Uitstapjes vlakbij Gropo Bouldergym

Outdoor International

groningen, Groningen (0.17km)  -  Zin in een actief dagje uit? Outdoor International zorgt voor een actief dagje weg op diverse locaties in Groningen en Drenthe. Zowel binnen als buiten zijn er spectaculaire activiteiten voor groepen en particulieren.

elke dag geopend 

Kinderboerderij de Beestenborg

groningen, Groningen (0.53km)  -  Kunekune-varkens, muskuseenden, helmparelhoenden, hangbuikzwijnen; je vindt ze allemaal bij Kinderboerderij de Beestenborg.

elke dag geopend 

Jump XL Groningen

groningen, Groningen (0.79km)  -  Leef je uit bij de diverse attracties van Jump XL in Groningen. Ontdek het hindernissenparcours Jump Obstacles, laat je tricks zien en spring op, over en van verschillende obstakels.

's maandags gesloten 

Kartracing & Bowling Groningen

groningen, Groningen (0.91km)  -  Race een paar heats op de indoor kartbaan van Kartracing & Bowling Groningen en blijf nog even plakken om een potje te bowlen!

elke dag geopend 

Sportcentrum Kardinge: IJsbanen - Skaten - Skeeleren - Zwemmen

groningen, Groningen (0.97km)  -  Zwemmen, schaatsen, skaten, tennissen of squashen: het kan allemaal bij Sportcentrum Kardinge. In het multifunctionele sportcentrum zijn ook regelmatig verschillende evenementen; van een autobeurs tot een houseparty.

elke dag geopend 

Natuurgebied Kardinge

groningen, Groningen (0.97km)  -  Vlak bij de stad Groningen geniet je zomaar van de natuur in recreatiegebied Kardinge. Hier ligt de Kardingerplas en je kunt er wandelen, hardlopen, picknicken en nog veel meer.

elke dag geopend 

Stadsstrand Groningen

groningen, Groningen (1.12km)  -  Kom zwemmen, zonnebaden en beachvolleyballen in de stad bij Stadsstrand Groningen.

elke dag geopend 

Snowlimits Skicentrum

groningen, Groningen (1.22km)  -  Bereid je voor op een ervaren wintersportvakantie! Of ga gewoon lekker in Nederland wintersporten. Snowlimits Ski- en snowboardcentrum stoomt je klaar voor het koude sneeuwlandschap.

's maandags gesloten 

Pitch&Putt Golf Groningen

groningen, Groningen (1.24km)  -  Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het Recreatiegebied Kardinge. Pitch &Putt golf is ideaal voor de beginnende golfer. Je speelt op een kleine 18-holes golfbaan. Op steenworp afstand van deze baan ligt de stad Groningen.

's maandags gesloten 

Speelparadijs Ballorig Groningen

groningen, Groningen (1.25km)  -  Ongestoord spelen bij Ballorig is niet alleen heel leuk, maar ook heel goed voor kinderen. Kinderen tot en met dertien jaar werken hier spelenderwijs aan hun evenwichtsgevoel en motoriek.

elke dag geopend 

Klimcentrum Bjoeks

groningen, Groningen (1.35km)  -  Ga de uitdaging aan in Klimcentrum Bjoeks! Bedwing steile, overhangende en loodrechte klimwanden variërend van 8 tot 18 meter hoog. Wie durft?

elke dag geopend 

DOT Groningen

groningen, Groningen (1.36km)  -  Ga op je rug liggen in een van de stoelen van DOT en geniet van het bioscoopscherm op het koepeldak.

's maandags gesloten 

Speelnatuur van OERRR Kardinge

groningen, Groningen (1.38km)  -  Bij OERRR Speelnatuur Kardinge kunnen kinderen heerlijk spelen in de natuur. Overal is wel iets te ontdekken om te doen! En: deze speelplek is toegankelijk voor alle kinderen, ook in een rolstoel.

elke dag geopend 

Dierenweide Het Boegbeeld

groningen, Groningen (1.48km)  -  Dierenweide Het Boegbeeld in Groningen is zowel bij mooi weer als slecht weer een feest. Bezoek de dieren en ontdek welk bijzonder kunstje het varken Eva kan!

elke dag geopend 

De Stadsschouwburg Groningen

groningen, Groningen (1.6km)  -  De stadsschouwburg Groningen is van alle markten thuis: van cabaret tot muziek. Alles is mogelijk voor een uniek avondje uit.

elke dag geopend 

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

groningen, Groningen (1.69km)  -  Ontdek zeer bijzondere wondertjes der natuur in het Rijk Natuurmuseum van Klaas Nanninga. De verzameling komt uit alle windstreken: struisvogelskelet, morphovlinder en herculuskever. Natuurgids Nanninga verzorgt ook excursies rond het Lauwersmeer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 577 09 03 

Zeilen met Willem Jacob

groningen, Groningen (1.71km)  -  Actief zeilen of ontspannen op het Wad? Vaar mee met het varende monument Willem Jacob!

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 21 11 863 

Target Lasergame

groningen, Groningen (1.76km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

GRID Grafisch Museum Groningen

groningen, Groningen (1.78km)  -  Heden en verleden van de grafische kunst komen samen in het Grafisch Museum in Groningen.

's maandags gesloten 

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (1.79km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gropo Bouldergym