1

Uitstapjes vlakbij Pan

Klimbos Avatarz

deurningen, Overijssel (0.8km)  -  Ga opzoek naar adrenaline bij klimbos Avatarz in Deurningen. Klim, klauter en spring naar grote hoogtes langs de verschillende routes door het park. Maar liefst 110 hindernissen en 15 ziplines staan voor je klaar om te trotseren.

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (2.94km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (5.03km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (5.61km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

Vrijhof Culture

enschede, Overijssel (6.1km)  -  Kom een avondje lachen bij een cabaretvoorstelling, beluister muziek van een strijkorkest of volg een interessante lezing. Het Vrijhof Cultuurcentrum biedt een gevarieerd aanbod van voorstellingen, cursussen en exposities speciaal voor studenten....

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (6.29km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (6.68km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (6.86km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pan