1

Uitstapjes vlakbij De Blauwe Schuur

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht (1.03km)  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

Bosbad Leersum

leersum, Utrecht (3.34km)  -  Bij mooi weer geniet je van het water en de zon bij Bosbad Leersum, een openluchtzwembad met drie baden, een glijbaan en een zonneweide.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (3.96km)  -  Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning bij Sauna de Heuvelrug. Een Hamam ritueel, de kruidentempel of de prachtige ligweides: heerlijke momenten voor jezelf.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (3.96km)  -  Centraal in Nederland te midden van de Utrechtse Heuvelrug ligt Sauna de Heuvelrug. Een sauna die de gemoedelijke sfeer in haar activiteiten wil overbrengen.

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (5.53km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren op de Utrechtse Heuvelrug. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut waar je vogels en libellen kunt spotten!

Theater Lampegiet

veenendaal, Utrecht (5.98km)  -  Theater Lampegiet in Veenendaal beschikt over podia waar bekend en onbekend talent kunsten vertoont. Van comedy en cabaret tot muziek, dans en kleinkunst.

Evenementencentrum The Circle

veenendaal, Utrecht (6.16km)  -  Inspiratie nodig voor een leuk dagje uit? De kans is groot dat je iets tofs vindt bij Evenementencentrum The Circle. Wat dacht je van een spannende escape room, bijlwerpen of een toffe city game.

Olround Bowling Veenendaal

veenendaal, Utrecht (6.32km)  -  Bij Olround Bowling Veenendaal worden de white lanes spectaculair verlicht door LED-verlichting. Beleef de mooiste lichtshows tijdens een avondje bowlen en blijf ook een hapje eten!

Speeltuin de Pol

veenendaal, Utrecht (6.66km)  -  Speeltuin De Pol in Veenendaal beschikt over veel verschillende speeltoestellen. De kids kunnen zich dus heerlijk een middagje uitleven!

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht (7.71km)  -  Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Blauwe Schuur