Uitstapjes vlakbij Summit Sports

Hotel Mare Sanat

wijk aan zee, Noord-Holland (0.21km)  -  Op zoek naar een romantisch gelegen hotel? Komt tot rust in hotel Mare Sanat, met sauna en vlakbij het strand.

elke dag geopend 

Duinpark Paasdal - restaurant en midgetgolf

wijk aan zee, Noord-Holland (0.48km)  -  Duinpark Paasdal in Wijk aan Zee heeft een prachtige midgetgolfbaan met een gezellig restaurant. De baan ligt onderaan de Paasduin, een bekende duintop in Wijk aan Zee.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (2.24km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

in het weekend geopend 

Strandpaviljoen Aloha

velsen-noord, Noord-Holland (2.92km)  -  Beleef het ultieme vakantiegevoel aan het strand bij paviljoen Aloha. Neem plaats op het met kussens overladen terras en geniet van een mooi uitzicht op het strand en zee.

elke dag geopend 

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (3.22km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

geopend, soms geopend op zondag, woensdag 

IJmuidense Rondvaart

ijmuiden, Noord-Holland (3.42km)  -  Ontdek de haven van IJmuiden tijdens een rondvaart met de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

elke dag geopend 

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (4.1km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

Bunker Museum IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (4.31km)  -  In de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog van Bunker Museum IJmuiden kom je van alles tegen uit de oorlog: een onderzeeboot of zelfs een compleet ingericht woonvertrek.

geopend, soms geopend op zondag 

Speeltuin Kindervreugd Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (4.5km)  -  Speeltuin Kindervreugd is een buitenspeeltuin in Beverwijk met verschillende attracties, waar kinderen nog echt kunnen spelen!

's zondags gesloten 

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (4.59km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

's zondags gesloten 

Strandtent Zilt aan Zee

ijmuiden, Noord-Holland (4.59km)  -  Zilt aan Zee is een trendy beach club, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Lekker chillen op de brede banken op het terras of binnen genieten van een heerlijke maaltijd. De kinderen kun je hier zonder zorgen laten spelen.

elke dag geopend 

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (4.85km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

elke dag geopend 

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (4.91km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (5.04km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

elke dag geopend 

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (5.21km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (5.33km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

elke dag geopend 

Sauna de Waterakkers

heemskerk, Noord-Holland (5.38km)  -  Ga naar de sauna en geniet tegelijkertijd van het zwemparadijs bij Sauna de Waterakkers. Garantie voor optimale ontspanning en verzorging.

's maandags gesloten 

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (5.49km)  -  Geen lui dagje zonnen, maar stevige actie op het strand! Vlieg mee op de wind tijdens een lesje flyboarden of houd de touwtjes stevig in handen met powerkiten.

elke dag geopend 

SeaSide sports: Stranduitjes aan het IJmuiderstrand

ijmuiden, Noord-Holland (5.49km)  -  De leukste stranduitjes organiseer je met AeroZone events. Wat dacht je van blokarten en een barbecue aan zee? Geniet van de zee en de wind in je haren!

elke dag geopend 

Dierentuin Animal Farm

beverwijk, Noord-Holland (5.74km)  -  Maak kennis met vreemde diersoorten op een eiland in het water. Dierentuin Animal Farm is gratis toegankelijk!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Summit Sports