1

Uitstapjes vlakbij Winkelcentrum De Ridderhof

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.01km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

Winkelcentrum Herenhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.05km)  -  Winkelcentrum De Herenhof is al sinds 1988 een vaste stek voor veel inwoners van Alphen aan den Rijn. Het aanbod varieert van modewinkels tot eetgelegenheden. Hier heb je alles bij de hand.

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.06km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Winkelcentrum De Aarhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.85km)  -  Winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn heeft voor ieder wat wils. Van kleding tot lunch, het is in dit overdekte winkelcentrum te verkrijgen.

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.88km)  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Zwembad De Hoorn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.93km)  -  Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

Vue Alphen aan de Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.94km)  -  Kijk een film in de knusse bioscoop Vue Alphen aan de Rijn. Met vier zalen is het een klein maar fijne bioscoop, die elke dag open is en beschikt over een heel breed assortiment.

Escape Rooms Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (3.38km)  -  Bij Escape Rooms Ter Aar heb je keuze uit acht spannende escape rooms of escapetochten. Breek je hoofd over pittige raadsels en ontsnap uit één van de mooi ingerichte themakamers.

Museum Van Hemessen

woubrugge, Zuid-Holland (3.57km)  -  Ontrafel het mysterie rond het verdwenen dorp Jacobswoude en neem een kijkje in de geschiedenis van de Rijnlandse dorpen Woubrugge en Hoogmade in het Museum van Hemessen.

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (3.57km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

Galerie Helga Hofman

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (3.67km)  -  Galerie Helga Hofman bevindt zich in een mooi pand in Alphen aan den Rijn. De galerie biedt kunst aan van verschillende beeldende kunstenaars.

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (6.15km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Winkelcentrum De Ridderhof