Meer lezen over Het Gevangenismuseum

Must-see musicals van 2020

landelijk  -  Tina Turner, Anastasia, Annie, Sesamstraat: een theaterseizoen vol prachtige producties.

Paupers op de planken in Veenhuizen

veenhuizen, Drenthe  -  Het Pauperparadijs van Suzanna Jansen vertelt over een sombere geschiedenis, nu te zien in een theatervoorstelling in Veenhuizen.

Let op voor landlopers!

veenhuizen, Drenthe  -  Let op voor loslopende landlopers! Het is Landloperdag in het Gevangenismuseum in Veenhuizen en dan is er van alles te zien.

Voor even achter tralies

Dwaal voor even rond in een hele andere wereld, achter tralies, en dan snel weer naar buiten!

Speur door de gevangenis

veenhuizen, Drenthe  -  Ontdek de nieuwe kinderspeurtocht van het Gevangenismuseum. Los het mysterie op en bevrijd de gevangen Gaius uit een oude cel.

Op stap in de meivakantie

Het zonnetje schijnt, de temperaturen stijgen en de meivakantie is in zicht! DagjeWeg.NL zet de leukste uitjes op een rij.

Museumweekend in 500 musea

landelijk  -  In het museumweekend is het extra aantrekkelijk om naar het museum te gaan - het is vaak helemaal gratis! Wie had dat gedacht?

Boevenbus klaar voor actie

veenhuizen, Drenthe  -  Het VSBfonds schoot het Gevangenismuseum te hulp en zorgde voor een broodnodige opknapbeurt van twee Boevenbussen.

Het Glasmuseum vertrekt

veenhuizen, Drenthe  -  Het Glasmuseum uit Hoogeveen verhuist naar Veenhuizen, nabij het Gevangenismuseum. In april opent het zijn deuren.

Weg dit weekend

Dit weekend hoeft u zeker niet thuis te blijven. DagjeWeg.NL heeft voor u een breed scala aan uittips geselecteerd!

Veenhuizen beschermd dorpsgezicht

veenhuizen, Drenthe  -  Het dorp Veenhuizen is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Daarmee wordt het historische karakter van het Drentse dorp erkend.