Uitstapjes vlakbij Gropo Bouldergym

Outdoor International

groningen, Groningen (0.17km)  -  Zin in een actief dagje uit? Outdoor International zorgt voor een actief dagje weg op diverse locaties in Groningen en Drenthe. Zowel binnen als buiten zijn er spectaculaire activiteiten voor groepen en particulieren.

Jump XL Groningen

groningen, Groningen (0.79km)  -  Leef je uit bij de diverse attracties van Jump XL in Groningen. Ontdek het hindernissenparcours Jump Obstacles, laat je tricks zien en spring op, over en van verschillende obstakels.

Natuurgebied Kardinge

groningen, Groningen (0.97km)  -  Vlak bij de stad Groningen geniet je zomaar van de natuur in recreatiegebied Kardinge. Hier ligt de Kardingerplas en je kunt er wandelen, hardlopen, picknicken en nog veel meer.

Snowlimits Skicentrum

groningen, Groningen (1.22km)  -  Bereid je voor op een ervaren wintersportvakantie! Of ga gewoon lekker in Nederland wintersporten. Snowlimits Ski- en snowboardcentrum stoomt je klaar voor het koude sneeuwlandschap.

Pitch&Putt Golf Groningen

groningen, Groningen (1.24km)  -  Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het Recreatiegebied Kardinge. Pitch &Putt golf is ideaal voor de beginnende golfer. Je speelt op een kleine 18-holes golfbaan. Op steenworp afstand van deze baan ligt de stad Groningen.

Speelparadijs Ballorig Groningen

groningen, Groningen (1.25km)  -  Ongestoord spelen bij Ballorig is niet alleen heel leuk, maar ook heel goed voor kinderen. Kinderen tot en met dertien jaar werken hier spelenderwijs aan hun evenwichtsgevoel en motoriek.

Klimcentrum Bjoeks

groningen, Groningen (1.35km)  -  Ga de uitdaging aan in Klimcentrum Bjoeks! Bedwing steile, overhangende en loodrechte klimwanden variërend van 8 tot 18 meter hoog. Wie durft?

DOT Groningen

groningen, Groningen (1.36km)  -  Ga op je rug liggen in een van de stoelen van DOT en geniet van het bioscoopscherm op het koepeldak.

Speelnatuur van OERRR Kardinge

groningen, Groningen (1.38km)  -  Bij OERRR Speelnatuur Kardinge kunnen kinderen heerlijk spelen in de natuur. Overal is wel iets te ontdekken om te doen! En: deze speelplek is toegankelijk voor alle kinderen, ook in een rolstoel.

Dierenweide Het Boegbeeld

groningen, Groningen (1.48km)  -  Dierenweide Het Boegbeeld in Groningen is zowel bij mooi weer als slecht weer een feest. Bezoek de dieren en ontdek welk bijzonder kunstje het varken Eva kan!

De Stadsschouwburg Groningen

groningen, Groningen (1.6km)  -  De stadsschouwburg Groningen is van alle markten thuis: van cabaret tot muziek. Alles is mogelijk voor een uniek avondje uit.

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

groningen, Groningen (1.69km)  -  Ontdek zeer bijzondere wondertjes der natuur in het Rijk Natuurmuseum van Klaas Nanninga. De verzameling komt uit alle windstreken: struisvogelskelet, morphovlinder en herculuskever. Natuurgids Nanninga verzorgt ook excursies rond het Lauwersmeer.

Target Lasergame

groningen, Groningen (1.76km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (1.79km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

Wadlopen naar Rottumeroog

groningen, Groningen (1.86km)  -  Stichting Uithuizer Wad verzorgt wadlooptochten naar Rottumeroog. Een bijzondere ervaring in een prachtig stukje natuurgebied van Nederland!

Martinikerk

groningen, Groningen (1.86km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

Boekhandel Riemer in Groningen

groningen, Groningen (1.88km)  -  Kom op je gemak snuffelen, lezen en ontdekken bij Boekhandel Riemer, de mooiste boekhandel van Groningen en misschien wel van Nederland...

Plaza Danza

groningen, Groningen (1.88km)  -  Gooi die voetjes maar van de vloer! Bij deze Groningse dansschool heb je de danspassen zo onder de knie.

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (1.9km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

Kattencafé Op z'n Kop

groningen, Groningen (1.9km)  -  Een kopje koffie met extra melk graag: kom ook naar Kattencafé Op z'n Kop in Groningen! De katten in het café komen uit het asiel en hebben in het café een huisje gevonden.

Brouwerij Martinus Groningen

groningen, Groningen (1.94km)  -  Een bezoekje aan Brouwerij Martinus in Groningen is een hele ervaring. De brouwerij heeft namelijk een brouwcapactiteit van 10.000 liter per maand! Tap een lekker biertje en neem plaats in het proeflokaal.

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (1.97km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

BOEL Groningen

groningen, Groningen (1.98km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gropo Bouldergym