Eerder geschreven over of gerelateerd aan Fries Museum

Dagje uit dit weekend

archief oud artikel Zin om zaterdag of zondag samen iets leuks te doen? DagjeWeg.NL maakt je wegwijs in het grote aanbod van uitstapjes!

Museumweekend in 500 musea

archief oud artikel landelijk  -  In het museumweekend is het extra aantrekkelijk om naar het museum te gaan - het is vaak helemaal gratis! Wie had dat gedacht?

Dag van de Architectuur

archief oud artikel Van universiteitsgebouw tot fabriek, bekijk alle architectonische hoogtepunten tijdens de Dag van de Architectuur.

Echte schoonheid

archief oud artikel leeuwarden, Friesland  -  De mens is meer dan een mooie buitenkant. In deze tijd waar een onhaalbaar schoonheidsideaal mensen aanspoort tot cosmetische behandelingen, eindeloos diëten en onzekerheid exposeert het Fries Museum met ‘Beautiful People'. De rol van schoonheid...

Het Fries museum

archief oud artikel leeuwarden, Friesland  -  Het Fries museum in Leeuwarden staat tijdens de voorjaarsvakantie bol van activiteiten om de vakantie door te komen. Van 21 februari tot en met 24 februari kan er bijvoorbeeld een workshop ‘wol vilten' gevolgd worden, er is een archeologie...