Beoordelingen Nederlands Watermuseum

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 02-01-2019

Datum beoordeling: 2 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

Met een kind van 6 is het jammer dat hij nog te jong is om het allemaal goed te snappen. De shampoo maken was wel heel leuk om te doen

Beoordeling gegeven door Moniek van rijthoven .

Rommelig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12 aug 2017

Datum beoordeling: 12 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De tentoonstelling bevat op zich leuke dingen, maar we misten de samenhang. Weinig uitleg. De brasserie is belachelijk duur. € 2,85 voor een flesje fristi en € 3,70 voor een stukje plein cheesecake waarvan de serveerster ons niet eens kan vertellen of en wat voor saus erbij zit? Dan maar ergens anders eten....

Beoordeling gegeven door Vermeulen.

echt leuk (voor kinderen van 6-12 jaar)
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11 augustus 2015

Datum beoordeling: 19 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de prijs is het teveel infotainment voor volwassenen. We weten wel dat we zuinig met water moeten omgaan. Het was ook kleiner dan verwacht. Maar voor onze kleinkinderen van 7 en 8 was het geweldig, om zo interactief te leren wat water betekent en doet. We waren toch wel 2 uren "onderdak".

Beoordeling gegeven door Omael.

ontdekkingsreis
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2015-08-04

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Uitdagend aanbod. Vooral leuk voor kinderen die kunnen lezen. Veel te doen. Superleuke middag gehad.

Beoordeling gegeven door mirelle.

saai
1 11111

Bezoekdatum: Jul 2013

Datum beoordeling: 20 april 2014

Reisgezelschap: met partner

Helaas het geld zeker niet waard, ik vond het zeer klein, veel was kapot en erg simpel van opzet, wellicht leuk voor kinderen onder de 3jaar die weinig ervaring hebben met water.

Beoordeling gegeven door Barry .

aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 13-09-2012

Datum beoordeling: 14 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Wat een klein en oud bollig museum. Het is ook eerder een educatief centrum voor kleine kids te noemen dan dat het een museum mag heten. Het museum had niets interessant te bezichtigen maar het was alleen maar gericht op het energiezuinig omgaan met water. Wordt vast en zeker flink gesubsidieerd door de overheid maar het is onbegrijpelijk dat je voor deze 'educatie' nog 9 euro moet betalen. De film van 15 min. stelde niets voor. Het leek eerder een reclamespotje van de TV. Dan de proefjes. Een aantal waren versleten, deden het niet en wat het al wel deed was ontzettend oudbollig en kinderachtig. Verder was er een bibliotheek, nou daar ga ik niet voor naar een museum. Op zolder zou er een waterexpo zijn maar er stonden alleen maar PC's. Dus daar was ook al niets interessants te vinden. Geen expo dus. Beneden naast de receptie kon je waterproefjes doen. Tja, was alleen voor kleine kids en ik heb er overigens niet eens een gids bij gezien. Dus ook al weer niets voor volwassenen. .

Beoordeling gegeven door van Z..

niet de moeite
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 01 aug 2011

Datum beoordeling: 6 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

jammer jammer jammer, we begonnen boven; instruktieboekjes bijna allemaal kapot waardoor het hele verhaal niet duidelijk was. Beneden bij veel dingen geen uitleg, niet duidelijk wat de bedoeling is, afbeeldingen van het object gepeuterd en niet vervangen (waardoor de bedoeling niet meer te snappen was). Geen museum dat wij zouden aanbevelen.

Beoordeling gegeven door AM.

Heerlijk naturel met je eigen glittergel!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2010

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Veel vrijheid in het museum Duidelijke rondleiding en uitleg wie dat wilt Leuke workshops oa. schampoo en gel maken Geweldig mooie omgeving, bij het museum zit een leuk terrasje waar je uitkijkt op het Sonsbeekpark. Na een bezoek aan het museum, pannenkoeken eten in de boerderij en een wandeling door het park langs de hertjes. Loopafstand van het winkelcentrum. Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Beoordeling gegeven door Pauline buurman.

Bijna goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-08-2010

Datum beoordeling: 14 december 2010

We hebben echt ontzettend veel plezier gehad in het watermuseum. Interactief, leerzaam en leuk. Toch al snel drie uur binnen geweest en daarna nog buiten geweest. Het waterlab was ook leuk. Een negen! Maar...een aantal interactieve "spellen" deden het niet. Jammer. Bij het waterlab was er een buitenspel voor de kinderen, raketschieten. Leuk, als alle kinderen een keer mogen. Maar niet leuk als van de twaalf kinderen er zeven wel mogen en de rest pech heeft. Wij waren met twee kinderen, de ene mocht wel, de andere niet. Dit legde voor de twee jongens (competitiedrang) een kleine smet op de dag. Jammer. Doe het of niet of zorg dat ze allemaal aan de beurt komen. Ook vond ik dat het personeel niet echt vriendelijk reageerde toen ik dit ter sprake bracht aan de balie als tip. Vandaar hiervoor een vijf. Maakt gemiddeld toch een zeven voor mij. Hopelijk doen ze ook nog iets met de ideeen/klachtenbus, zodat het een negen kan worden.

