Uitstapjes vlakbij Protestantse Gemeente Losser

Natuurgebied Duivelshof

de lutte, Overijssel (3.21km)  -  De Duivelshof draagt een duister mysterieus verleden met zich mee. Een toornige landheer sloot zijn pachters op in zijn kelder, wanneer zij niet aan hun verplichtingen konden voldoen.

Speelpark Hoge Boekel

enschede, Overijssel (4.64km)  -  Kom spelen in speelpark het Hoge Boekel! Een gezellig park voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Spring op de trampolines, vaar rond met een bootje of ga mee met een spannende jeepsafari!

Arboretum Poort Bulten

de lutte, Overijssel (5.03km)  -  Wandel door het historische bomenpark en zoek naar kikkervisjes in het poelenlandschap. In Arboretum Poort Bulten heeft elk jaargetijde iets bijzonders. Leuk: door het arboretum heen staan ook kunstwerken verstopt.

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (8.44km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

Cube Bouldergym

enschede, Overijssel (8.47km)  -  Kom klimmen tot vier meter hoog, over uitdagende routes. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. Bij Cube Bouldergym kun je kiezen uit meer dan tweehonderd routes.

Sauna Huize Hölterhof

enschede, Overijssel (8.74km)  -  In een mooi landhuis in Engelse stijl in Enschede is saunacomplex Hölterhof gevestigd. Rust lekker uit op de comfortabele ligbedden of geniet van het zonnetje op het terras.

Wilminktheater

enschede, Overijssel (8.79km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (8.79km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Protestantse Gemeente Losser