetgolfbaan. De kids kunnen zich hier voor een euro een hele poos vermaken!

elke dag geopend 

Speeltuin Kabouterdorp

veldhoven, Noord-Brabant (2.69km)  -  Kinderen spelen onbezorgd in speeltuin Kabouterdorp. Zwevend, klimmend en glijdend vliegt de dag voorbij!

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 25 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Zwembad Den Ekkerman

veldhoven, Noord-Brabant (2.69km)  -  Gooi de voetjes in de lucht tijdens een avondje discozwemmen! Daarnaast kun je bij Zwembad Den Ekkerman natuurlijk ook gewoon zwemmen en zwieren van de glijbaan.

elke dag geopend 

Speeltuin De Klimbim

waalre, Noord-Brabant (3.13km)  -  Boomhutten, een speelkasteel, en een supersnelle kabelbaan: kom een dagje ravotten met de kinderen in Speeltuin De Klimbim in het Brabantse Waalre.

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Eetcafé 't Brabants Genot

waalre, Noord-Brabant (3.47km)  -  't Brabants Genot heeft heerlijke en uitgebreide menukaart. Een ideale start of einde van een wandel- of fietstocht door de mooie omgeving.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (3.59km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Tentoonstelling Philips Historische Producten

eindhoven, Noord-Brabant (4.23km)  -  Duizenden Philipsproducten zijn de revue gepasseerd. Nog eens terug kijken in de geschiedenis van deze producent? Kom dan de tentoonstelling Philips Historische Producten bekijken.

open op maandag, dinsdag, woensdag 

Monkey Town Valkenswaard

valkenswaard, Noord-Brabant (4.62km)  -  Ontdek Monkey Town Valkenswaard, een uitdagend indoor speelparadijs voor kinderen. Verken samen met je kinderen alle spannende attracties.

elke dag geopend 

Schaatsplezier bij IJssportcentrum Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (4.75km)  -  Wat is een winter zonder schaatsen? In IJssportcentrum Eindhoven heb je keuze uit drie verschillende ijsbanen. Glijd met je ijzers over het gladde, bevroren oppervlak en geniet optimaal van de winter.

gesloten, wacht op winteropening  13 oktober t/m 13 maart, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Holland Art Gallery

eindhoven, Noord-Brabant (4.89km)  -  De Holland Art Gallery is een toegankelijke galerie met kunstwerken voor ieder interieur.

doordeweeks geopend 

Gotcha Outdoor Lasergames Valkenswaard

valkenswaard, Noord-Brabant (5.03km)  -  Duik het bos bij Valkenswaard in voor een spannend potje lasergamen. Geweer op de schouder, helm op je hoofd. Iedereen verandert hier in een echte jager.

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 - 12 34 682 

Speeltuin Geenhoven Valkenswaard

valkenswaard, Noord-Brabant (5.05km)  -  Speeltuin Geenhoven in Valkenswaard biedt kinderen uren speelplezier. Race over de fietscrossbaan, spring op de trampoline of duik in het kleuter-buitenzwembad.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (5.14km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in een dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

elke dag geopend 

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (5.15km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

elke dag geopend 

Heierhof: minicamping en struisvogelboerderij

riethoven, Noord-Brabant (5.2km)  -  Doe mee met een potje boerengolf of knuffel met een struisvogel op het Brabantse Heierhof in Riethoven. Hier is een minicamping en struisvogelboerderij te vinden.

elke dag geopend 

Van prehistorie tot middeleeuwen: tijdreizen in het...

eindhoven, Noord-Brabant (5.35km)  -  Reis terug in de tijd en ervaar het leven van vroeger! In het preHistorisch Dorp ontmoet je Romeinen, Vikingen, boeren, jonkvrouwen en ridders.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 5 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark 't Witven