Beoordelingen Apenheul

monkeys yes geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-9-2020

Datum beoordeling: 13 september 2020

Reisgezelschap: met oudere kinderen

wij vonden dit een mooi verzorgd park. alle apen waren leuk om te zien. zeer leerzaam. wij gaan nog een keer. m.v.g wil rievers

Beoordeling gegeven door wil rievers.

Indrukwekkend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juli 2020

Datum beoordeling: 10 juli 2020

Reisgezelschap: met partner

Het is een prachtig park. In Corona tijd heel goede voorzieningen, zoals hygyene toiletten. Grappige loslopende apen. Leuke voederpresentatie. Goede horeca. Voor kinderen veel te doen en zien. Voor ouderen natuurlijk ook. Personeel heel erg goed. Mijn man is ernstig hartpatient en loopt heel slecht. Wordt heel veel aandacht aan besteed, zoals plekje op tribune voor voederpresentatie. Gewoon heel mooi en fijn dagje uit.

Beoordeling gegeven door Annie.

Prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 oktober 2019

Datum beoordeling: 19 oktober 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi park , mooie omgeving , netjes en opgeruimd, de kleinkinderen hebben zich goed vermaakt in de diverse kinder toestellen en tot slot in de draaimolen , nog een keer ! , nog een keer ! , etc. etc. en mooie afsluiter zo bij de uitgang en toiletten en souvenirs winkel . Ook Oma en Opa hebben zich goed vermaakt , omdat ook de kleinkinderen ( 4-6-8 jaar ) het naar hun zin hadden. Wat ik zeker niet onvermeld wil laten is de verzorging na een beet(je) van een van de aapjes , ze waarschuwen er voor met borden, maar toch , om je kleindochter te beschermen voor een van die aapjes (er zaten twee nogal dicht bij haar ) beet een van de twee mij en mijn bovenzijde hand. Niet erg ! , maar het bloede iets en dan toch maar (staat weer op de borden aanwijzing ) even naar laten kijken. Prima gedaan , begeleiding snel binnendoor naar goede opvang , jodium er op , en begeleidende brief voor en eventuele complicatie , maar daar hoefde ik gelukkig geen gebruik van te maken !!. Dik in orde !! , succes met de aanstaande uitbreiding op jullie park , en ik zeg TOT ZIENS weer bij jullie.

Beoordeling gegeven door Ruud Cornelis.

Belevenis!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 0ktober 2019

Datum beoordeling: 7 oktober 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldig park. Mooi om te wandelen, enorm veel apen die je van heel dichtbij ziet en.die ook vaak loslopen. De toelichtingen bij het voeren -een avontuur op zich- zijn leuk.en informatief. Al die mensen die geen apen zien hebben wrs geen moment tijd genomen om te kijken. Levende dieren zijn geen taeaux vivants en staan er niet op commando maar je.kunt.je zo bijna 6 uur vermaken als je echt geinteresseerd bent en ziet dan alle soorten prachtig en actief. Een dikke 10!

Beoordeling gegeven door Wouter.

leuk ondanks veel belangstelling
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juli 2019

Datum beoordeling: 30 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben met de kleinkinderen een erg leuke dag gehad in de Apenheul. Wat mij betreft één verbeterpunt. Ik zou graag zien dat de Apenheul zich actiever opstelt tegen rokende bezoekers. Niet alleen voor mij (in iedere Oranje zone was het zoeken naar een plek waar geen rookoverlast was) maar zeker ook voor de kinderen. Hang aan het begin van het park de borden op: Op weg naar een Rookvrije Generatie (hier wordt op TV genoeg reclame voor gemaakt, de rokende ouders weten er dus van) en plaats borden op de terrastafels met een verwijzing naar een afgeschermd hoekje waar rokers ongezien en zonder overlast te veroorzaken kunnen roken.

Beoordeling gegeven door W.M. van de Laar.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-07-2019

Datum beoordeling: 28 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vooral met kinderen super leuk. Top personeel en niet zo groot dat je verdwaald. Dieren worden super goed verzorgd en abonnement is niet duur. Parkeren wel maar gelukkig kunnen we met de fiets .

Beoordeling gegeven door T.

Tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 07-07-2019

Datum beoordeling: 7 juli 2019

Reisgezelschap: met vrienden

We waren op zondag 7 juli 2019 op bezoek in apenheul. We dachten echt veel aapjes te zien net zoals vroeger. Maar dat viel tegen. Veel apen zaten ergens verscholen in het groen of in hun hokken. Daar waar je loslopende aapjes verwacht, zie je een enkling in een boom klimmen...... Het leek wel of ze zich schuil hielden voor de hordes mensen die zich op dat moment in het park bevonden. Dus die dag erg weinig of bijna geen aapjes gezien. Moet wel zeggen dat het een mooie omgeving is om in te wandelen.

Beoordeling gegeven door Nick.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-06-2019

Datum beoordeling: 21 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

De dieren zijn allemaal zo leuk. Ieder op zijn eigen manier. Speels, ondeugend. Het is gewoon om ze te bekijken en al helemaal mooi dat ze los lopen en op je rug springen. Mooi verzorgd park.

Beoordeling gegeven door Annie van den Beld.

te druk
1 11111

Bezoekdatum: juni 2018

Datum beoordeling: 16 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

We hebben in de zomer ons verheugd op een bezoek aan de Apenheul. Het was redelijk weer, maar wel een beetje koud. We hebben bijna geen aap gezien, wel heel veel mensen. Het was zo druk dat de eetplaatsen propvol waren. De gorilla's waren ook niet in hun normale verblijf. Ik vond het echt jammer om zo weinig apen te zien. Wat een teleurstelling voor zoveel geld.

Beoordeling gegeven door Nathalie van der Wal.

Tegenvaller
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 mei 2017

Datum beoordeling: 28 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In tegenstelling tot 20 jaar geleden was er dit keer nauwelijks een aap te zien. Toen klommen ze op en over je heen en dat was wat we onze kleinkinderen hadden verteld. Waar zijn die apen? Dus een echte tegenvaller.

Beoordeling gegeven door Fam. Boxhoorn.

Hallo. Zaterdag 15 april 2016 met het hele gezin n
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15 april 2017

Datum beoordeling: 18 april 2017

Reisgezelschap: gezin

Hallo. Zaterdag 15 April 2017 zijn we met ons gezin naar de Apenheul geweest als uitje van ons 40 jarig huwelijk. Gelukkig waren we in Beekbergen voor een weekendje weg,dus dichtbij. We hebben de kaartjes besteld via de computer met korting, heel blij mee.Maar de Apenheul viel tegen, in vergelijking met 20 jaar terug. Toen liepen er nog veel meer apen om je heen. We hadden het idee dat we nu in een wandelpark op bezoek waren waar je ook nog intree voor had betaald. Zal niet gauw reclame voor de Apenheul maken.

Beoordeling gegeven door Fam. Dijks ..

Apeleuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: April tm oktober 6x

Datum beoordeling: 7 februari 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldige interactie met mens en dier. Mooi ruim opgezet park en genoeg rustpunten verdeeld over park. We voelen ons altijd weer fantastisch na een bezoekje.

Beoordeling gegeven door Marina de Blok.

uitermate teleurstellende ervaring
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 augustus 2016

Datum beoordeling: 17 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben 20 jaar geleden als eens met kleine kinderen geweest. Toen kwamen de aapjes die los leven constant naar je toe tot groot enthousiasme van de kids. Nu leven de apen bijna allemaal binnen (zelfs in de zomer) en worden 1-2 keer per dag gevoederd. Dan moet je er wel net zijn. Het idee dat de apen vrij buiten leven op hun eigen terrein is blijkbaar losgelaten. Nu was het vooral een gelikt park, maar weinig 'apenheul'. ben blij dat we gratis kaarten haddden. Ik had hier ook niets voor willen betalen. Ik doe dit nooit meer. Wat een teleurstelling.

Beoordeling gegeven door Harry Kloezen.

Schitterend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-07-2016

Datum beoordeling: 16 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Omdat je er allerlei soorten apen kan zien. Zelf nog een paar andere dieren bovendien. We hebben ervan genoten......ondanks dat het die dag heeft gegoten.

Beoordeling gegeven door roos meijers.

erg leuk geworden
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 april 2016

Datum beoordeling: 25 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vroeger was ik er geweest ,maar nu was het nog leuker voor kinderen en ouders, veel te doen ,veel mooi aan gelegen paden en nog meer apen die los lopen . De kinderen vonden het een mega leuke dag en erg leerzaam.

