HortaMuseum

brussel, Brussel (4.15km)  -  Het HortaMuseum is één van de best bewaarde art nouveau-huizen in de Benelux.

Constantin Meuniermuseum

brussel, Brussel (4.36km)  -  Het vroegere woonhuis van beeldhouwer en kunstschilder Constantin Meunier (1831-1905) is nu een museum, met meer dan zevenhonderd werken van Meunier.

Erasmushuis Brussel

brussel, België (4.56km)  -  De schrijver, filosoof en theoloog Erasmus woonde vijf maanden lang in dit gotische huis. Nu vind je er schilderijen, een bibliotheek met oude drukken en een filosofische tuin.

Hallepoort Museum

brussel, Brussel (4.56km)  -  De Hallepoort is een museum en een monument tegelijkertijd. Een bezoek aan het museum leert je alles over de geschiedenis van de stad Brussel.

Het Kindermuseum

brussel, Brussel (5.19km)  -  Speciaal voor kinderen is er het Kindermuseum in Brussel. Kinderen kunnen zichzelf en anderen beter leren kennen door middel van ludieke voorstellingen.

Rozentuin van Coloma

sint-pieters-leeuw, Vlaams-Brabant (5.38km)  -  Bewoner meer dan drieduizend soorten rozen in de rozentuin van domein Coloma. De tuin is groot genoeg voor een middagje kuieren en genieten.

Musée Oldmasters Museum

brussel, Brussel (5.85km)  -  In het Museum voor Oude Kunst is een uitgebreide collectie schilderijen, beelden en tekeningen uit de vijftiende tot de achttiende eeuw te zien.

Garderobe Manneken-Pis Brussel

brussel, Brussel (5.87km)  -  Wist je dat Manneken-Pis een garderobe heeft met bijna duizend kledingstukken? Een gedeelte is te zien in z'n eigen museum aan de Eikstraat.

Museum Editions Jaqcues Brel

brussel, Brussel (5.91km)  -  In het museum Editions Jacques Brel ontdek je alles over de zanger, acteur en regisseur Jacques Brel. Ook leuk: volg een Brel wandeling door Brussel.

Muziekinstrumentenmuseum - MIM

brussel, België (5.99km)  -  Houdt je oren en ogen goed open tijdens een bezoek aan het muziekinstrumentenmuseum. Meer dan zevenduizend muziekinstrumenten laten hier hun klanken horen.

experience.Brussels

brussel, België (6.04km)  -  Naast experience.brussels zetelt de Brusselse Regering. Maar je kunt ook binnenkijken in dit imposante gebouw en in de tentoonstelling zien wat er speelt in Brussel. Laat je verrassen!

Museum Kostuum en Kant

brussel, Brussel (6.07km)  -  België barst van het lieflijke textiel: kant uit Brussel, Mechelen en Binche is bekend over de hele wereld. Dat verdient natuurlijk een museum. Leer alles over het textielerfgoed van de zuiderburen.

Koninklijk Paleis in Brussel

brussel, België (6.11km)  -  Elke zomer gaan de poorten van het Koninklijke Paleis in Brussel open. Een kijkje achter de schermen in de luxe werkplaats van de koning.

Museum van de Stad Brussel

brussel, Brussel (6.17km)  -  In Het Museum van de Stad Brussel leer je alles over de geschiedenis van deze bruisende stad. Van Manneken-Pis tot het retabel van Saluzzo.

Sint-Gorikshallen

brussel, Brussel (6.18km)  -  Op twee minuten wandelafstand van de Beurs, valt dit uitzonderlijke gebouw op door zijn architectuur. Er worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Antoine Wiertz Museum

brussel, België (6.18km)  -  In het authentieke atelier van de omstreden kunstenaar Antoine Wiertz (1806-1865) wordt een verzameling van schilderijen, beeldhouwwerken en schetsen uit de Belgische Romantiek getoond.

MOOF Museum

brussel, Brussel (6.22km)  -  Ontmoet de bekendste Belgische stripfiguren in dit leuke museum!

Beursschouwburg

brussel, België (6.26km)  -  De Beursschouwburg biedt podium aan jong talent op allerlei gebied. Kom langs voor een verrassend avondje film, muziek, literatuur of een expo.

Provinciedomein Huizingen

beersel, Vlaams-Brabant (6.4km)  -  Provinciedomein Huizingen is een oase voor jong en oud. Dwaal door de rotstuin of geniet op het terras van het zicht op kasteel van Huizingen. Kinderen genieten met hun ouders van het openluchtzwembad, de speeltuinen, het dierenpark of het...

Delirium Café

brussel, Brussel (6.41km)  -  Delirium Café is een echt Belgisch biercafé, wereldwijd bekend door de vele soorten bier. Op dit moment zijn ze zelfs wereldrecordhouder voor het meeste bier op de lijst: 3162 biertjes in huis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nemo 33