Uitstapjes vlakbij Vertigo Sports

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland (3.09km)  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

-in the spotlights-

Historische markt Veere

veere, Zeeland (4.97km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

Museum Veere

veere, Zeeland (4.97km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

Expositie Het Oude Brandspuithuis

serooskerke, Zeeland (4.99km)  -  Het Oude Brandspuithuis toont oud materieel van de brandweer en ambulancehulpverlening in Serooskerke. Ook is er een overzicht van de geschiedenis van het Zeeuwse dorp. Kinderen vermaken zich prima in de rol van brandweerman.

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (5.08km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

-in the spotlights-

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (5.17km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

Sauna & Wellness Ons Buiten

oostkapelle, Zeeland (6.49km)  -  Zet je gedachten even uit en kom tot rust in Sauna & Wellness Ons Buiten. Zeeuws ontspannen in de unieke zoutgrot, sauna en whirlpool. Terwijl jij geniet, kunnen de kinderen zich binnen of buiten vermaken in de speeltuin.

Terra Maris

oostkapelle, Zeeland (7.93km)  -  Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (8.66km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (9.02km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

Middelburgs Minitheater

middelburg, Zeeland (9.43km)  -  Bekijk bijzonder amateurtoneel in het Middelburgse Minitheater. Decors, kostuums, grime, alles gebeurt in eigen beheer van dit theatergezelschap. Laat je verrassen!

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (9.49km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

Stranden van Domburg

domburg, Zeeland (9.51km)  -  Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vertigo Sports