Uitstapjes vlakbij Boerderijcamping De Linderbeek

Vakantiepark De Lourenshoeve

den ham, Overijssel (1.84km)  -  De groepsaccommodatie van De Lourenshoeve is rustig gelegen in het brinkdorp Den Ham en populair bij gezinnen, senioren en groepen uit de gezondheidszorg.

elke dag geopend 

Vakantiepark De Lourenshoeve

den ham, Overijssel (1.84km)  -  Vakantiepark De Lourenshoeve ligt in recreatiegebied De Twentse Hooilanden, op kleine afstand van het authentieke brinkdorp Den Ham.

geopend, elke dag geopend 

Vakantiepark De Lourenshoeve

den ham, Overijssel (1.84km)  -  Nabij het dorpje Den Ham ligt een kleinschalig vakantiepark: De Lourenshoeve. Geniet van een welverdiende vakantie in een vrijstaande vakantieboerderij.

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuus en Nationaal Blikkenmuseum Marle

marle, Overijssel (3.23km)  -  Geniet van een unieke ervaring bij Pannenkoekenhuus Marle. Naast het eten van een heerlijke pannenkoek valt de bijzondere collectie van meer dan 10.000 blikken te bewonderen. Het Nationaal Blikkenmuseum is geïntegreerd in het restaurant. Je vindt...

in het weekend geopend 

IJsboerderij De Meulenhorst

ommen, Overijssel (4.11km)  -  Geniet van heerlijk zelfgemaakt ambachtelijk ijs bij De Meulenhorst en neem Het Koepad om alle interessante plekjes van de boerderij te zien.

elke dag geopend 

Groepsaccomodatie De Ossenkamp

hellendoorn, Overijssel (4.51km)  -  In Groepsaccommodatie De Ossenkamp slapen groepen tot dertig personen. Het verblijf ligt vlak bij het dorp Hellendoorn. In de omgeving zijn diverse attracties.

elke dag geopend 

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (4.69km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Zorgboerderij Aan 't Zandeinde

lemele, Overijssel (5.3km)  -  Aan 't Zandeinde is een echte kijk-, doe- en zorgboerderij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de stal en de kleine biggetjes te knuffelen,

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 22 68 47 34 / +31 (0)6 13 60 89 64 

Landgoed Eerde

ommen, Overijssel (5.41km)  -  Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

elke dag geopend 

De Eskamp - camping en groepsaccommodatie

lemele, Overijssel (5.41km)  -  Midden in de Lemeler Esch ligt de gezellige camping de Eskamp. Door de mooie omgeving is de camping uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers.

geopend, elke dag geopend 

Natuurcamping De Lemeler Esch

lemele, Overijssel (5.46km)  -  Geniet van een heerlijke vakantie op Natuurcamping De Lemeler Esch, vlakbij de Lemelerberg en Archemerberg. Dit is een ideaal gebied voor fiets- en wandeltochten.

elke dag geopend 

Discotheek Zaal Dijk

lemele, Overijssel (5.76km)  -  Beleef een ultieme verjaardag of maak een spectaculaire verfpartij mee in discotheek Zaal Dijk.

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

Vakantiepark Hellendoorn

hellendoorn, Overijssel (5.85km)  -  Vakantiepark Hellendoorn is een gezellig familiepark aan de rand van het centrum van Hellendoorn. Kom kamperen of huur een bungalow en beleef een fantastische vakantie met het hele gezin!

elke dag geopend 

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (5.96km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurcamping Eelerberg

hellendoorn, Overijssel (5.99km)  -  Volg het zandpad en kom tot rust bij Natuurcamping Eelerberg in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

geopend, elke dag geopend 

Natuurspeelplek In het hol van de leeuw

lemele, Overijssel (7km)  -  Stap binnen in het hol van de leeuw! Een echt leeuwenhol? Nee, een natuurspeeltuin! Maar wel één vol met spannende avonturen.

elke dag geopend 

Theehuis De Lemelerberg

lemele, Overijssel (7km)  -  Strijk neer op het terras van Theehuis De Lemelerberg en geniet met een drankje van de mooie omgeving op De Lemelerberg. Of kies een lekker hapje van de kleine menukaart.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (7.02km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 58 96 99 10 

Restaurant De Nieuwe Brug

ommen, Overijssel (7.02km)  -  Restaurant De Nieuwe Brug in Ommen is een ommetje waard. Geniet van een snelle hap, een kopje koffie of ga lekker uitgebreid tafelen.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderijcamping De Linderbeek