1

Uitstapjes vlakbij Bospark 't Wolfsven

Dierenrijk

nuenen, Noord-Brabant (1.73km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

elke dag geopend 

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Noord-Brabant (1.9km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

elke dag geopend 

Kasteel Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (2.47km)  -  650 jaren strijd maken Kasteel Geldrop tot een prachtig, monumentaal pand. Verschillende bouwstijlen typeren de jarenlange geschiedenis van het kasteel.

open op zondag 

A.F.Th. van der Heijden-wandeling

geldrop, Noord-Brabant (2.47km)  -  Ga op ontdekkingstocht door het Geldrop van de verhalen en het leven van de grote romancier A.F.Th. van der Heijden.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (2.59km)  -  Kinderboerderij Geldrop hoort bij het prachtige kasteel van Geldrop. De boerderij is een echte knuffelboerderij. Ook is er een speeltuin aanwezig.

elke dag geopend 

Intratuin Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (2.91km)  -  Loop eens een rondje in de Intratuin in Nuenen, met een eigen bloemenshop en een gezellig tuincafé!

elke dag geopend 

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (3.2km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

elke dag geopend 

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (3.2km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

elke dag geopend 

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (3.29km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

elke dag geopend 

Strandbad Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (3.32km)  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

elke dag geopend 

Trotseer escaperooms én lasergame arena - ook voor kids!

geldrop, Noord-Brabant (3.89km)  -  Bij Roomexperience hebben ze escaperooms voor volwassenen én voor kinderen. Ontsnap bijvoorbeeld met z'n allen uit de kamer van Elise, de dochter van een graaf. Leuk: combineer je ontsnapping met lasergamen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)40 78 03 729 

Party-Alarm Paintball

eindhoven, Noord-Brabant (4.25km)  -  Party-Alarm biedt hilarische paintball-arrangementen. Wat te denken van boerenpaintball. Spring over de koeienvlaaien en ontwijk ook nog eens de verfkogels. Dubbel zo moeilijk!

elke dag geopend 

Fietspad Van Gogh-Roosegaarde

eindhoven, Noord-Brabant (4.68km)  -  Fiets als het ware door een schilderij van Vincent van Gogh. Het bijzondere fietspad van uitvinder Daan Roosegaarde bootst (letterlijk) een schitterende sterrenhemel na.

elke dag geopend 

Het Klooster

nuenen, Noord-Brabant (4.84km)  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Van Gogh wandelroute Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (4.95km)  -  Vincent van Gogh maakte in Nuenen veel van zijn wereldberoemde werk. Ontdek de omgeving van dit Brabantse dorpje tijdens de Van Gogh wandelroute.

elke dag geopend 

Van Gogh Village Nuenen: ontmoet Vincent!

nuenen, Noord-Brabant (4.96km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Nuenen, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

's maandags gesloten 

Dorpsboerderij de Weverkeshof

nuenen, Noord-Brabant (5.25km)  -  Dieren knuffelen, wandelen in de bloementuin, spelen in de speelhoek en rondkijken in het Boerderijwinkeltje: bij de Weverkeshof is er genoeg te doen.

elke dag geopend 

Natuurbad De IJzeren Man Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.15km)  -  Neem een duik in het natuurzwembad De IJzeren Man Eindhoven. Of ga eropuit tijdens een solextocht!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 25 september, van 10:00 uur tot 19:00 uur 

Stadsstrand Insight Beach

eindhoven, Noord-Brabant (6.15km)  -  Een dagje strand in hartje stad. Insight Beach is een luxe stadsstrand in Eindhoven. Boek hier een loungebed en geniet van een stranddag in stijl, inclusief muziek, eten en tafelservice.

elke dag geopend 

Pathé Helmond

helmond, Noord-Brabant (6.19km)  -  Tijd voor een filmavond! Geniet bij Pathé Helmond van de nieuwste films in een van de zes zalen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bospark 't Wolfsven