1

Uitstapjes vlakbij Camping Tussen de Diepen

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (0.83km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (1.21km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de akkerbouw, de boerderijwinkel, prachtige singels, het grazende vee: Ontdek het allemaal bij wandelroute het Vuurtorenpad.

elke dag geopend 

Los een moord op, leer boogschieten en meer spannende...

baarlo, Overijssel (2.35km)  -  Klimmen met familie, sieraden maken met vriendinnen of paintballen met vrienden? De Strandhoeve heeft ruim zestig activiteiten: van een moordspel tot boogschieten en kanoën. Stel je eigen groepsuitje samen voor een topdag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 203 791 

Beeldentuin en galerie Klein Afrika

marknesse, Flevoland (3.61km)  -  Ontdek de wereld van Afrikaanse kunst in Klein Afrika. De opbrengst van verkochte werken gaat naar de makers in Afrika.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juni t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Dierenpark MeerZoo - TIJDELIJK GESLOTEN

marknesse, Flevoland (4.54km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - MeerZoo is een plek waar bezoekers kunnen spelen, leren én bijzondere dieren ontmoeten.

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 29 oktober 

Actief dagje uit met HistoMobil

giethoorn, Overijssel (5.38km)  -  In het pittoreske Giethoorn zorgt HistoMobil voor een actief dagje uit. Voor elk budget zijn er leuke activiteiten voor een familiedag of bedrijfsuitje.

elke dag geopend 

Vier een familiedag of familieweekend in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (5.39km)  -  Vaar door het Venetië van het Noorden en ga picknicken op het eiland! Ga daarna de strijd aan tijdens een potje glowgolf, indoor lasergame of outdoor paintball. Giethoorn is meer dan water, dat bewijst Camping Herom.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (5.43km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vaar mee met de Eco Waterliner

sint jansklooster, Overijssel (5.43km)  -  Zo geniet je echt volop van het prachtige natuurgebied de Wieden: vanaf het kabbelende water aan boord van de fluisterstille watertaxi Ecowaterlliner.

geopend, elke dag geopend 

OERRR speelnatuur De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (5.43km)  -  Voel je als een oermens in OERRR speelnatuur De Wieden! Waar je je eigen hut bouwt, speelt met modder en water en net als in de oertijd op blote voeten over het blote voetenpad loopt. Hier kunnen alle kinderen, met en zonder beperking, samen spelen.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

A.J. Troost Ballooning

emmeloord, Flevoland (5.96km)  -  Vlieg mee en ervaar de stilte in de lucht. Wat een uitzicht! Een luchtballonvaart met A.J. Troost Ballooning vergeet je nooit meer.

elke dag geopend 

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (7km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

elke dag geopend 

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (7.2km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 252 406 / +31 (0)6 51 31 77 52 

Partyschip Giethoorn

giethoorn, Overijssel (7.22km)  -  Heerlijk genieten van de wateren rondom Giethoorn vanaf Partyschip Giethoorn, een van de beste varende accommodatie van Noordwest-Overijssel.

elke dag geopend 

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (7.37km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 09:00 uur tot 22:00 uur 

Watertoren Sint Jansklooster

sint jansklooster, Overijssel (8.02km)  -  De watertoren van Sint Jansklooster staat als een wachter in natuurgebied De Wieden. Al op leeftijd aan de buitenkant, maar binnenin nieuw en eigentijds. Beklim de toren en geniet van het uitzicht!

open op zaterdag - soms geopend op donderdag 

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (8.08km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

elke dag geopend 

Midgetgolfen en heerlijke pannenkoeken eten bij De Voorst!

kraggenburg, Flevoland (8.14km)  -  Een stevige boswandeling met de hele familie en als afsluiter een lekkere pannenkoek! Hier in de polder is alle ruimte voor een familiedag of groepsuitje. Met de ideeën van Brasserie De Voorst is het een geslaagde all-in dag!

in het weekend geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Tussen de Diepen