1

Uitstapjes vlakbij De Surfschool

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (0.47km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

-in the spotlights-

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (5.31km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

Dreams Surfschool

ter heijde, Zuid-Holland (5.48km)  -  Volgens de mensen van Dreams Surfschool is surfen verslavend. Die eerste keer op de golven vergeet je nooit. Maar makkelijk is anders, daarom biedt de surfschool verschillende lespakketten. De lessen zijn op het strand van Ter Heijde.

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (5.91km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (6.4km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (7.15km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (8.03km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (8.51km)  -  Waterskiën, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

Ruïne van de Jacobaburcht

oostvoorne, Zuid-Holland (8.6km)  -  De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

Sportcentrum Vreeloo

de lier, Zuid-Holland (8.9km)  -  In De Lier vind je het zwembad van Sportcentrum Vreeloo. Voor allerlei soorten waterpret ben je hier op de goede plek. Neem zwemles, speel waterpolo, doe mee met aquarobic of trek simpelweg baantjes.

Westlands Museum

honselersdijk, Zuid-Holland (9.1km)  -  Wat maakt het Westland zo bijzonder? Juist, de tuinbouw! Het Westlands Museum showt je de leukste weetjes en ontdekkingen over de geschiedenis van deze streek.

Kinderboerderij Agathahoeve

oostvoorne, Zuid-Holland (9.21km)  -  Voor de echte dierenvriendjes en voor iedereen die wat wil leren van natuur en milieu is de kinderboerderij een leuk uitje. Kom naar de Agathahoeve voor een leuke kindermiddag.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Surfschool


-advertentiepositie-