Uitstapjes vlakbij Jaarbeurs in Utrecht

Molen de Ster

utrecht, Utrecht (0.39km)  -  Molen de Ster is in 1721 gebouwd en is tweeënhalve eeuw lang, tot 1982, als houtzagerij gebruikt. Maar ook nu draait de molen! Elke zaterdag kun je zaagdemonstraties zien en een rondleiding volgen. Of bezoek het Molencafé.

Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (0.39km)  -  's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?

Hoog Catharijne

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Om te winkelen in Hoog Catharijne in Utrecht hoef je het station niet eens te verlaten. Vanuit de trein stap je zo een van de tientallen winkels in.

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (0.9km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.95km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.95km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (1.02km)  -  Het Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jaarbeurs in Utrecht