Uitstapjes vlakbij Spirit Rotterdam

De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

Pebbles Kitty Cat Café

rotterdam, Zuid-Holland (0.45km)  -  Het eerste kattencafé van Rotterdam: Pebbles Kitty Cat Café. Ze zijn er niet vies van een woordgrapje: het café is 'pawesome' en katten verdienen volgens Pebbles een 'purrfect' thuis.

Schaakstukkenmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.46km)  -  Bewonder de bijzondere schaakspellen van het Schaakstukkenmuseum. Van abstracte kunstwerken tot folklore: het museum heeft een uiteenlopende collectie.

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.5km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

Café in The City

rotterdam, Zuid-Holland (0.55km)  -  Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Café in The City in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.67km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

Wallgallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.78km)  -  Ruimte voor kunst. Zo zou je Wallgallery kunnen omschrijven. In een appartement op de 37e verdieping is ruimte gecreëerd om de creatieve geest vrij te laten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Spirit Rotterdam