Uitstapjes vlakbij Arque Klimcentrum

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel (5.65km)  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Zwembad Aquadrome

enschede, Overijssel (0.25km)  -  Zwembad Aquadrome heeft alle ingrediënten voor een gezellige dag waterplezier. Bij mooi weer kun je in het buitenbad terecht.

Bowling-, Pool- en snookercentrum Starballs

enschede, Overijssel (0.26km)  -  Poolen op één van de achttien pooltafels, snookeren of een potje darts: bij Starballs kun je terecht voor de authentieke kroegsporten. Het centrum heeft ook nog eens acht bowlingbanen. Ideaal voor een avondje spelplezier.

Vue Enschede

enschede, Overijssel (1.16km)  -  Haal een bak popcorn, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede!

Primark Enschede

enschede, Overijssel (1.2km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (1.38km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

Het Vestzaktheater

enschede, Overijssel (1.44km)  -  Het Vestzaktheater biedt een diversiteit aan voorstellingen. Door de intieme sfeer wordt het zeker weten een verrassend avondje uit.

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (1.53km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (1.59km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (1.64km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

Cube Bouldergym

enschede, Overijssel (1.7km)  -  Kom klimmen tot vier meter hoog, over uitdagende routes. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. Bij Cube Bouldergym kun je kiezen uit meer dan tweehonderd routes.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (1.75km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

Wilminktheater

enschede, Overijssel (1.75km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

Wandelroute Roombeek

enschede, Overijssel (2.28km)  -  Maak een wandeling door de wijk Roombeek, dat jaren geleden werd verwoest door de vuurwerkramp. Tegenwoordig is de wijk hét toonbeeld van creativiteit en veerkracht.

Rijksmuseum Twenthe

enschede, Overijssel (2.33km)  -  Rijksmuseum Twenthe heeft een grote collectie kunstwerken uit de middeleeuwen, voornamelijk beeldende kunst en kunstnijverheid.

Speeltuin het Lindenhof

enschede, Overijssel (2.38km)  -  Speeltuin het Lindenhof in Enschede is een leuke buurtspeeltuin. Iedere week organiseren vrijwilligers gezellige middagen voor verschillende leeftijden.

Kinderboerderij De Wesseler

enschede, Overijssel (2.52km)  -  Spelen op de speeltoestellen en knuffelen met de dieren. Daarna een wandeling maken door het park, of lekker picknicken. Beleef het bij kinderboerderij de Wesseler!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Arque Klimcentrum