Uitstapjes vlakbij Elisabeth Weeshuis Museum

RSGA Design Museum

culemborg, Gelderland (1.66km)  -  In de oude zagerij van de meubelfabriek van RSGA Design vind je het RSGA Design Museum. Hier bewonder je bijzondere designstoelen van uiteenlopende Nederlandse ontwerpers én unieke Rietveldmeubels.

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (2.29km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (6.48km)  -  Ga paragliden bij Paragliding Holland en voel de vrijheid onder de voeten! Leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

De Kersenhut

cothen, Utrecht (7.84km)  -  Verstopt midden in een kersenboomgaard in Cothen ligt landwinkel de Kersenhut. Haal hier heerlijke streekproducten, of blijf iets langer hangen en kies voor een relaxte High-tea of lekkere Lunch.

Het Kersenmuseum

cothen, Utrecht (7.85km)  -  In het hart van de Kromme Rijnstreek vind je Het Kersenmuseum. Ontdek hier alles over de eeuwenoude kersenteelt en speel het veilingspel! Kom jij als beste bieder uit de bus?

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (8.37km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (8.46km)  -  In de Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vind je Theetuin de Wensput. Deze prachtige plek is perfect om van de natuur te genieten. En ook nog eens onder het genot van verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes koffie. Heerlijk!

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (9.08km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (9.14km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (9.16km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (9.74km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Elisabeth Weeshuis Museum