1

Uitstapjes vlakbij Groepsherberg De Witte Reep

Golfbaan Ameland

hollum, Friesland (1.17km)  -  18 holes spelen of kennis maken met het golfen: Golfbaan Ameland is voor iedereen. Hier golf je midden in de natuur!

elke dag geopend 

Parachutespringen boven Ameland

ballum, Friesland (1.63km)  -  Bekijk de Waddenzee en het eiland Ameland vanaf grote hoogte met een tandemsprong uit een vliegtuig!

vandaag nog gesloten, geopend mei t/m september, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

Maritiem Centrum Abraham Fock

hollum, Friesland (1.66km)  -  Leer alles over het redden van mensen op zee. Hoor prachtige verhalen en navigeer door het Maritiem Centrum Abraham Fock.

elke dag geopend 

Cultuur-historisch Museum Sorgdrager

hollum, Friesland (1.68km)  -  Beleef de historie van het prachtige Friese Waddeneiland Ameland in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager.

elke dag geopend 

Ameland Rondvluchten

ballum, Friesland (1.84km)  -  Naast een rondvlucht boven Ameland, biedt Ameland Rondvluchten ook rondvluchten aan boven andere waddeneilanden en het Friese kustgebied.

elke dag geopend 

Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

ballum, Friesland (1.93km)  -  Beklim de vuurtoren van Ameland, mountainbike over het strand of kano├źn in de branding. Ontdek het eiland met vrienden, collega's of de hele familie. Ameland Actief bezorgt je het mooiste dagje uit!

elke dag geopend 

Molen De Verwachting

hollum, Friesland (1.96km)  -  Neem een kijkje in koren- en mosterdmolen 'De Verwachting', een hoge molen in het Amelandse Hollum.

's zondags gesloten 

Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren

hollum, Friesland (2.15km)  -  Lekker uitwaaien op Ameland en daarna genieten van een pannenkoek bij Onder de Vuurtoren. De jutterspannenkoek is een echte specialiteit!

elke dag geopend 

Vuurtoren van Ameland

hollum, Friesland (2.32km)  -  De Vuurtoren van Ameland zie je al vanuit de verte staan! Beklim de 55 meter hoge toren en bekijk de verschillende exposities.

elke dag geopend 

Bunkermuseum Ameland

hollum, Friesland (2.65km)  -  De uitgegraven keukenbunker op Ameland neemt je mee naar een tijd waarin de Duitsers de dienst uitmaakten op het eiland. Hoewel de meeste zomerhuisjes werden afgebroken, wist het zomerhuisje Donax zich staande te houden.

elke dag geopend 

JT-Miniworld

nes, Friesland (6.83km)  -  Stap in een minitiatuurwereld bij JT-Miniworld in Ameland. Treinen, auto's en huisjes in landschappen brengen een ode aan de modelbaan.

open op maandag, woensdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsherberg De Witte Reep