Uitstapjes vlakbij Wijnboerderij 't Heekenbroek

Ars Longa

achter-drempt, Gelderland (0.82km)  -  Vind in Ars Longa kwalitatieve artikelen voor in en om huis. Wandel ook eens door de beeldentuin.

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (2.24km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (3.41km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

Beklim de Martinikerk in Doesburg

doesburg, Gelderland (4.15km)  -  Beklim de 220 treden van de Martinikerk in Doesburg voor een prachtig uitzicht over de historische Gelderse Hanzestad, de Veluwezoom, de Achterhoek en de Liemers en volg de IJssel tot zover je kunt kijken.

Eend huren bij Duckstoer

toldijk, Gelderland (4.15km)  -  Schommelen in een echte 2CV? Wie wil dit stukje nostalgie nu niet nog een keer beleven? Duckstoer verhuurt authentieke 'eendjes' in leuke kleuren. Boek een fijne rit door de Achterhoek.

Stadhuis Doesburg

doesburg, Gelderland (4.2km)  -  Wanneer je een stadswandeling maakt door Doesburg, mag het monumentale laatgotische Stadhuis niet ontbreken op je route.

Grote Convent - Het Arsenaal Doesburg

doesburg, Gelderland (4.2km)  -  Het Arsenaal is één van de oudste gebouwen van de Gelderse Hanzestad Doesburg en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig prik je er een vorkje in het Grand-café, leer je meer over de rijke geschiedenis van het pand, bezoek je bijzondere...

Museum De Roode Tooren

doesburg, Gelderland (4.21km)  -  Doesburg is trots op het kleine museum De Roode Tooren. Beleef de geschiedenis van deze stad in bijvoorbeeld een ingerichte kruidenierswinkel uit 1890!

Achterhoeks planetarium

toldijk, Gelderland (4.22km)  -  Amateurastronoom Henk Olthof werkte 35 jaar lang gepassioneerd aan astronomische bouwwerken om de loop van de sterren en planeten voor iedereen begrijpelijk te maken. In het Achterhoeks planetarium is zijn levenswerk te bewonderen. Ontdek in...

Rondleiding door bierbrouwerij Rodenburg

rha, Gelderland (4.86km)  -  In brouwerij Rodenburg staat de liefde voor aparte ambachtelijke biersoorten voorop. Geniet van het enthousiasme van brouwmeester Steve Gammage tijdens een exclusieve rondleiding door de brouwerij en proef de Bronckhorster Bieren!

Het Kunstgemaal kunstgalerie

bronkhorst, Gelderland (6.22km)  -  De opvallende plek, bovenop de IJsseldijk in Bronkhorst, is handig gekozen voor het exposeren van moderne kunst en design. Het Kunstgemaal wil met deze bijzondere galerie, in de oude gemaalwoning, bezoekers van Bronkhorst laten kennismaken met kunst.

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (6.56km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

Kinderboerderij Kokiezier

doetinchem, Gelderland (6.95km)  -  Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijnboerderij 't Heekenbroek