Beoordeling gegeven door Bianca Voorend.

Leuk maar prijzig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2015-04-05

Datum beoordeling: 5 april 2015

Reisgezelschap: met partner

Wandeling naar het park is mooi en het personeel vriendelijk. Toegangsprijs 21 euro p.p. maar in 2,5 uur waren we door het park heen. Alles goed onderhouden, erg mooi aangelegd, goede horeca. Wel weinig binnenzit ruimte bij de horeca. Voederpresentatie is uitgebreid en zit goed in elkaar. Wel veel apensoorten lastig te zien, veel zitten binnen of lijken de verblijven leeg. Conclusie: prachtig park, helaas niet zoveel te zien en weinig interactie.

Beoordeling gegeven door Ernst.

druk maar iherkansing
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-08-2014

Datum beoordeling: 25 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Mensen hebben aandacht voor hun dieren maar ook voor hun gasten en willen het goed doen. Jammer dat het zo druk was afgelopen zondag, maar onze kinderen gunnen we ook de positieve ervaring, dus wordt vervolgd ....

Beoordeling gegeven door de Wit.

waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-08-2014

Datum beoordeling: 24 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Park was veel te vol. Hing met de benen buiten. Niets kunnen zien met de kids. WC's steeds 5-10 minuten wachtrij en dan echt stinkend en vies en toen kids kwijt. Iets te eten en drinken ging ook niet. Hele park stonk naar rook en poepluiers. Na 4 uur alleen maar koppen lopen en meer mensen dan apen zien, met hoofdpijn en een slecht humeur naar huis gegaan. Voor ons nooit meer! En wat bleek: velen hadden vrij kaarten van de postcodeloterij. Hebben we vorig jaar precies zelfde in Beekse Bergen meegemaakt. Gaan wij ook nooit meer naartoe. Parken: postcodeloterij jaagt andere gasten echt weg!!!!

Beoordeling gegeven door de Wit.

Enorm leuk park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 oktober 2013

Datum beoordeling: 9 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Wandeling van parkeerplaats naar ingang Apenheul is al mooi. Er ligt een mooi park naast, dat vrij toegankelijk is. De Apenheul heeft voldoende mogelijkheden om te eten/drinken. Voldoende en nette toiletten. Voor de kinderen zijn er meer dan voldoende en uitdagende speelgelegenheden. Verder zijn de apen een ware attractie. Het park is meer dan ruim opgezet voor de dieren die zich heel natuurlijk kunnen gedragen. Je hebt wel een paar dagen pijn in rug en nek, van het omhoog kijken. Een erg leuk park, zeker meerdere bezoeken per jaar waard!

Beoordeling gegeven door Agnes.

geweldig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 augustus

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Prachtig park. Mooi aangelegd in het bos. Dieren zitten er super bij. Lopen ook erg veel apen los. Vriendelijk personeel. Verzorgers die je graag verder woord staan. Mijn nummer 1 park.

Beoordeling gegeven door Charlie.

apen in vrijheid
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-6-2013

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

leuk maar voor je het weet sta je weer buiten.jammer dat het al snel vol was toen de gorrilla,s eten kregen.mochten we niet meer door loopen.dus rechts om keer.verder keurig netjes bij gehouden park.vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door willy zierikzee.

Geweldig leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

We hadden een heel leuk dagje in de Apenheul! Vooral de kleine aapjes die naar je toe komen zijn erg leuk om te zien. Het is een mooi park in een bosrijke omgeving.

Beoordeling gegeven door Ann.

Kijken door de ogen van een kind
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je voelt je weer helemaal kind in de Apenheul! Je kijkt door de ogen van een kind.

Beoordeling gegeven door Yvonne Renckens.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 september 2012

Datum beoordeling: 13 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

het was heel leuk, vooral omdat de apen zo dichtbij kunnen komen en er voor elke leeftijd iets is, je voelt je meteen weer een jaar of 5 als je daar loopt omdat overal iets te doen is zoals boven het park lopen op houten looproutes en hier ook allemaal dieren ziet.

Beoordeling gegeven door Ellen.

