1

Uitstapjes vlakbij Klein Limburg

-in the spotlights-

Huifkar D'r Lei

kerkrade, Limburg (4.35km)  -  Rij met Huifkar D'r Lei naar een wijnproeverij of laat je meenemen naar het terras voor een lekkere kop koffie met een groot stuk Limburgse vlaai.

-in the spotlights-

Gamestate Kerkrade

kerkrade, Limburg (4.53km)  -  Get your game on! In Gamestate Kerkrade vind je meer dan vijftig games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een dance battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, die je inwisselt voor mooie prijzen.

Museum Vaals

vaals, Limburg (5.32km)  -  Stap de kloosterkapel in Vaals binnen. Tussen ruim 200 beelden van heiligen hangen werken van hedendaagse kunstschilders. De kapel is een plaatje op zich, net als het museumcafé vol religieuze knipogen.

Fredair Ballonvaarten

vaals, Limburg (5.37km)  -  Het Drielandenpunt bekijken vanuit de lucht. Dat kan met Fredair! Stap in één van de ballonnen en kies het luchtruim! Maar er is ook werk aan de winkel: je helpt zelf mee het het opbouwen en weer opruimen van de luchtballon.

Wijngoed Fromberg

ubachsberg, Limburg (5.56km)  -  Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de...

Boscafé 't Hijgend Hert

vijlen, Limburg (5.72km)  -  Midden in de Vijlenerbossen bevindt zich eetcafé 't Hijgend Hert, een sfeervol rustpunt dat elke dag geopend is! Geniet van lekker eten en een prachtig panorama-uitzicht.

Skywalk Drielandenpunt

vaals, Limburg (6.21km)  -  Vanaf de Skywalk bij het Drielandenpunt in Vaals heb je in één oogopslag een mooi uitzicht over Duitsland, Nederland en België. De uitkijktoren is 34 meter hoog, met een glazen platform. Durf jij?

Adventure Valley

landgraaf, Limburg (6.49km)  -  Europa's grootste klimpark ligt in Landgraaf! Hier klim je op grote hoogte, zoef je naar het volgende punt met één van de ziplines en stort je je omlaag in een échte Alpine Coaster rodelbaan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klein Limburg