Uitstapjes vlakbij Theater Spant!

Fort Werk IV

bussum, Noord-Holland (0.04km)  -  Fort Werk IV is het enige overgebleven fort van de verdedigingswerken rond Bussum. Het is opengesteld voor publiek en geschikt voor evenementen.

doordeweeks geopend 

Kinderboerderij 't Mouwtje

bussum, Noord-Holland (0.69km)  -  Kom konijnen aaien in het knuffelkonijnenhok en maïs voeren aan de schapen en geiten. Bij Kinderboerderij 't Mouwtje is het een gezellige beestenboel.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Monkey Town Bussum

bussum, Noord-Holland (1.26km)  -  Monkeytown Bussum is een groot indoorspeelparadijs voor kinderen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, klauteren en rondrennen.

elke dag geopend 

Klimmen en buitensporten in Midden-Nederland bij Rock Steady

bussum, Noord-Holland (1.27km)  -  Familiedagen, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes; breng ze door bij het klim- en buitensportcentrum Rock Steady! Hier kun je klimmen, met én zonder touw of snowboarden en skiën op de rollerbaan.

elke dag geopend 

Zwembad De Zandzee

bussum, Noord-Holland (1.37km)  -  Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Pluimgraaf

naarden, Noord-Holland (2.58km)  -  Bij kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden lopen de dieren rond in een bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Kom ze gezellig knuffelen en voeren!

elke dag geopend 

Nederlands Vestingmuseum

naarden, Noord-Holland (2.73km)  -  Ga terug naar een spannende tijd in Naarden, toen dit prachtige stadje nog een militaire verdedigingspost was.

's maandags gesloten 

Restaurant Acquavite

naarden, Noord-Holland (2.82km)  -  In Naarden-Vesting, een van de meest pittoreske vestingstadjes van Nederland, bevindt zich Restaurant Acquavite. Voor iedereen die van Italiaans eten houdt!

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Comenius Museum

naarden, Noord-Holland (3.1km)  -  Het Comenius Museum is gewijd aan het leven en werk van de beroemde Tsjechische geleerde Jan Amos Comenius.

's maandags gesloten 

Singer Laren

laren, Noord-Holland (3.36km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

elke dag geopend 

Autopuzzeltocht door het levendige Gooi

naarden, Noord-Holland (3.43km)  -  Volg de Gooische Villa route van Puzzeluitje.nl: een autopuzzeltocht langs indrukwekkende nieuwe en oude villawijken in het Gooi!

elke dag geopend 

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (3.51km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

geopend op afspraak of bel +31(0)35 67 77 345 

Mauve Restaurant & Bar

laren, Noord-Holland (3.63km)  -  Geniet van het Gooi en lekker eten bij Mauve Restaurant & Bar. Dineer tussen de vele schilderijen en rust lekker uit op het grote terras.

elke dag geopend 

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (3.68km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

geopend, elke dag geopend 

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (3.74km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

geopend, 's maandags gesloten 

Mediamuseum - Beeld & Geluid

hilversum, Noord-Holland (3.87km)  -  Ervaar de invloed van de media in het nieuwe Mediamuseum van Beeld en Geluid. En ontdek welke invloed je zelf hebt! Ga aan de slag als nieuwsmaker, influencer en filmmaker in dit interactieve museum.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (3.9km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje. Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

elke dag geopend 

Vesting Adventure

naarden, Noord-Holland (3.98km)  -  Ga op avontuur in het middeleeuwse vestingstadje Naarden met Vesting Adventure. Spring op de mountainbike, op de step, ga boogschieten of doe een toffe speurtocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 36 06 74 31 

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (4.01km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

elke dag geopend 

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater Spant!