Fantastisch park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: September 2012

Datum beoordeling: 26 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Van doodshoofdaapjes tot ringstaartmaki's ... de rondlopende aapjes,die niet schromen om op je schouder te klimmen of in je tas te gluren zijn een lust om te zien

Beoordeling gegeven door PMC Barkey.

kort en saai dagje weg (HELAAS)
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 augustus 2012

Datum beoordeling: 23 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Wat wij echt heel erg jammer vinden is dat de aapjes niet meer bij je mogen komen zitten/kijken. Ze worden steeds maar weg gestuurd door de mensen van het park. Het enige dat voor de kinderen nog leuk was waren de speeltuintjes tussen door. Onze dochter van 3 bleef ook echt bijna de hele tijd zeuren van gaan we eindelijk naar huis mama. Vond dat echt heel sneu. Want zo is ze nog nooit geweest. Maar voor ons is wel duidelijk dat we dat echt nooit meer doen. We zijn dan ook na 3 uurtjes maar weer naar huis gegaan. We blijven voortaan lekker in de buurt. (Ouwehands dieren park Rhenen)

Beoordeling gegeven door K. vd Wart.

Harstikke leuk dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 augustus 2012

Datum beoordeling: 27 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik ben met mijn partner naar de Apenheul geweest. Het weer zat helaas niet mee want er viel behoorlijk wat regen maar gelukkig zijn er genoeg schuilplekken te vinden. We hebben genoten van alle apen, zowel binnen als buiten. Geweldig leuk al die kleintjes erbij. Wat hebben ze allemaal lekker veel ruimte. Ook voor de mensenkleintjes is duidelijk veel aandacht, heel veel speeltuin(tjes) met voor iedereen wat wils. Een leuke kinderspeurtocht. Ook voor de inwendige mens was meer dan genoeg aandacht.Het hele park is ruim opgezet en ligt ook nog eens in een prachtig stadspark waar je na het bezoek aan de apen nog even heerlijk kunt wandelen. Kortom: een heerlijk dagje uit.

Beoordeling gegeven door kitty meinders.

apentastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 8 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

mooi park, vriendelijk personeel, voor jong en oud wat te doen. Leuke speeltuinen.

Beoordeling gegeven door T Stok.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-7-2012

Datum beoordeling: 29 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Geweldig los lopende apen die heel dicht bij komen en ook de gorilla’s en veel jonge 'baby' doodshoofdaapjes heel schattig.Ook de Bonobo zijn weer in de weer met jongen.gorilla’s kun je ook bekijken op de voederplaats heel erg leuk.Ook de neus apen hebben iets bijzonders om ze te zien is al heel raar ze zien er erg dominant uit.En dan zijn er nog wel tien soorten die je moet bekijken zoals:Wanderoes (Leeuwenstaartmakaken)Witgezichtsaki,Wolaap,Slingeraap (Colombiaanse) een dag vol apen om van te genieten voor oud en jong.

Beoordeling gegeven door westerink.

Dit is echt dikke pret
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-06-2012

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Heel veel jonge babyaapjes, veel voedertijden gewoon heel erg genieten. Eigenlijk tijd tekort.

Beoordeling gegeven door MHJ Jongejan.

tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-06-2012

Datum beoordeling: 16 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Met in mijn hoofd de herinnering aan de Apenheul van vroeger, gingen wij enthousiast op pad. Het werd een middag apen zoeken: We moesten echt zoeken om hier en daar een aap te spotten. De vele kleine rondslingerende aapjes van vroeger, waar zijn ze gebleven? We zijn er in totaal 3 tegengekomen, en die waren schichtig en schuw. Zelfs in de apart afgezette gebieden met de grotere apen bleef het zoeken. Een enorme tegenvaller was dat. Er zijn inmiddels wel diverse knaagdieren, een os en een papegaai bijgekomen maarja, daarvoor ga je niet naar de Apenheul... Wat een tegenvaller. En dat voor zoveel geld! 2 volwassenen en een jong kind: 60 euro plus een parkeerkaart van 6 euro. Kassa. Eten en drinken duur, en dan vragen ze je ook nog een donatie bij de snackschuur. Het park is best mooi aangelegd, en de dieren zullen ook best goed verzorgd worden. (al schrik ik wel van sommige revieuws...) Ik snap ook dat de gezondheid en een fijn leven voor de dieren voorop staat. Maar het idee van de Apenheul klopt niet meer. En dan is zo'n dagje uit wel heel veel geld en een flinke teleurstelling.

Beoordeling gegeven door sonja .