Beoordeling gegeven door m.u..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-04-2009

Datum beoordeling: 6 april 2009

Een super leuk museum. Kinderen (en volwassenen) waren niet meer weg te slaan! Spelen met water, veel informatie, spelletjes en proefjes. Veel actie op een kleine oppervlakte. Al met al een zeer geslaagde dag. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Voor de prijs hoef je het niet te laten. En heb je genoeg van het water, het park bij het museum is ook erg de moeite waard. Al met al een dikke 9!

Beoordeling gegeven door Bart.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 maart 2009

Datum beoordeling: 28 maart 2009

juist leuk dat er in de vakanties speciale proefjes in het waterlab zijn waarbij de kinderen het eindresultaat mee naar huis kunnen nemen! mijn kids hebben fantastische haargel gemaakt en in de meivakantie komen we weer terug voor de tandpasta

Beoordeling gegeven door Hecker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2009

Datum beoordeling: 28 maart 2009

Ook ik vind het niet duur. De opmerking over de water speeltuin buiten snap ik niet helemaal, dit hoort bij het park en niet bij het museum. verder is het juist een museum wat goed te doen is zonder gids wat ik vooral met kinderen super vind! de proefjes in het weekend zijn echt leuk, met goede begeleiding! zeker aan te raden!

Beoordeling gegeven door Anne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 oktober

Datum beoordeling: 23 oktober 2008

Duur??? Dat snap ik niet. Als je voor 8 euro 3/4 dag onder de pannen bent, vind ik dat niet duur. Koffie was heerlijk op het heerlijke terras. Mensen zeer behulpzaam en kindvriendelijk met hun waterproefjes en zelfs proefjes voor thuis als je dat vroeg!!!. Films waren er maar zat toen ik daar was. En parkeren: Ik weet niet waar de vorige schrijver het over heeft. Ja het parkeer terrein is aan de kleine kant, maar aan de overkant in de zijstraten is het gratis parkeren. Veel te doen. Kinderen niet weg te slaan.

Beoordeling gegeven door Christiane.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14-09-2008

Datum beoordeling: 15 september 2008

Geen parkeerplats voor museum. Vrij duur.Geen gidsen, aanwijzingen, er draaide geen film. Was erg druk vanwege Greenpees dag. Geen plaats voor rustig koffie, thee of cola drinken. Binnen waren alle tafels gereserveerd en je wordt alleen geholpen aan bar (wat onmogelijk is met kinderen er bij) of aan je tafeltje. Buiten alle tafels waren ook bezet door geen bezoekers van museum. Personeel was niet erg behulpzaam en niet echt kindervriendelijk. Als je geen verwachtingen heb, dan is het leuk om te zien. Maar als je het foldertje met reclame (als het doe-museum) had gelezen, dan het bezoek wel wat frustraties opleverd. Ook het buiten speeltuintje lijkt grotere op het foldertje. Je betaalt 5 euro per kind en 8 euro voor ouders, maar binnen 1-1,5 uur ben je al buiten. Rondom musea is ook betaaldparkeren of wel een stuk lopen. Van openbaarvervoer is ook wat lopen, bus stoopt niet bij de deur. Met museum abonnement of Rabo-pas kan je wel korting krijgen op toegangs prijs. Anders is het een beetje prijsig.

Beoordeling gegeven door Plooij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juli 2008

Datum beoordeling: 3 juli 2008

Een fantastische gids die een wandeling van 2 uur met je maakt en veel verteld over het park Sonsbeek, ook nog de Belvedere in gaat waar je over Arnhem alle richtingen uit kunt kijken. Daarna voor de kinderen zandsculpturen maken in het Watermuseum wat zelf (watermuseum) ook heel er interressant is.

Beoordeling gegeven door Manna Krijgsman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het Watermuseum in Arnhem is een leuk museum voor zowel kinderen als volwassenen. Informatief ivm de verschillende toepassingen van water en leuk omdat er veel te doen valt.

Beoordeling gegeven door Kirsten Haverkamp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

met de museum kaart hadden de kids dit museum uitgezocht. Had niet verwacht dat hier zoveel te doen was. Het muziek maken met water was geweldig. Lekker in de omgeving kunnen wandelen en daardoor een zeer geslaagde dag gehad.

Beoordeling gegeven door van asselt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 6 januari 2008

leerzaam, interactief. wel hebben kinderen begeleiding nodig. het is niet inzichtelijk hoe je door het museum in een logische volgorde kunt komen daardoor mis je samenhang. tegenvaller: in vakanties is het waterlab helemaal niet open. wat een misser!

Beoordeling gegeven door Carina Klaren.