Beoordelingen SnowWorld Zoetermeer

Slechte begeleiding
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 06.03.2017

Datum beoordeling: 6 maart 2017

Reisgezelschap: met een groep

De kinderen kwamen daar met school en werden constant afgeblaft en bekleineert door de instructeurs. Ook hadden ze wat meer tijd willen hebben om hun eigen ding te doen.

Beoordeling gegeven door Adrie.

Gezellig, sportief daguitje!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2014

Datum beoordeling: 5 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Heel gezellig daguitje gehad met de familie bij SnowWorld Zoetermeer. Sportief bezig geweest met de ski- en snowboardliefhebbers van de familie en daarna heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Familie Jacobs.

een dag door een bewaarengel bezorgd!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ongeveer ergens 2010 begin

Datum beoordeling: 23 januari 2011

Vanuit ons huis ging ik al met tegenzin....vanwege die telefoon.........ik zou daar onze kleinzoon opvangen,voor de skiles. Mijn man wilde mij..te goeder trouw...zi'jn telefoon mét navigatie meegeven, máár ik kon daar toen nog niet mee omgaan, en hij wilde mi­jn telefoon. Dat gaf enige kibbel bij het wegrijden. Moet je nooit doen.!!!! Want bij de afslag Zoetermeer raakte ik in een slib vanwege de gladheid, draaide helemaal om m'n as, en bleef nét op het randje hangen., van een soort van afgrond ,"Het is gebeurd, dacht ik.......je hele leven gaat als een flits aan je voorbij...... Ik heb even stil gestaan en 3 keer diep geademd tot er geen verkeer meer was, en ben langzaamaan uit de modder geblubberd, tot ik weer op de normale weg zeg zat. Toen wist ik nog niet waar ik heen moest, maarrrr raaampje open , vriendelijk kijken, en gewoon iemand aanspreken, ging verder prima, niemand merkte iets aan mij, maar nooit meer geef ik m'n telefoon af, waarvan ik weet hoe hij werkt , voor een navigatie waar ik niet mee om kan gaan (inmiddels wel hoor!!!) dankzij het geduld van m'n man......nog een paar keer vragen ,want het is daar een puzzel, en ik was zelfs nog op tijd. Heb toen heerlijk kunnen genieten van de skilessen van onze kleinzoon Arden, dat was een feest!!!!! en m'n hartslag was weer normaal, zelfs m'n boosheid was weg.......en we werden daar ontvangen door vriendelijke mensen, bovendien heerlijk koffie gedronken en genoten van al die kleine kindertjes die met zoveel geduld les kregen. wij kwamen weer blij en veilig thuis, en inmiddels heb ik ook navigatie via m'n iphone in de auto. Heerlijk....We kwamen thuis ,en ik dacht : ik had een engel boven mij.....én ook nog het genot van naar m'n enigste kleinzoon kijken. Hoe had hij anders terug gemoeten.......... ......dus waren er 2 engelen......

Beoordeling gegeven door Greetje Pors-van Halem.

Sneeuwplezier,ga dan naar Snowworld met plezier!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-01

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Top,lekker skieen of oefenen voor de wintersport!Met lange piste en voor iedereen wat wils!Zo ben je al helemaal in de wintersport stemming.

Beoordeling gegeven door wilma.

Top wintersport bij snowworld
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: nov 2010

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Ik heb zo genoten bij snowworld dat ik mij bijna op de oostenrijkse bergen bevond echt top uitje voor elke dag

Beoordeling gegeven door sabrine monster.

dit is kicken in snow world
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin februari

Datum beoordeling: 20 januari 2011

genieten hier ,... super de beste van Nederland

Beoordeling gegeven door daniel veen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Eind september 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Ons zoontje van 8 jaar en zijn neefje van 7,5 jaar hebben hier 4 uur lang geskied. Geweldig vonden ze het! Wat wij ideaal vonden was dat we ze goed konden zien vanuit het gezellige restaurant. Alles is ook ruim opgezet en het zelfbedieningsrestaurant heeft een ruim assortiment. Verder is er een leuke winkel aanwezig met sportkleding e.d. Enige min-puntje (vond ik) is dat je niet met je kind mee kan lopen naar de skipiste. Ze gaan alleen door de poortjes en dan moeten ze verderop (als ze door de deur, uit het zicht zijn) zelf hun ski's aandoen. Maar uiteindelijk is dat prima gegaan ;-) Maar je kan dus niet tussendoor even naar ze toe of ze roepen o.i.d. Wij hadden gewoon de duidelijke afspraak dat ze af en toe even naar het raam kwamen waar wij zaten ;-) Het was een ontzettend leuk dag en we gaan zeker weten nog een keer!

