1

Uitstapjes vlakbij Chocolates Made by Me

-in the spotlights-

Arentshuis

brugge, Belgie (7.29km)  -  Bezoek het pittoreske Arentshuis, gevestigd op de bovenverdieping in een mooi herenhuis inclusief stadstuin. Frank Brangwyn en al zijn kunstwerken krijgen hier alle aandacht.

-in the spotlights-

Torture Museum Oude Steen

brugge, West-Vlaanderen (7.52km)  -  In één van Europa's oudste gevangenissen staan meer dan honderd martelwerktuigen als getuige van een wrede geschiedenis. Om een verdachte aan het praten te krijgen was verbazingwekkend veel geoorloofd. Een leerzaam - en soms wat eng - museum.

Belfort - Brugge

brugge, Belgie (7.56km)  -  Je ziet de toren van Belfort niet makkelijk over het hoofd. Hij steekt hoog boven de Lakenhal en de Markt van Brugge uit, dus het is een prachtig uitzichtpunt. Beklim deze toren zelf!

Stadhuis Brugge

brugge, Belgie (7.6km)  -  Op de Burg is het Stadhuis (1376-1420) ongetwijfeld een van de meest gefotografeerde panden. Het gebouw heeft een rijke historie en behoort tot een van de oudste stadhuizen van België!

De Markt in Brugge

brugge, West-Vlaanderen (7.63km)  -  De markt, het Middeleeuwse hart van Brugge, is gevuld met gezellige terrasjes en omringd door historische panden. Snuif hier de sfeer van Brugge op!

Segway Tours Brugge

brugge, West-Vlaanderen (7.69km)  -  Verken Brugge op een unieke manier met een Segway-tour door het historische centrum. De Segway is een bijzonder vervoermiddel dat je lichaam automatisch in balans houdt. Leuk om eens te proberen!

Bijbels Belevingscentrum in Brugge

brugge, West-Vlaanderen (8.73km)  -  Bezoek het belevingscentrum BIBLIA in Brugge. In dit centrum ga je op reis door de wereld van de Bijbel en ontdek je meer over deze tijd. BIBLIA is er voor jong en oud, en voor mensen mét voorkennis en voor mensen zonder.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Chocolates Made by Me


-advertentiepositie-