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-06-2012

Datum beoordeling: 14 juni 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Prachtig park,verzorgd en heel leuk al die apen,goede uitleg over de leefgewoontes van de apen.Goed om nog een keer te gaan.Een aanrader.

Beoordeling gegeven door tien.

Erg leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 oktober 2011

Datum beoordeling: 27 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Genoeg apen te zien. Leuke, duidelijke, vriendelijke uitleg tijdens het voederen. Gelegenheid tot extra vragen. Vriendelijk oplettende medewerkers. Mooi ruim opgezet park, schoon. Ook speelgelegenheden. Kinderen 8,8,10 jaar. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Fam. Kruise.

Geweldig !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-08-2011

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Klantvriendelijk, gezellig, leuke demonstraties, sommige apen lopen los, omgeven door een leuke bos.

Beoordeling gegeven door Kroeze.

Verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 31-11-2011

Datum beoordeling: 7 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben in totaal 11 apen gezien in het TE groot opgezette Apenheul. Een zware tegenvaller, wij zullen hier NOOIT meer heen gaan! Vreemd genoeg stikt het van de vogels en andere dieren in de APENheul. Niet gaan, echt zonde van de bijna 20 euro pp!!

Beoordeling gegeven door Fam. de Jong.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juni 2011

Datum beoordeling: 8 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk park waar je echt tussen de (loslopende) apen loopt.

Beoordeling gegeven door J.Greven.

toppie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

vonden het heel leuk om daar zo tussen de apen te lopen en als je geduld heb komen ze ook nog op je schouder zitten

Beoordeling gegeven door wilma.

leuk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-05-2011

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles zag er verzorgd uit en de verzorgers waren bereid alle vragen, van ook de kinderen, te beantwoorden. Veel speeltuinen onderweg en ook soort kinderboerderij, hartstikke leuk dus voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door Esther Gijrath.

Fantastich!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 24 april 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Apenheul is ook op 1e en 2e Paasdag gewoon geopend (in tegenstelling tot wat hier op DagjeWeg.nl staat).

Beoordeling gegeven door F. Dalebout.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 okt. 2010

Datum beoordeling: 25 oktober 2010

prachtig park; prettige aankleding; leuke attracties apen prachtig aktief

Beoordeling gegeven door hans .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-05-2010

Datum beoordeling: 29 augustus 2010

Erg leuke dag! Was als kind in de apenheul geweest en toen vond ik het helemaal niks. Een groot veld met los lopende apen, die van zich af plasten en een bril van iemand afpakte. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit meer naar de apenheul toe ga, maar nu ik zelf kinderen heb is het er toch van gekomen. Het is nu allemaal heel anders, alles is nu goed geregeld. Er zijn speciale tassen waar je spullen en eten in moet doen en je loopt een hele mooie route over paden en bruggen. Alles is mooi aangelegd en er is een mooie en duidelijke uitleg over alle apen. Tussendoor zijn er overal speelgelegenheden voor de kinderen en aan het einde is een hele mooie dieren carousel, waar je gratis in mag en onze kinderen vonden die helemaal fantasties. Het enige min puntje is dat de terassen bij de eet/drink gelegenheden wel iets groter mogen. Toen wij er waren was het erg druk en moeilijk om een plekje te vinden om te zitten.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 2 juli 2010

De kinderen vonden het erg leuk, kleine aapjes of zelf even klauteren en slingeren tussen de apen. echt geweldig!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 maart 2010

Datum beoordeling: 13 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-06-2010

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Er waren voldoende apen te zien vandaag. De voedertijden waren geweldig, uitleg over:waar apen vandaan kwamen en hun gedrag werd uitstekend verricht. Het zou leuk zijn als kinderen er iets meer bij betrokken werden,bijv eenvoudige vraag stelling aan hun. Jammer dat de foto van de kinderen was mislukt. De afrastering bij water,gevaarlijke plekken mocht wat beter,draden staan soms wat ver uit elkaar,enz. Wc was vandaag ook niet erg schoon.Niet doorgetrokken enz. Maar in zijn geheel was het wel een mooie dag voor ons als familie met 9 pers. Zitplekken zijn prima!!!