Beoordeling gegeven door Bianca van der Werf.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 februari 2010

Datum beoordeling: 23 februari 2010

Mijn zoon ging met de school naar Winterberg een dag skiën. Helaas werd dat 15 uur in de bus zitten en een half uur op de latten staan. Een grote teleurstelling. Hoe maak ik dat goed. Via google kwam ik op SnowWorld Zoetermeer en ik zag daar een Valentijn-arrangement 4 uur skiën incl materiaal en een Fonudue etentje erbij voor 2 personen voor de prijs van 69,50. Prachtige site. Ik hoorde wel van mensen in mijn omgeving dat het er leuk is. Maar voor dat bedrag dat kan toch niet uit. Wij wagen het en we zien wel al hebben we maar 2 uur op de latten gestaan is het fonduen niets dan kopen we wel een bak patat. Ik boek een uur priveles voor ons vieren voor 40 euro. Half 4 moeten we ons melden en betalen. Keurig geregeld allemaal. 4 bonnetjes krijgen we voor de schoenen en als we de schoenen hebben gepast kunnen we ons in het schapenhok warm omkleden. Nog 4 bonnetjes voor de ski's. Er wordt ons gezegd om 5 voor 4 saat Sanne jullie lerares bij het Jibba bord. Hmm de hal staat vol hoe kan Sanne ons 4 Drenthen die nog nooit een ski hebben aangeraakt vinden. Maar om 5 voor 4 komt er een stem door de microfoon. De lessen van 4 uur gaan zo beginnen ik roep de groepen met hun skileraar om. De hele hal vol gingen net als ons voor les. Wij lopen naar Sanne toe en geven aan dat het de eerste keer is. Sanne legt alles uit en stapje voor stapje gaan we de helling in Snow World bedwingen. Net zoals we leren op de skiband te staan en aan de skilift te hangen. Talloze groepjes zijn aan het oefenen ondanks de drukte heeft niemand last van elkaar. De mensen van Snowworld zijn door hun kleurige bedrijfskleding goed te herkennen. Ze zijn behulpzaam, aardig en zeer alert! Valt er iemand van de skilift hup de band stil en er rent iemand heen. Blind meisje met begeleider viel, roets 3 medewerkers rennen er heen. WIj hebben met een korte onderbreking 4 uur genoten van onze eerste ski ervaring. Om 8 uur gingen we aan tafel. We werden ontvangen met een Valentijn cocktail en stokbrood met kruidenboter. Vervolgens een frisse salade, frites, 5 soorten vlees verschillende sausjes. Een dessert van een chocoladehart gevuld met ijs en rode glazuur. Bord leuk opgemaakt met slagroom en chocolade koekjes/sliertjes. Om kwart over tien gingen we heel tevreden naar huis en hadden moeite om de 2 uur durende terugreis wakker te blijven. Onze kinderen van 12 en 15 hebben net zoals ons genoten van deze gezellige dag die echt helemaal top was. Totaal kostte het 179,-

Beoordeling gegeven door SnowWorld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 25 januari 2010

Wij vonden het heel erg leuk,de sfeer van wintersport zit er vooral in,de piste was perfect,tijd was wel wat snel om,maar ja ....als je het leuk hebt gaat de tijd nou eenmaal snel :D maar ook na het skieen is er een gezellige kantine waar je heerlijk kunt eten of iets drinken,helemaal toppie!! een aanrader voor iedereen!!

Beoordeling gegeven door snowworld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: bijna maandelijks

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Ik kom vrij regelmatig bij snowworld zoetermeer en het bevalt me altijd erg goed. ik ben een groot fan van snowboarden en vind de sfeer bij snowworld erg gezellig. het doet me altijd erg denken aan mijn jaarlijkse wintersportvakantie naar oosterijk, omdat de sfeer daar ook altijd erg warm en gezellig is. lekker wintersporten en daarna genieten van warme chocolademelk en apfelstrüdel. Wel vind ik dat snowworld erg duur is. Het kost aardig wat om een uurtje te boarden en ook het restaurant is niet goedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-10-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

We wilden nog een keer gaan skieen met onze oudste dochter. Ze vond het helemaal geweldig. Ook erg handig dat je alles kan huren wat je nodig hebt. Helaas waren de prijzen van het eten wat aan de hoge kant, iets lager en er blijven vast meer mensen eten. Jammer dat het zo druk werd dat zelf de toegangspoortjes het niet meer aan konden.

Beoordeling gegeven door Petra Anders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Erg leuk! Had nog nooit gesnowboard. Het materiaal was goed alleen wat aan de prijzige kant.

Beoordeling gegeven door N.N..