1

Uitstapjes vlakbij Wijnboerderij 't Heekenbroek

Boerencamping Remmelink

drempt, Gelderland (0.41km)  -  Geniet van rust, ruimte en de prachtige Achterhoekse natuur bij Boerencamping Remmelink. De camping kijkt uit op de bossen van 't Heekenbroek.

geopend, elke dag geopend 

Ars Longa

achter-drempt, Gelderland (0.82km)  -  Vind in Ars Longa kwalitatieve artikelen voor in en om huis. Wandel ook eens door de beeldentuin.

open op zaterdag 

Venema Antiques & Classic Cars

drempt, Gelderland (2.23km)  -  Snuffel tussen oude spullen. Bij Venema Antiques vermaak je je wel even! Duik in de geschiedenis en bekijk de oude auto's, meubels en prachtige klokken.

open op zaterdag 

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (2.24km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

geopend, elke dag geopend 

Museumtuin fruitbomen 't Olde Ras

doesburg, Gelderland (3.05km)  -  Stichting 't Olde Ras verzamelt oude fruitrassen en plant die in haar museumtuin. Inmiddels zijn er meer dan 1.500 soorten te vinden in de tuin.

open op dinsdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad 'Den Helder' Doesburg

doesburg, Gelderland (3.13km)  -  Kom lekker badderen in zwembad Den Helder in Doesburg. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad.

elke dag geopend 

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (3.41km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speeltuin Kindervreugd

doesburg, Gelderland (3.62km)  -  Leef je uit in Speeltuin Kindervreugd Doesburg. Deze gezellige speeltuin is tegen een kleine vergoeding te bezoeken.

geopend, 's zondags gesloten 

Viking Adventure Sports

doesburg, Gelderland (3.92km)  -  Zin in een sportief uitje? Ga abseilen vlotvaren, paintballen of kies uit één van de vele activiteiten van Viking Adventure Sports.

geopend op afspraak of bel +31 (0)313 472 828 

Gildehof Doesburg

doesburg, Gelderland (3.96km)  -  De Gildehof naast de Mosterdfabriek is een gezellig plein met leuke winkeltjes en oude ambachten.

elke dag geopend 

Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum Doesburg

doesburg, Gelderland (3.97km)  -  Van de paardentram tot de hogesnelheidstrein en van houten blokken tot moderne games. In het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum ontdek je alles over het OV en het speelgoed van vroeger tot nu.

's maandags gesloten 

Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek

doesburg, Gelderland (4.01km)  -  De Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek is nu een leuk museum. Hier zie je hoe de authentieke boerenmosterd wordt gemaakt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Recreatieboerderij De Bult

toldijk, Gelderland (4.04km)  -  Geniet een dagje van de Achterhoekse natuur of blijf overnachten: het kan beide bij Recreatieboerderij De Bult!

geopend op afspraak of bel +31 (0)575 45 13 05 / +31 (0) 6 28 56 89 81 

Glaskunst en sieraden in Museum Lalique

doesburg, Gelderland (4.14km)  -  Van parfumflesjes tor sierlijke juwelen: de collectie van Lalique Museum Doesburg is enorm! Bewonder prachtige kunstobjecten, gemaakt door de beroemde glaskunstenaar en edelsmid René Lalique.

's maandags gesloten 

Beklim de Martinikerk in Doesburg

doesburg, Gelderland (4.15km)  -  Beklim de 220 treden van de Martinikerk in Doesburg voor een prachtig uitzicht over de historische Gelderse Hanzestad, de Veluwezoom, de Achterhoek en de Liemers en volg de IJssel tot zover je kunt kijken.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Eend huren bij Duckstoer

toldijk, Gelderland (4.15km)  -  Schommelen in een echte 2CV? Wie wil dit stukje nostalgie nu niet nog een keer beleven? Duckstoer verhuurt authentieke 'eendjes' in leuke kleuren. Boek een fijne rit door de Achterhoek.

elke dag geopend 

Stadsbierhuys De Waag Doesburg

doesburg, Gelderland (4.16km)  -  Stap in de voetsporen van de Doesburgerse kroegtijgers van de middeleeuwen. Al sinds 1478 is Stadsbierhuys de Waag een horecagelegenheid. Proost!

elke dag geopend 

Zilvermuseum Doesburg

doesburg, Gelderland (4.19km)  -  Bezoek het Zilvermuseum in Doesburg en ontdek alles over internationale zilveren objecten. De opgebouwde collectie in het Zilvermuseum Doesburg is verzameld door Martin de Kleijn.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Stadhuis Doesburg

doesburg, Gelderland (4.2km)  -  Wanneer je een stadswandeling maakt door Doesburg, mag het monumentale laatgotische Stadhuis niet ontbreken op je route.

elke dag geopend 

Grote Convent - Het Arsenaal Doesburg

doesburg, Gelderland (4.2km)  -  Het Arsenaal is één van de oudste gebouwen van de Gelderse Hanzestad Doesburg en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig prik je er een vorkje in het Grand-café, leer je meer over de rijke geschiedenis van het pand, bezoek je bijzondere...

elke dag geopend 

Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

Exclusief: 35% korting op je tickets! Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijnboerderij 't Heekenbroek