Koeckers Pannenkoeken
Koeckers Pannenkoeken Den Hout

Wat voor weer het ook is, bij de Koeckers kun je altijd picknicken in het bos. De plafonds zijn bedekt met bladeren en dat zorgt voor een mysterieus sfeertje in Het Koeckersbos. Of schuif aan voor een pannenkoek in de Heksenkeuken van Eucalyptus! Bij de Koeckers kun je kiezen uit zes verschillende themakamers. En in die mooie kamers smaken de bijzondere pannenkoeken van de Koeckers extra lekker. Smul bijvoorbeeld van een pannenkoek Frankrijk, gebakken met brie, spek, appel en gegarneerd met honing en pecannoten!

Kinderen glijden vanuit het restaurant zo de speelgrot in, waar ze onder meer kunnen klimmen of een film kijken in de bioscoop. Buiten is er een ruime speeltuin met trampolines, schommels, reuzeglijbaan en nog veel meer. Elk seizoen wordt er een leuke speurtocht uitgezet, die achterop de placemat staat. Bij de ingang van de speelgrot is de Schatkamer. Hier kunnen de kinderen met Koeckersdukaten, die ze bij hun pannenkoek krijgen, leuke kado's uitzoeken. Voor groepen vanaf vijftien personen zijn speciale arrangementen, eventueel aangevuld met een outdooractiviteit.

Koeckers Pannenkoeken in Den Hout leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek koeckers.nl

Koeckers Pannenkoeken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.