1

Theater De Krakeling

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  In Theater De Krakeling kunnen kinderen die van toneel houden hun hart ophalen! Ouders mogen komen kijken naar de producties.

Schuif aan bij je favoriete tv-programma

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Maak op het Westergasfabriekterrein je lievelingsprogramma mee. Een avondje uit, terwijl je in het publiek zit bij bekende televisieshows. Beleef de spanning achter de schermen van een televisieopname en ontmoet beroemde presentatoren en gasten.

Cultuurpark Westergas

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergas. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

Tony's Thuis Store

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Tony's Chocolonely fan? Dan moet je echt naar Tony's Thuis Store in Amsterdam gaan. Stapels repen staren je aan. Dat kan je toch niet weerstaan?

Wetlands Safari - kanotochten

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Ontdek de schoonheid van de Nederlandse natuur, net buiten Amsterdam. In Canadese kano's varen bezoekers door een 17e-eeuws landschap.

Museum om de Hoek

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Altijd al meer willen weten over de lokale geschiedenis en cultuur van Amsterdam? Beleef de bijzondere verhalen op verschillende manieren bij de verschillende lokale buurtmusea, verspreid door de stad.

Museum Het Schip

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  In Het Schip leert de bezoeker alle ins en outs van de Amsterdamse School. Er zijn diverse exposities, waaronder een expositie over de Amsterdamse School en een expositie over het straatmeubilair wat door de architectuurstroming is ontwikkeld.

Natuurspeeltuin Het Woeste Westen

amsterdam, Noord-Holland (0.6km)  -  Veel speelplezier, midden in de stad! Natuurspeeltuin Het Woeste Westen is een stukje ruige natuur in het Amsterdamse Westerpark, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

Jordaanmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.81km)  -  Met vaste en wisselende tentoonstellingen kom je van alles te weten over de Jordaan!

Distilleerderij De Ooievaar

amsterdam, Noord-Holland (0.84km)  -  Distilleerderij De Ooievaar koestert het oude ambacht van distilleren. Met liefde komen hier jenevers en likeuren tot stand uit kruiden en granen. Volg een rondleiding!

Zeilklipper De Avontuur

amsterdam, Noord-Holland (1.07km)  -  Met de Zeilklipper Avontuur vaart Plezierig Varen dagtochten op het IJ en Markermeer. Een compleet groepsuitstapje voor familie of collega's.

Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.16km)  -  Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de theatervoorstelling ANNE, over het leven van Anne Frank. In het theater, net buiten het centrum, staan voorstellingen voor langere tijd op het programma.

Pianola Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  Ontdek de geschiedenis van de pianola, de zelfspelende piano, in het Pianola Museum in Amsterdam. Dat klinkt als muziek in de oren!

Geelvinck Pianola Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  Ga terug in de tijd in het Geelvinck Pianola Museum. Hier vind je een collectie pianola's - zelfspelende piano's en vleugels - en waan je je even in de Roaring Twenties.

Markt aan de Westerstraat

amsterdam, Noord-Holland (1.18km)  -  Op zoek naar een lapje stof of kleding? Dan moet je bij de 'lapjesmarkt' aan de Westerstraat zijn! Uiteraard is hier nog veel meer te krijgen.

Noordermarkt Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.22km)  -  De Noordermarkt in Amsterdam is elke keer weer een feestje. Heerlijke, eerlijke producten, kleding, kunst en antiek: je komt met volle tassen thuis.

Noorderkerkconcerten

amsterdam, Noord-Holland (1.22km)  -  Geniet iedere zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 15:00 uur van de Noorderkerkconcerten in de Noorderkerk van Amsterdam.

Café Westerdok - bierspeciaalzaak

amsterdam, Noord-Holland (1.26km)  -  Bij Café Westerdok in Amsterdam worden maar liefst tachtig verschillende bieren geschonken. Proef een Abdijbiertje, Belgisch bier of gewoon een lekker pilsje.

Amsterdam Tulip Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.41km)  -  Tulpen, molens en klompen. Daar staat Nederland in het buitenland om bekend. De geschiedenis van één van deze clichés, de tulp, ontdek je in Amsterdam Tulip Museum.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (1.42km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergader- en evenementlocatie Westergas