Oestour

wilhelminadorp, Zeeland (4.98km)  -  Leer met Oestour zelf oesters te rapen, openen en bereiden.

Fruitteeltmuseum Kapelle

kapelle, Zeeland (5.36km)  -  Vergelijk appels met peren in het Fruitteeltmuseum Kapelle. Dit museum brengt de Zeeuwse fruitteeltgeschiedenis tot leven.

Kinderboerderij 't Lamsoortje

sint maartensdijk, Zeeland (5.47km)  -  Kinderboerderij 't Lamsoortje in Sint Maartensdijk is een heerlijke locatie om met kinderen naar toe te gaan. Kom gezellig knuffelen met de kip, de ezel of de mini koe.

Ambachtscentrum Goes

goes, Zeeland (6.63km)  -  In het Ambachtscentrum in Goes vinden oude ambachten hun werkplezier terug. Neem een kijkje in dit karakteristiek opgebouwde, overdekte marktpleintje. In de huisjes rond het plein demonstreren ambachtslieden allerlei oude ambachten.

Recreatiegebied De Hollandsche Hoeve

goes, Zeeland (6.69km)  -  Kom boerderijdieren bekijken op de kinderboerderij in Recreatiegebied De Hollandsche Hoeve in Goes. En kijk vooral verder in het park, want hier vind je ook een speeltuin en centra met kinderactiviteiten.

Land art beelden Wilhelminapolder

wilhelminadorp, Zeeland (6.83km)  -  Pak de fiets wandel langs het kunstproject in de Wilhelminapolder. De kunstroute voert langs de befaamde witte bollen, sculpturen van de Duitse kunstenaar Michael Beutler.

Historisch Museum De Bevelanden

goes, Zeeland (7.47km)  -  Historisch Museum De Bevelanden in Goes is gevestigd in een oud klooster. Wisselende tentoonstellingen geven een beeld van de geschiedenis van de Bevelanden.

Molen de Koornbloem

goes, Zeeland (7.58km)  -  Koop meel dat gemalen is in een authentieke stellingmolen: bij molen Koornbloem op de noordelijke stadswal van Goes.

Theater De Mythe

goes, Zeeland (7.59km)  -  Theater De Mythe, een fenomeen in de Goesse binnenstad. Opgeklommen van ambachtsschool naar theater biedt het nu de leukste voorstellingen voor jong en oud!

Reis door Zeeland per historische stoomtrein

goes, Zeeland (8.38km)  -  Reis met een historische stoomtrein door Zuid-Beveland en ontdek pittoreske dorpjes en mooie natuur in Midden-Zeeland. Ouderwets genieten van een prachtige treinreis, en dat in je eigen privécoupé!

Libéma Zeelandhallen Goes Zakelijk

goes, Zeeland (8.8km)  -  Wat dacht je van een spetterend personeelsfeest met optredens van bekende artiesten? Het complex bestaat uit drie hallen van in totaal 15.000 vierkante meter. Ontdek de faciliteiten van Zeelandhallen Goes en maak je zakelijke evenement tot een...

Bowling Goes

goes, Zeeland (9.02km)  -  Bij Bowling Goes kom je om te bowlen, te eten en te feesten! Er zijn arrangementen voor volwassenen en voor kinderen.

DaVinci Bioscoop Goes

goes, Zeeland (9.04km)  -  Deze bioscoop vlakbij de Zeelandhallen in Goes heeft ruime zitplaatsen met veel beenruimte. Iedere stoel heeft een eigen tafeltje, wat handig is om je drankje of bakje popcorn op te zetten. De DaVinci Bioscoop heeft vier zalen.

Kruidentuin Kruytenburg

poortvliet, Zeeland (9.93km)  -  Bezoek Kruidentuin Kruytenburg in het Zeeuwse Poortvliet en ontdek kruiden, vergeten groenten en exotische planten.

Zwembad Den Inkel

kruiningen, Zeeland (10.11km)  -  Zwembad Den Inkel heeft mooie binnen- en buitenbaden voor een ontspannen dagje uit. Sjees van de lange glijbaan of geniet van de zon in de ligweide.

De Zeeuwse Rozentuin

kats, Zeeland (10.15km)  -  Flaneer tussen de kleurige bloemen in de Zeeuwse Rozentuin, vlak bij Goes. De tuin heeft meer dan duizend soorten rozen!

SkyShark Experience

SkyShark Experience

€ 10,- korting per ticket Adrenalinekick gegarandeerd! Ga zitten in de buik van de haai en schiet door het water als een kanonskogel. Tijd voor bizarre capriolen! Draai, spring en duik door het water in de SkyShark.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Villapark De Oesterbaai