1

Uitstapjes vlakbij Taurus World of Adventure

Slapen bij de boer: Hovershof

velden, Limburg (1.31km)  -  Boerderij en minicamping Hovershof in Velden is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Venlo

venlo, Limburg (2.14km)  -  Of het nou regent of dat de zon schijnt: in Ballorig Venlo is het altijd feest! Dit overdekte speelparadijs is geschikt voor kinderen tot en met dertien jaar.

elke dag geopend 

Volg de weg naar design in de Leoluxfabriek

venlo, Limburg (2.37km)  -  De meubelen van Leolux zijn wereldwijd befaamd en vele mensen dromen ervan. Maar hoe belandt zo'n mooi staaltje design in de woonkamer? Je volgt het hele proces in de meubelfabriek van Leolux in Venlo.

doordeweeks geopend 

Aspergepad

grubbenvorst, Limburg (2.82km)  -  Ontdek het witte goud van Limburg tijdens een wandeltocht door de Limburgse velden. Witte goud? Ja, daarom heet dit ook het Aspergepad!

elke dag geopend 

Theater De Maaspoort

venlo, Limburg (3.28km)  -  Laat je betoveren door de vele voorstellingen en geniet achteraf van een hapje en een drankje bij Theater De Maaspoort.

elke dag geopend 

Leer (boog)schieten en sluit de dag af in een bierbrouwerij!

venlo, Limburg (3.49km)  -  Tap-Out Adventures barst van de avontuurlijke groepsuitjes! Leer boogschieten als een pro tijdens een spannende clinic. Of test wie de beste schutter is tijdens een schietclinic. Na de strijd drink je samen een biertje in de Hertog Jan Brouwerij.

elke dag geopend 

Museum van Bommel van Dam

venlo, Limburg (3.63km)  -  Museum van Bommel van Dam is een stedelijk museum met een ruime collectie moderne en hedendaagse kunst. Museum van Bommel van Dam heeft een groot aanbod van schilder-, teken- en beeldhouwkunst en fototentoonstellingen.

's maandags gesloten 

Limburgs Museum: ontmoet de Romeinen!

venlo, Limburg (3.66km)  -  Ontmoet de Romeinen en bekijk middeleeuwse kastelen in Limburg. De geschiedenis van onze voorouders leeft in het Limburgs Museum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vergaderen in Limburgs Museum

venlo, Limburg (3.66km)  -  Het Limburgs Museum is een inspirerende locatie voor een effectieve vergadering. Het museum biedt ook allerlei andere zakelijke mogelijkheden.

's maandags gesloten 

Venlo

venlo, Limburg (3.86km)  -  Het sfeervolle Venlo is als één van de oudste plaatsen van Nederland zeker een bezoekje waard. Met maar liefst 469 gemeentelijke en rijksmonumenten is er in deze stad genoeg te zien.

elke dag geopend 

Wandelroute Maascorridor

blerick, Limburg (3.96km)  -  Liefhebbers van wandelen én water opgelet! Limburg heeft een schitterende wandelroute langs de Maascorridor.

elke dag geopend 

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (4.32km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

elke dag geopend 

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (4.57km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

elke dag geopend 

Op de Segway, scooter of solex door glooiend Limburg

venlo, Limburg (4.64km)  -  Eerst een stuk Limburgse vlaai en dan hop, op de Segway! Verken de omgeving van het Limburgse Venlo moeiteloos op dit hippe vervoersmiddel of met een muisstille E-scooter. Of kies voor nostalgie en ga op pad met een Solex.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (5.06km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Wandelroute Rozenpad

lottum, Limburg (6.88km)  -  Struin tussen de bloemetjes en de bijtjes en ontdek de vele soorten rozen op het Rozenpad.

elke dag geopend 

Rozendorp Lottum

lottum, Limburg (6.91km)  -  Ontdek de pracht van rozenteelt! In Lottum en omgeving worden bijna 200 miljoen rozen gekweekt. Fiets langs de bloemenzee en laat je verwonderen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Wandelen in Noord Limburg

lottum, Limburg (6.91km)  -  Wandel via een uniek knooppuntensysteem in een prachtig Limburg landschap, gevormd door de Maas.

elke dag geopend 

Lekker buiten spelen bij Speelpark Klein Zwitserland

tegelen, Limburg (6.93km)  -  Familiepark Klein Zwitserland heeft de langste buisglijbaan en de hoogste schommel van Europa. Kom ook eens langs met de kinderen!

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Taurus World of Adventure