Uitstapjes vlakbij Oorlogsmuseum Overloon

ZooParc Overloon

overloon, Noord-Brabant (1.39km)  -  Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige park waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

Odapark

venray, Limburg (5.04km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

Luxor Theater Venray

venray, Limburg (5.21km)  -  Luxor Studio in Venray is de plek voor de filmliefhebber. Ideaal voor een kinderpartijtje, een vriendinnenavond of gewoon gezellig uit met het gezin.

Groepsverblijf De Jonkhof

geijsteren, Limburg (5.71km)  -  In een oude boerderij omringd door landerijen, uitgestrekte bossen en vlakbij de Maas vindt ieder gezelschap een ontspannen ontmoeting. Groepsverblijf de Jonkhof is compleet vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (6.26km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

Camping Hengeland

afferden, Limburg (8.65km)  -  Vakantie met kinderen? Voor kids is er bij Camping Hengeland in het Limburgse Afferden genoeg te doen. Er is een zwembad, speeltuin en in het hoogseizoen een recreatieteam.

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg (8.72km)  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant (9.27km)  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Rederij Filia Mosae

well, Limburg (9.62km)  -  Bekijk Limburg vanaf het water met Rederij Filia Mosae. Huur ze in voor een leuk en uniek bruiloftsfeest of voor een originele bedrijfspresentatie!

Golfbaan Bleijenbeek

afferden, Limburg (10.33km)  -  Ga een gezellig dagje uit met het gezin of troef je collega's af met een hole-in-one. Golfbaan Bleijenbeek biedt tal van golfarrangementen aan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oorlogsmuseum Overloon