1

Uitstapjes vlakbij Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Stadsgevangenis Enkhuizen

enkhuizen, Noord-Holland (0.12km)  -  De Stadsgevangenis van Enkhuizen is een markant - en vooral heel scheef - gebouw in de stad. Bekijk dit stukje verleden en sta stil bij de situatie van gevangenen in deze vakkundig gebouwde cellen.

Flessenscheepjes Museum

enkhuizen, Noord-Holland (0.39km)  -  Hoe komt zo'n scheepje in een fles? Het Flessenscheepjes Museum, in een prachtig historisch pand, heeft meer dan duizend verschillende flessenscheepjes, variërend van de VOC-tijd tot de walvisvaart. Het flessenscheepjesmuseum is voor alle...

Zeilklipper Lutgerdina

enkhuizen, Noord-Holland (0.81km)  -  Een bootreis zit er voor veel mensen niet in, bijvoorbeeld in verband met een handicap. SailWise helpt deze mensen en organiseert een fantastisch dagje uit op het water.

Klimpark Streekbos

bovenkarspel, Noord-Holland (3.23km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Want natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij Klimpark Streekbos.

Theetuin De Libel

andijk, Noord-Holland (7.47km)  -  Verscholen achter de dijk in Andijk ligt theetuin De Libel. Hier vindt je oase van rust, natuur en loslopende dieren, aangevuld met lekkernijen zoals scones en home made gebak.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zuiderzeemuseum Enkhuizen