Uitstapjes vlakbij Zeilschip Eendracht

Nederlands Fotomuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.04km)  -  Het Nederlands Fotomuseum laat verschillende vormen van fotografie zien. Niet alleen in tentoonstellingen in het museum, maar ook in de bibliotheek en boekwinkel.

Watertaxi Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.17km)  -  Niet lopend of met de fiets of de bus, maar met een watertaxi door Rotterdam! Stap op verschillende plaatsen in de stad op.

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Remastered

rotterdam, Zuid-Holland (0.62km)  -  Kijk je ogen uit bij Remastered in Rotterdam. Beweeg je in deze unieke experience letterlijk door het werk van de Hollandse Meesters van toen én nu!

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (0.87km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zeilschip Eendracht