Uitstapjes vlakbij Intratuin Maldegem

Stadswandeling door Middelburg in België

maldegem, Oost-Vlaanderen (4.24km)  -  Maldegem was in de middeleeuwen een belangrijke en welvarende stad. Het bezoekerscentrum laat de geschiedenis van deze Belgische stad en de streek mooi zien. Maak en wandeling en duik in het verleden van dit pittoreske dorpje.

Museum Cultuurforum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (5.45km)  -  In Museum Cultuurforum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

De Drongengoedhoeve

ursel, Oost-Vlaanderen (8.25km)  -  Bezoek de prachtige abdijboerderij De Dongengoedhoeve, geniet van de omgeving en ontdek in het bezoekerscentrum in de oude stallen de geschiedenis van het landschap.

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (9.3km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

Provinciaal Domein Het Leen

eeklo, Oost-Vlaanderen (11.05km)  -  Verschillende wandelroutes, hengelvijvers en een bosinfocentrum maken Provinciaal Domein Het Leen in Oost-Vlaanderen tot een fijne ontspanningsplek in de natuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Maldegem