1

Uitstapjes vlakbij Family Entertainment Center...

Speelbos de Viersprong

dordrecht, Zuid-Holland (6.04km)  -  Klimmen en klauteren, door tunnels kruipen, spelen met water en je verstoppen in het hoge pluimgras aan de waterkant. Speelbos de Viersprong is favoriet bij veel kinderen. Hier spelen ze in de natuur van de Biesbosch.

Zwembad De Dubbel

dordrecht, Zuid-Holland (9.12km)  -  Zomer of winter, bij Zwembad de Dubbel in Dordrecht is het altijd lekker. In de zomer spetteren en bruin worden in het verkoelende buitenbad, in de winter heerlijk tot rust komen in het warme binnenbad! Wil je een echt spetterend kinderfeestje?...

Sportboulevard Dordrecht Optisport

dordrecht, Zuid-Holland (9.57km)  -  Een sportboulevard zoals in Dordrecht is een bezoekje waard. In het futuristische gebouw van Sportboulevard Dordrecht zijn zwembaden, een sporthal, een ijshal, een turnhal en verschillende horeca-ondernemingen gehuisvest.

Zwembad De Wellen

's-gravendeel, Zuid-Holland (9.75km)  -  Zwembad De Wellen in 's-Gravendeel wordt vooral gebruikt om baantjes te trekken. Maar je kunt hier ook vrij rond zwemmen of een kinderfeestje vieren.

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (10.18km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Family Entertainment Center De Belhamel