Uitstapjes vlakbij Klimpark Fun Forest Venlo

Lekker buiten spelen bij Speelpark Klein Zwitserland

tegelen, Limburg  -  Familiepark Klein Zwitserland heeft de langste buisglijbaan en de hoogste schommel van Europa. Kom ook eens langs met de kinderen!

vandaag nog gesloten, geopend 16 maart t/m 3 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (1.87km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

tegelen, Limburg (1.94km)  -  Bewonder historisch en hedendaags keramiekwerk in Keramiekcentrum Tiendschuur in Tegelen. Of ga zelf aan de slag tijdens een van de leuke workshops.

's maandags gesloten 

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (2.74km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (2.96km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

open op zondag, woensdag 

Missiemuseum Steyl

steyl, Limburg (2.98km)  -  Het Missiemuseum toont honderden voorwerpen die missionarissen eens naar Steyl brachten.

's maandags gesloten 

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (3.06km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

elke dag geopend 

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (3.07km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

elke dag geopend 

Steylwandelroute

steyl, Limburg (3.07km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

elke dag geopend 

Venlo

venlo, Limburg (3.12km)  -  Het sfeervolle Venlo is als één van de oudste plaatsen van Nederland zeker een bezoekje waard. Met maar liefst 469 gemeentelijke en rijksmonumenten is er in deze stad genoeg te zien.

elke dag geopend 

Wandelroute Maascorridor

blerick, Limburg (3.17km)  -  Liefhebbers van wandelen én water opgelet! Limburg heeft een schitterende wandelroute langs de Maascorridor.

elke dag geopend 

Limburgs Museum: ontmoet de Romeinen!

venlo, Limburg (3.32km)  -  Ontmoet de Romeinen en bekijk middeleeuwse kastelen in Limburg. De geschiedenis van onze voorouders leeft in het Limburgs Museum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vergaderen in Limburgs Museum

venlo, Limburg (3.32km)  -  Het Limburgs Museum is een inspirerende locatie voor een effectieve vergadering. Het museum biedt ook allerlei andere zakelijke mogelijkheden.

's maandags gesloten 

Museum van Bommel van Dam

venlo, Limburg (3.33km)  -  Museum van Bommel van Dam is een stedelijk museum met een ruime collectie moderne en hedendaagse kunst. Museum van Bommel van Dam heeft een groot aanbod van schilder-, teken- en beeldhouwkunst en fototentoonstellingen.

's maandags gesloten 

Leer (boog)schieten en sluit de dag af in een bierbrouwerij!

venlo, Limburg (3.44km)  -  Tap-Out Adventures barst van de avontuurlijke groepsuitjes! Leer boogschieten als een pro tijdens een spannende clinic. Of test wie de beste schutter is tijdens een schietclinic. Na de strijd drink je samen een biertje in de Hertog Jan Brouwerij.

elke dag geopend 

Theater De Maaspoort

venlo, Limburg (3.65km)  -  Laat je betoveren door de vele voorstellingen en geniet achteraf van een hapje en een drankje bij Theater De Maaspoort.

elke dag geopend 

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (3.72km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

elke dag geopend 

Vakantiepark en zwembad De Berckt

baarlo, Limburg (4.18km)  -  De Berckt is een vakantiepark met camping en een prachtig subtropisch zwemparadijs met een echte slotgracht, waterspuwende draken en een drakeneiland.

elke dag geopend 

Active Paintball

baarlo, Limburg (4.22km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

elke dag geopend 

Volg de weg naar design in de Leoluxfabriek

venlo, Limburg (4.65km)  -  De meubelen van Leolux zijn wereldwijd befaamd en vele mensen dromen ervan. Maar hoe belandt zo'n mooi staaltje design in de woonkamer? Je volgt het hele proces in de meubelfabriek van Leolux in Venlo.

doordeweeks geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimpark Fun Forest Venlo