Uitstapjes vlakbij De Surfschool

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (0.47km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

geopend op afspraak of bel +31 (0)174 785 016 

Atlantikwall Museum

hoek van holland, Zuid-Holland (1.33km)  -  De bezoeker vindt Museum Atlantikwall in een Duitse geschutsbunker. Dat is nog eens spannend!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 oktober 

Fort 1881

hoek van holland, Zuid-Holland (1.41km)  -  Leer over de leefwereld van soldaten in een fort. Dwaal in het Kustverdedigingsmuseum door oude, donkere kamers.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Nationaal Park Hollandse Duinen

hoek van holland, Zuid-Holland (1.83km)  -  Hollands trots: de blonde duinen naast de Noordzee. Wie kent het mooie beeld niet? De Zuid-Hollandse vastelandsduinen bieden je een afwisselend landschap. Ga op ontdekkingstocht!

elke dag geopend 

Kustverlichtingsmuseum Hoek van Holland

hoek van holland, Zuid-Holland (2.34km)  -  Het Nederlands Kustverlichtingsmuseum 'In de Vuurtoren' is gevestigd waar het hoort. In het museum is een tentoonstelling van vuurtorens in Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Zwembad Hoek van Holland

hoek van holland, Zuid-Holland (2.4km)  -  Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 22 april t/m 4 september, van 09:00 uur tot 17:00 uur 

Museum RockArt

hoek van holland, Zuid-Holland (3.27km)  -  Museum RockArt is de schatkamer van de Nederlandse popmuziek vanaf de jaren vijftig tot heden, met regelmatig wisselende thema-exposities.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, woensdag 

Actie: Boek online je tickets

Intratuin 's-Gravenzande

heenweg, Zuid-Holland (3.47km)  -  Tussen de kassen van Westland en omgeving staat Intratuin 's-Gravenzande, met het speelparadijs Ballorig naast de deur!

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum Het Staelduinse Bos

hoek van holland, Zuid-Holland (4.01km)  -  Het Staelduinse Bos in het Westland biedt een uniek stukje natuur. In het bezoekerscentrum d' Oude Koestal ontdekt de bezoeker alles over dit natuurgebied.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

Huur een boot bij Booma Recreatie

monster, Zuid-Holland (4.88km)  -  Ontdek het Westland per boot en dobber door een gebied dat is doorweven met waterwegen en meertjes. Relaxen op het water doe je hier!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 september, van 09:00 uur tot 21:00 uur 

Lex Thoen: sportieve groepsuitjes voor jong en oud

monster, Zuid-Holland (5.11km)  -  Lex Thoen is van alle markten thuis. Voor een geslaagde teambuilding, een sportieve dag op school of een bijzonder uitstapje met de familie kun je hier terecht. Of ga mee de schapen hoeden in de Zoutenveense polder!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 88 02 99 

Keringhuis - Publiekscentrum Water

hoek van holland, Zuid-Holland (5.31km)  -  Het Keringhuis is hét informatiecentrum over hoogwater-bescherming in Zuid-Holland. Leer alles over de indrukwekkende Maeslantkering.

elke dag geopend 

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (5.31km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Strandwandeling met rolstoel - Strandrups De Vrijheid

ter heijde, Zuid-Holland (5.38km)  -  Afhankelijk van een rolstoel en toch naar het strand? Dat kan met deze speciale rupsvoertuigen! Waai een dagje uit op het strand.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 30 november, van 08:00 uur tot 21:00 uur 

Dreams Surfschool

ter heijde, Zuid-Holland (5.48km)  -  Volgens de mensen van Dreams Surfschool is surfen verslavend. Die eerste keer op de golven vergeet je nooit. Maar makkelijk is anders, daarom biedt de surfschool verschillende lespakketten. De lessen zijn op het strand van Ter Heijde.

's maandags gesloten 

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (5.91km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

elke dag geopend 

Toet toet! Ontdek het Westland in een Lelijk Eendje

naaldwijk, Zuid-Holland (6km)  -  Trek eropuit met een vrolijke Eend en geniet van een tocht door het Westland. Eenden Tours Westland heeft de mooiste oldtimers en cabrio's om mee over de eilanden te toeren!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 128 39 082 / +31 (0)6 127 88 232 

Zwem- en recreatiecentrum De Boetzelaer

monster, Zuid-Holland (6.39km)  -  Zwembad de Boetzelaer beschikt naast gewone baden ook over een toffe glijbaan. Ga ook aquasporten of eet een patatje in de natte-voetenbar!

elke dag geopend 

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (6.4km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

's maandags gesloten 

Zwembad De Hoge Bomen

naaldwijk, Zuid-Holland (6.48km)  -  Jong en oud, sportief en relaxed, buiten en binnen: Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk is geschikt voor elke zwemmer en voor ieder moment!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Surfschool