Beoordeling gegeven door elburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juni 2010

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Leuk voor jong en oud. Genoeg speeltuintjes zodat de kinderen tussendoor hun energie kwijt kunnen. Mijn oudste dochter mocht zelfs helpen aapjes voeren.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-06-2010

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Wij zijn naar de Apenheul te Apeldoorn geweest,waar de apen vrij zijn en je er zo tussen kan lopen. Mooi voor de apen en mooi om foto,s te nemen,ook buiten het park is van alles te beleven en het ziet er pico belo uit. Zekers een bezoekje waard. O Ja overal waar apen los lopen is toezicht met vriendelijke mensen die je van alles wel willen vertellen over de apen.

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 24 mei 2010

Wat vond ik het vroeger GEWELDIG in de Apenheul. Ik heb foto's van mezelf als kind met allerlei soorten apen op schoot of aan het aaien! Met onze dochter van 9 hebben we sinds lange tijd weer es een bezoekje aan de Apenheul gebracht maar wat een teleurstelling... Nauwelijks apen gezien! Een verschil van dag en nacht met vroeger! Juist datgene wat de Apenheul zo bijzonder maakte (het contact met de dieren) is er niet meer. Ze kunnen toch wel IETS verzinnen waardoor je toch weer in de gelegenheid bent om bepaalde aapjes te aaien? Op deze manier was dit voor ons helaas de laatste keer.

Beoordeling gegeven door JK.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 maart 2010

Datum beoordeling: 2 april 2010

Maandag naar Apenheul in Apeldoorn geweest. Wat een grandioos park. Verschillende soorten lopen "los" rond en komen dan heel dicht bij. De opbouw van het park is zeer goed doordacht. Ook kun je op hoogte tussen de bomen doorlopen. Een park wat voor jong en oud geschikt is. Ik zelf woon 800 meter van het park verwijderd maar was er nog nooit geweest.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2010

wij vinden het dolfinarium een schoon en mooi park voor alle leeftijden

Beoordeling gegeven door francoise van den bliek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-08-2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Wat een leuk en mooi park! Veel groen, mooie en verzorgde verblijven en erg vriendelijk personeel. Prachtige, grappige, mooie apen hebben we gezien. De apen die los lopen gaf nog een extra sfeertje aan de leuke dag! Ze kwamen nieuwsgierig in de kinderwagen bij mijn zoontje Mees kijken en Mees keek net zo verbaasd weer terug. Het was ondanks het mooie (warme) weer een fijn, gezellig en geslaagd dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 27 februari 2010

dagje apenheul, zo gezellig mooi opgezet overal bankjes handig voor met kinderen of mensen die moeilijk te been zijn!!! zo leuk om te zien hoe de apen je zitten te bekijken! Over een tijdje komt mijn vriend uit turkije in nederland en dan gaan we er zeker heen dat is een dag die je niet missen mag! Leuk voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door mw Kas.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-10-2009

Datum beoordeling: 25 februari 2010

Samen met het gezin gingen we een dagje naar de apenheul. We hebben geweldig genoten met z'n allen. De apenheul is geweldig opgebouwd. Zo verzorgd ziet het er uit. Daarnaast was het personeel erg vriendelijk. Het was een geweldige dag. Nu lijkt het me erg leuk als ik iemand van mijn familie kan verrassen met een dagje dolfinarium. Dit is haar droomwens...

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 augustus

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Marjolijn Hagen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

leuke dag gehad en ondanks het superslechte weer hebben de kleinkinderen doorweekt en wel met volle teugen genoten.de beoordeling :6 alleen omdat apenheul mooi weer moet hebben!

Beoordeling gegeven door j.w.h.becks.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-06

Datum beoordeling: 23 november 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Apeldoorn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 november 2009

Datum beoordeling: 2 november 2009

Nog nooit zoveel apen bij elkaar gezien en dat je er zo dicht bij kunt komen is uniek!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-08-2009

Datum beoordeling: 14 oktober 2009

Apenheul is echt een heerlijk dagje uit, waarbij je ook nog eenswat leert. De voedermomenten zijn namelijk een moment waarop de verzorgers uitgebreid vertellen over de dieren en waarbij je de kans krijgt al je vragen te stellen. Je hebt genoeg kans om de dieren te zien, maar de meeste dieren lijken ook vrij genoeg om af en toe wat privacy op te zoeken. Een verrekijker kan soms dus wat extra helpen! Je mag niet overal in het park eten, maar een eetzone is altijd dicht genoeg bij. Goede restaurants, en schone wc´s!

