Uitstapjes vlakbij Leussinkbad

Beleefboerderij De kleine Carrousel

laren, Gelderland (3.46km)  -  Het is een gekakel van van jewelste op Beleefboerderij De kleine Carrousel, waar meer dan honderd dieren wonen. Met een kinderboerderij en speelweide vermaken kinderen én dieren zich hier uitstekend! Er is ook een lunchroom op de boerderij.

Haarbroekse Vijvertuin

harfsen, Gelderland (3.95km)  -  Wandel langs de idyllische vijvers van de Haarbroekse Vijvertuin en los de spreekwoorden en gezegden op die worden uitgebeeld met kunstvoorwerpen. Nuttig in de theeschenkerij een kopje koffie of thee met een krentenwegge.

Boerderijmuseum De Pothaar

bathmen, Overijssel (5.55km)  -  In de stijlkamers van boerderijmuseum De Pothaar snuif je de sfeer van vroeger. Hoe werkten en leefden de boeren in Salland eeuwen terug? Bewonder hun klederdracht, werktuigen en hun onderkomen.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (9.31km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Museum Eungs Schöppe

markelo, Overijssel (9.39km)  -  Museum Eungs Schöppe heeft in het voorjaar en najaar regelmatig wisselende tentoonstellingen van klederdrachten, mutsen en stoffen uit Twente. De vaste collectie van merklappen en letterdoeken is de trots van het museum.

Emaillemuseum

holten, Overijssel (9.39km)  -  Voor de tijd van hard plastic keukengerei hadden we emaille. Dit sierlijke materiaal was bijna onslijtbaar. Het Emaillemuseum heeft een leuke collectie van koffiebussen, pannensets, petreoleumstellen en nog veel meer. Allemaal op kleur gesorteerd!

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (10.38km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

De Shetlandboerderij

holten, Overijssel (10.46km)  -  Op de Shetlandboerderij in Holten hebben kinderen voor even een eigen pony. Onder begeleiding mogen kinderen hier schattige Shetlanders verzorgen, hun manen borstelen en in de ponybak op ze rijden. Leuk als kinderfeestje!

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (11.33km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (12.15km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Leussinkbad