Uitstapjes vlakbij Liberation Route

Kunstliefde Utrecht

utrecht, Utrecht (0.09km)  -  Kunstliefde brengt mensen graag in aanraking met hedendaagse kunst. Er is extra aandacht voor kunstenaars uit Utrecht zelf en jonge makers. Kunstliefde organiseert de Utrechtse Atelier Route en UtrechtDownUnder.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stadsschouwburg Utrecht

utrecht, Utrecht (0.11km)  -  De Stadsschouwburg in Utrecht is het grootste theatergebouw van de stad Utrecht. Geniet hier van cabaret, dans of musical.

elke dag geopend 

Kruideniersmuseum Utrecht - TIJDELIJK GESLOTEN

utrecht, Utrecht (0.18km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Ga terug in de tijd en maak kennis met oude kruiden en verpakkingen in het Kruideniersmuseum in Utrecht. Bezoek het museum op de bovenverdieping van het huisje en smikkel van oud-Hollands snoepgoed uit de winkel!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 200 69 55 

Descansa Sauna & Beauty

utrecht, Utrecht (0.22km)  -  Descansa Sauna & Beauty heeft lekkere massages, fijne schoonheidsbehandelingen en relaxte saunafasciliteiten!

's zondags gesloten 

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (0.23km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bioscoop Kinepolis City Utrecht

utrecht, Utrecht (0.24km)  -  Film kijken onder de sterrenhemel: dat kan bij Kinepolis Utrecht City!

elke dag geopend 

Janskerk Utrecht

utrecht, Utrecht (0.29km)  -  De middeleeuwse Janskerk is steeds vaker een cultuurpodium.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bloemenmarkt Janskerkhof Utrecht

utrecht, Utrecht (0.29km)  -  Gek op bloemen! Op zoek naar een mooie bos? Bezoek het sfeervolle Janskerkhof op zaterdag, dwaal rond en kies een prachtige bos uit de enorme bloemenzee.

open op zaterdag 

DOMunder: historische attractie Domplein

utrecht, Utrecht (0.33km)  -  In DOMunder ben je erbij als de Romeinen het castellum Trajectum bouwen en als de tornado in 1674 de Domkerk ruïneert. Onder de grond op ontdekkingstocht door de geschiedenis!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Ontdek de rijke historie van de Utrechtse Domkerk

utrecht, Utrecht (0.39km)  -  De Domkerk in het hart van Utrecht is veel meer dan alleen een toren. De indrukwekkende bogen en gewelven maken van de Domkerk bijna een kathedraal.

elke dag geopend 

De Vrije Wolf - voormalig Gevangenis Wolvenplein

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Achter de hoge muren van voormalig Gevangenis Wolvenplein in Utrecht, schuilt nu De Vrije Wolf. De gevangenis dient nu voor wisselende tentoonstellingen, rondleidingen en een koffietentje.

elke dag geopend 

Live Today

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pandhof van de Dom

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  De Pandhof van de Dom: de oude kloostertuin van de Domkerk is een oase van rust midden in de stad Utrecht.

elke dag geopend 

Utrecht Domstad - museumwandeling

utrecht, Utrecht (0.45km)  -  Domstad Utrechts barst van de musea. Met deze museumwandeling van 9 kilometer kom je langs museum Speelklok, het Spoorwegmuseum en nog zeven andere leuke en bekende musea.

elke dag geopend 

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.45km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

elke dag geopend 

Wandeling Utrecht Lumen

utrecht, Utrecht (0.45km)  -  Bekijk Utrecht in het donker! Utrecht Lumen neemt bezoekers het hele jaar mee in een tocht langs prachtige lichtkunstwerken.

elke dag geopend 

Paleis Lofen Utrecht

utrecht, Utrecht (0.45km)  -  Dwaal 900 jaar later door het keizerlijk Paleis Lofen en ontdek hoe Utrecht een stad wordt. Paleis Lofen is in 1000 jaar verdwenen tussen de Vismarkt en het Domplein in Utrecht. Reis aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen mee door te tijd.

elke dag geopend 

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

elke dag geopend 

Park Lepelenburg Utrecht

utrecht, Utrecht (0.5km)  -  Park Lepelenburg is onderdeel van een lange, groene strook net buiten het centrum. Relax in een ligstoel, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Liberation Route