Beoordeling gegeven door Carolien Buijssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 September 2009

Datum beoordeling: 22 september 2009

De apenheul is echt een absolute aanrader voor mensen die van dieren (en dan vooral apen) en natuur houden. Het park is groot opgezet in verschillende leefgebieden. Er zijn veel verschillende soorten apen en als je goed om je heen kijkt zie je nog veel meer dieren. Vooral de gebieden waar de apen loslopen zijn ontzettend leuk. Er lopen verzorgers in dit gebied om vragen te beantwoorden en om de veiligheid van mens en dier in de gaten te houden. Het personeel is erg vriendelijk en zorgen mede met de dieren en de omgeving voor een super geslaagd dagje uit !

Beoordeling gegeven door Priscilla.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-09-2009

Datum beoordeling: 20 september 2009

Ik heb een heel leuke dag gehad, maar denk wel dat er goede mogelijkheden moeten komen dat er meer overdekt wordt. Dan zou het park in de winter ook open kunnen gaan nu is het maar een paar maanden per jaar open en dat vind ik jammer. Het zou ook leuk zijn als de aapjes weer bij je mogen komen dat ze dat nu niet doen vind ik niet zo leuk. Verder wel een mooi park en ja qua onderhoud wat andere mensen zeggen op deze site hebben ze wel gelijk in. Verder heb ik een leuke dag gehad en kom ik gauw weer een keer terug.

Beoordeling gegeven door gea.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 03-09-2009

Datum beoordeling: 6 september 2009

Leuk park alleen jammer dat veel apen binnen zaten ondanks dat het best goed weer was. De horeca mag wel iets netter zijn en qua onderhoud van het park mag hier en daar ook wel wat aan gedaan worden. Verder hebben we een prima dag gehad aardig personeel.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-08-2009

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

Mooi park alleen voor kinderen mogen er wel wat meer faciliteiten komen, kunnen ouders even lekker een terrasje pakken en de kinderen spelen. Dat was het enige wat ik miste. Verder een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-05-2009

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door rianne.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20-08-09

Datum beoordeling: 21 augustus 2009

tegenvaller jammer dat de aapjes niet meer bij je mogen komen t hele effect van de apenheul is er af ´t heeft twee kanten dat verhaal maar je kan net zo goed naar een dierentuin gaan die zijn er veel daar voor ´tzelfde geld

Beoordeling gegeven door MS.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-08-2009

Datum beoordeling: 8 augustus 2009

helemaal top gehad dagje apenheul, vriendelijke en behulpzame medewerkers. alleen is er wel wat achterstallig onderhoud, maar dat mocht de pret niet drukken.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 juli 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

apenheul...heel leuk. Apen die rond liepen...maar ook de goede uitleg over het voedertijd. Een korte rondleiding over Gorillas met daaraan vast een spel die je mee mocht nemen met pionnen als je 3 van de (dacht ik) 12 goed had. Rondloop gebied oppas voor de buggy, die je in dat gebied niet mee mocht nemen.Daar waren wat mensen die speels uitleg gaven over de apen en rondrit.

Beoordeling gegeven door Jolanda van Houten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-07-2009

Datum beoordeling: 31 juli 2009

Mooi park voor jong en oud zeer de moeite waard beleef hetzelf.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-07-2009

Datum beoordeling: 21 juli 2009

geef een dikke 10 omdat de routeborden weer terug zijn dit is veel makkelijker rondwandelen dan vorig jaar

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-05-2009

Datum beoordeling: 21 juli 2009

Ben er met het hele gezin geweest en een perfecte dag gehad vriendelijke mensen daar alleen idd het onderhoud eist enige vernieuwing om bij de tijd te blijven. Verder veel apen gezien en een mooie omgeving om je prima te vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-07-2009

Datum beoordeling: 21 juli 2009

Wat jou ervaring is weet ik niet je overdrijft vind ik, ben er vandaag geweest en heb een geweldige dag gehad. Mooi park envriendelijke medewerkers. En ja het onderhoud mag wel wat aan gedaan worden, maar verder een perfect park voor jong en oud

