Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel (2.36km)  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Kinderboerderij De Wesseler

enschede, Overijssel (2.57km)  -  Spelen op de speeltoestellen en knuffelen met de dieren. Daarna een wandeling maken door het park, of lekker picknicken. Beleef het bij kinderboerderij de Wesseler!

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (2.58km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

Weg uit Enschede - Cremermotor

enschede, Overijssel (3.02km)  -  Op het Stationsplein in Enschede staat een op het oog oude motor. De Cremermotor is een eerbetoon aan schrijver én beeldend kunstenaar Jan Cremer.

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (3.02km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

Zwembad Aquadrome

enschede, Overijssel (3.06km)  -  Zwembad Aquadrome heeft alle ingrediënten voor een gezellige dag waterplezier. Bij mooi weer kun je in het buitenbad terecht.

GOGBOT Museum of the Future

enschede, Overijssel (3.15km)  -  Aan het Stationsplein in Enschede stap je binnen in een wereld vol creatieve kunst en innovatieve technologie: GOGBOT Museum of the Future. 's Avonds open!

Vue Enschede

enschede, Overijssel (3.16km)  -  Haal een bak popcorn, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede!

Recreatiepark Het Rutbeek

enschede, Overijssel (3.16km)  -  Lekker wandelen, zwemmen of picknicken in Recreatiepark Het Rutbeek, dé plek waar inwoners van Enschede genieten van de natuur.

Het Vestzaktheater

enschede, Overijssel (3.17km)  -  Het Vestzaktheater biedt een diversiteit aan voorstellingen. Door de intieme sfeer wordt het zeker weten een verrassend avondje uit.

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (3.2km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

Primark Enschede

enschede, Overijssel (3.23km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (3.26km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

De Grolsch Veste

enschede, Overijssel (3.26km)  -  De Grolsch Veste ligt in hartje Enschede en is de thuishaven van voetbalclub FC Twente. Bezoek een wedstrijd of volg een rondleiding langs plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor bezoekers.

Dille & Kamille Enschede

enschede, Overijssel (3.27km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Enschede. Hier vind je een keur aan artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

Arqué Klimcentrum Enschede

enschede, Overijssel (3.3km)  -  Bij Arqué Klimcentrum is klimmen echte topsport! Bedwing de spectaculaire overhangende parcoursen. Ook beginners en kinderen mogen de muur op. Een cursus is niet verplicht, dus kom het eens proberen!

Eet & Bierencafé De Beiaard

enschede, Overijssel (3.35km)  -  Voor bijzonder bier ga je naar De Beiaard in Enschede. Hier proef je elke maand een speciaalbier en er zijn het hele jaar door evenementen.

Bowling-, Pool- en snookercentrum Starballs

enschede, Overijssel (3.37km)  -  Poolen op één van de achttien pooltafels, snookeren of een potje darts: bij Starballs kun je terecht voor de authentieke kroegsporten. Het centrum heeft ook nog eens acht bowlingbanen. Ideaal voor een avondje spelplezier.

Wilminktheater

enschede, Overijssel (3.39km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (3.39km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

Monkey Town Enschede

enschede, Overijssel (3.45km)  -  Wat kun je veel doen bij Monkey Town Enschede! Lekker klimmen, klauteren en glijden van toffe glijbanen, maar ook voetballen in een voetbalkooi. Je kunt hier zelfs lasergamen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Enschede