Beoordelingen SnowWorld Zoetermeer

Slechte begeleiding
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 06.03.2017

Datum beoordeling: 6 maart 2017

Reisgezelschap: met een groep

De kinderen kwamen daar met school en werden constant afgeblaft en bekleineert door de instructeurs. Ook hadden ze wat meer tijd willen hebben om hun eigen ding te doen.

Beoordeling gegeven door Adrie.

Gezellig, sportief daguitje!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2014

Datum beoordeling: 5 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Heel gezellig daguitje gehad met de familie bij SnowWorld Zoetermeer. Sportief bezig geweest met de ski- en snowboardliefhebbers van de familie en daarna heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Familie Jacobs.

Sneeuwplezier,ga dan naar Snowworld met plezier!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-01

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Top,lekker skieen of oefenen voor de wintersport!Met lange piste en voor iedereen wat wils!Zo ben je al helemaal in de wintersport stemming.

Beoordeling gegeven door wilma.

Top wintersport bij snowworld
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: nov 2010

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Ik heb zo genoten bij snowworld dat ik mij bijna op de oostenrijkse bergen bevond echt top uitje voor elke dag

Beoordeling gegeven door sabrine monster.

dit is kicken in snow world
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin februari

Datum beoordeling: 20 januari 2011

genieten hier ,... super de beste van Nederland

Beoordeling gegeven door daniel veen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Eind september 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Ons zoontje van 8 jaar en zijn neefje van 7,5 jaar hebben hier 4 uur lang geskied. Geweldig vonden ze het! Wat wij ideaal vonden was dat we ze goed konden zien vanuit het gezellige restaurant. Alles is ook ruim opgezet en het zelfbedieningsrestaurant heeft een ruim assortiment. Verder is er een leuke winkel aanwezig met sportkleding e.d. Enige min-puntje (vond ik) is dat je niet met je kind mee kan lopen naar de skipiste. Ze gaan alleen door de poortjes en dan moeten ze verderop (als ze door de deur, uit het zicht zijn) zelf hun ski's aandoen. Maar uiteindelijk is dat prima gegaan ;-) Maar je kan dus niet tussendoor even naar ze toe of ze roepen o.i.d. Wij hadden gewoon de duidelijke afspraak dat ze af en toe even naar het raam kwamen waar wij zaten ;-) Het was een ontzettend leuk dag en we gaan zeker weten nog een keer!

Beoordeling gegeven door Bianca van der Werf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: bijna maandelijks

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Ik kom vrij regelmatig bij snowworld zoetermeer en het bevalt me altijd erg goed. ik ben een groot fan van snowboarden en vind de sfeer bij snowworld erg gezellig. het doet me altijd erg denken aan mijn jaarlijkse wintersportvakantie naar oosterijk, omdat de sfeer daar ook altijd erg warm en gezellig is. lekker wintersporten en daarna genieten van warme chocolademelk en apfelstrüdel. Wel vind ik dat snowworld erg duur is. Het kost aardig wat om een uurtje te boarden en ook het restaurant is niet goedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-10-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

We wilden nog een keer gaan skieen met onze oudste dochter. Ze vond het helemaal geweldig. Ook erg handig dat je alles kan huren wat je nodig hebt. Helaas waren de prijzen van het eten wat aan de hoge kant, iets lager en er blijven vast meer mensen eten. Jammer dat het zo druk werd dat zelf de toegangspoortjes het niet meer aan konden.

Beoordeling gegeven door Petra Anders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Erg leuk! Had nog nooit gesnowboard. Het materiaal was goed alleen wat aan de prijzige kant.

Beoordeling gegeven door N.N..