1

Uitstapjes vlakbij Pluktuin Stoutenburg

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht (1.64km)  -  Natuurgebied Bloeidaal werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen. De natuur gaat er z'n gang en het is een populaire wandelplek.

-in the spotlights-

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (2.36km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei een natuurlijke boost te geven. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

Landgoed Hoevelaken

hoevelaken, Gelderland (2.45km)  -  Een bijzonder landgoed in hartje Gelderland: Landgoed Hoevelaken. Het landgoed is maar liefst 3 kilometer lang en maar 375 meter breed. Een prachtig stukje natuur om te fietsen en te wandelen.

-in the spotlights-

Theefeestje Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.04km)  -  Voor iedereen die van high tea houdt, is Theefeestje een waar paradijs. Maar ook voor wie van lekkere dingen maken houdt: kom cupcakes versieren of bonbons maken!

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht (4.1km)  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (4.19km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.21km)  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

BUUF in de Serre

amersfoort, Utrecht (4.22km)  -  Bij BUUF in de Serre draait alles om taart. Lekkere, zoete taartjes voor bij de koffie en warme taart en quiches voor bij de lunch. Op een speciale locatie: in de serre van voormalige klooster de Mariënhof in Amersfoort.

Nul33

amersfoort, Utrecht (4.24km)  -  Eten, drinken en genieten bij Nul33 in hartje Amersfoort. In het weekend zijn hier soms liveoptredens.

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht (4.25km)  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

Nimmerdor

amersfoort, Utrecht (4.29km)  -  Vroeger een landgoed, tegenwoordig een stadsbos. Nimmerdor is een gigantisch en sprookjesachtig bosgebied in Amersfoort met meerdere wandel- en fietsroutes.

Boek nu je boottocht in Amersfoort!

amersfoort, Utrecht (4.31km)  -  Kabbelend over het water van de Amersfoortse grachten geniet je in alle rust van de mooie historische gebouwen, ontdek je de dieren uit de onderwaterwereld en verwonder je je over de bijzondere plantensoorten die langs de kade groeien.

Winkel en café BLUR

amersfoort, Utrecht (4.31km)  -  Mooie sieraden en plantjes, duurzame keukentools en heel veel kunstige hebbedingen. Bij BLUR in Amersfoort ben je aan het juiste aders voor duurzame en unieke items én een lekker kopje koffie.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pluktuin Stoutenburg


-advertentiepositie-