Uitstapjes vlakbij Paintball Nijmegen

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (1.14km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (1.48km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen, konijnen en cavia's. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (1.76km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.9km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

Florapark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.14km)  -  Het Florapark heeft iedereen wat te bieden! Geniet van een wandeling over het lindelaantje en langs de oude bomen of kom spelen in de speelweide.

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (3.16km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (3.46km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Poppentheater Tingeling

beuningen, Gelderland (3.56km)  -  In het blauwe thuistheater zit je bovenop de mooie poppen en het leuke decor. Zo kun je de leuke, muzikale voorstellingen van dichtbij meemaken. Of kies een leuke voorstelling en laat het poppentheater naar jou toekomen.

Sunset March

nijmegen, Gelderland (4.09km)  -  De indrukwekkende Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Paintball Nijmegen