Uitstapjes vlakbij Herberg Onder De Linden

Dierenweide De Eelderbaan

groningen, Groningen (5.54km)  -  Het puntige gebouw bij dierenweide De Eelderbaan valt op in de woonwijk. Hier vind je een heerlijk plek vol lieve dieren. Kom vooral langs: er valt altijd van alles te beleven!

Ontdek de schatten van de wierden

ezinge, Groningen (5.67km)  -  De wierden tekenen het landschap rond het Groningse Ezinge. Ontdek alles over het ontstaan van deze woonheuvels en welke geheimen ze prijsgeven in Museum Wierdenland. Kinderen kunnen zelf opgravingen doen en oude ambachten uitproberen!

Tschumi Paviljoen

groningen, Groningen (7.49km)  -  'Waarde overtreft tijdelijkheid', dat heeft het Tschumipaviljoen wel bewezen. In 1990 werd het gebouw gerealiseerd in het kader van een kunst- en architectuurmanifestatie. Dat heeft zo goed uitgepakt dat het nog steeds het thuis is voor...

BOEL Groningen

groningen, Groningen (7.65km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

groningen, Groningen (7.86km)  -  Ontdek zeer bijzondere wondertjes der natuur in het Rijk Natuurmuseum van Klaas Nanninga. De verzameling komt uit alle windstreken: struisvogelskelet, morphovlinder en herculuskever. Natuurgids Nanninga verzorgt ook excursies rond het Lauwersmeer.

Groningsveer

groningen, Groningen (7.91km)  -  Groningsveer biedt vaararrangementen aan. Rondvaarten door de stad Groningen of zeiltochten op de Friese meren, het kan allemaal.

Snoepwinkel Droppie Groningen

groningen, Groningen (8.18km)  -  Dropliefhebbers opgelet! Bij het Groningse snoepwinkeltje Droppie vindt je schappen vol met wel 300 soorten snoep en (oudhollands) snoepgoed. Je koopt er zoal muntdrop, salmiakdrop, framboosjes, dropmint staafjes, apekoppen en finse dropstockies.

De Uurwerker

groningen, Groningen (8.21km)  -  Bij De Uurwerker schuif je buiten in het hofje aan bij een van de picknicktafels. Binnen zitten kan natuurlijk ook. De menukaart is veelzijdig, met lekkere vega opties.

Primark Groningen

groningen, Groningen (8.24km)  -  Ook in het noorden van Nederland is een Primark te vinden. De Ierse kledingketen heeft veel filialen in Nederland. Het concept van Primark is eenvoudig: low budget-kleding voor mannen, vrouwen, jongeren en kinderen.

Museum aan de A

groningen, Groningen (8.27km)  -  Ontdek de geschiedenis van de stad en provincie Groningen in het pittoreske Museum aan de A, opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (8.31km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Herberg Onder De Linden