Uitstapjes vlakbij Escape Amsterdam

Pathé Tuschinski

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Bij een bezoek aan het luxueuze Pathé Tuschinski heb je van het begin tot het einde helemaal het gevoel echt een avondje uit te zijn.

Pathé De Munt

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Pathé De Munt toont met een breed filmprogramma vele films. Natuurlijk ook in 3D. Geniet ook van de diverse filmmarathons.

Museum Willet-Holthuysen

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een prachtig pand aan de Herengracht. In het museum is de fraaie collectie van kunstverzamelaar Abraham Willet te zien - ook verzamelde hij honderden boeken. Het huis is nog steeds ingericht zoals vroeger.

Xtracold IceBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Trek een lekker warme jas en een stel wanten aan en geniet van een ijskoud avondje uit bij Xtracold. Word warm van een tropische cocktail, of leer het drankje zelf maken!

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.43km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

Op visite bij Rembrandt in het Rembrandthuis

amsterdam, Noord-Holland (0.45km)  -  Stap in de schoenen van Rembrandt zodra je de drempel van zijn eigen huis overstapt. Hij is misschien wel de beroemdste schilder die Nederland ooit kende. In zijn huis is zijn aanwezigheid nog goed voelbaar. Hoe? Ontdek het zelf in het Rembrandthuis!

De Nachtwachtwandeling

amsterdam, Noord-Holland (0.45km)  -  Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.45km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

Escape World Amsterdam Waterlooplein

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  In een Amsterdams grachtenpand wacht een sensationeel avontuur. De deur valt met een klap in het slot, de muren komen op je af en de klok tikt door... Lukt het jou en je vrienden om in één uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Amsterdam