Uitstapjes vlakbij Woonboulevard Leeuw&stein

Doe een Vitaliteitsscan!

delft, Zuid-Holland (0.83km)  -  Beleef een dag vol vernieuwende inzichten en een ontspannende massage. Samen met vriend, vriendin, dochter of moeder op pad naar een flinke dosis aandacht voor jezelf!

Speeltuin Het Westerhonk

delft, Zuid-Holland (0.87km)  -  Speeltuin Het Westerhonk is een knusse buitenspeeltuin met een houten speelhuisje, een schommel en een treintje. Ouders kunnen een oogje in het zeil houden vanaf het terras.

Theater de Veste

delft, Zuid-Holland (0.88km)  -  Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

Pathé Delft

delft, Zuid-Holland (0.9km)  -  Ontspan en geniet van de beste films bij Pathé Delft. De bioscoop heeft een opvallende gevel van glas waardoor het gebouw een open uitstraling krijgt. Pathé Delft ligt op vijf minuten lopen vanaf station Delft.

Museum Paul Tetar van Elven

delft, Zuid-Holland (1.05km)  -  Het is alsof kunstschilder Paul Tetar van Elven elk moment de kamer binnen kan lopen. In Museum Paul Tetar van Elven is het prachtige 19e -eeuwse interieur zorgvuldig bewaard gebleven. Een schitterende blik in het verleden!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Woonboulevard Leeuw&stein