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 31 mei 2009

Datum beoordeling: 21 juli 2009

Liever had ik een 0 als cijfer gegeven omdat de apenheul voor ons echt een verpeste dag opleverde. Vroeger ging ik er vaak heen, maar na deze laatste keer zal ik er nooit meer een voet over de drempel zetten. Dat er afstand moet zijn tussen mens en dier is te begrijpen, maar dat de dieren geslagen worden met stokken als ze te dichtbij komen vind ik schandalig! Het kleine doodshoofdaapje vloog een meter naar achteren door de klap die hij kreeg van de jonge medewerker! Kortom; omstanders in shock en huilende kinderen. Verder: weinig apen te zien (maar ja wat wil je als ze zo behandeld worden), en aan het onderhoud mag ook wel eens wat gedaan worden. NIET VOOR HERHALING VATBAAR! Wel heb ik een aanklacht ingediend bij de dierenbescherming en roep ik een ieder die hetzelfde heeft meegemaakt op dit ook te doen!

Beoordeling gegeven door mk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-07-2009

Datum beoordeling: 19 juli 2009

een heel mooi park waar je je met kinderen en zelfs als volwassene prima kan vermaken een dag, zeker de moeite waard

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-06-2009

Datum beoordeling: 18 juli 2009

Superleuk! Mooi, groot park. Ziet er erg schoon uit en en je kunt je er uren vermaken. We hebben nog niet eens de helft van het park gezien!! Zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Natasja Rikken.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-07-2009

Datum beoordeling: 17 juli 2009

een heel mooi park voor iedereen kom er regelmatig, er is altijd wel iets nieuws te zien.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-07-2009

Datum beoordeling: 17 juli 2009

in 1 woord een superpark

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 juni

Datum beoordeling: 10 juli 2009

we zijn naar de apenheul in apeldoorn geweest, het weer was redelijk zonnig en al meteen bij binnenkomst hadden we dikke lol om de apen die we zagen die waren wild aan het slingeren en klauteren. In het binnenverblijf hebben we ons suf gelachen om ons dochtertje (4 jaar)die een aap zag die in zijn neus zat te peuteren en vervolgens de snot in zijn mond stak, waarop ze heel droog zei: Dat doe ik ook altijd! Verder vonden de kinderen de opdrachten die je kon doen erg leuk en het slingeren aan het touw. De dag was zo voorbij en we hadden allemaal iets van goh je kunt hier nog wel een hele dag rondkijken!!

Beoordeling gegeven door Diana Hilgevoord.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2009

leuke dag gehad. Groot park.

Beoordeling gegeven door Ineke Krolis.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 17 maart 2009

leuk park maar jammer dat sommige apen erg ver weg zitten. Vind zelf dat ze het park wat meer moeten aankleden

Beoordeling gegeven door Edith.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-4

Datum beoordeling: 1 maart 2009

leuke bestemming om met de kleinkinderen te bezoeken,zijn op eerdere uitjes daar goed tevreden over

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2009

Ik had verwacht dat er veel apen zouden los lopen zodat je er eventueel eentje aan zou kunnen raken. Maar helaas alle dieren zitten bijna in een kooi of op een eiland. Dat is erg jammer. De speeltuin bij de eetgelegenheden zijn wel leuk. Als ouders kun je dan rustig eten terwijl; de kinderen kunnen spelen.

Beoordeling gegeven door Meriam Senne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-10-2007

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Echt heel leuk in Apenheul. Die apen springen gewoon op je schouder. Wel goed je tas verbergen, ze pakken alles wat los zit!!

Beoordeling gegeven door Linda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Goed voor een gezellige dag uit, leuk met loslopende aapjes en goede begeleiding door de assistenten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-06-2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Geweldig hoe gepassioneerd de verzorgers over hun apen kunnen vertellen. Mooi park voor kinderen van alle leeftijden. Een ontzettende leuke dag gehad!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 december

Datum beoordeling: 23 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door nelleke.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 7 december 2008

ik vind het park te klein voor er een hele dag door te brengen.wijnig apen te zien,ik vond het een tegenvaller.

Beoordeling gegeven door henri hanegraaf.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 aug 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Leuke dag met de oppas kids geweldig jammer dat het iets te druk was.

Beoordeling gegeven door willy salemink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfstvakantie 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Ook al liep het op z'n eind, het park zag er prima uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 12 november 2008

Leuk en schoon park met grappige aapjes. Zeer kindvriendelijk.

Beoordeling gegeven door Marielle Kamp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maand augustus.

Datum beoordeling: 9 november 2008

Een heel mooi onderhouden park!De tuinen zagen er heel verzorgd uit.Echt een aanrader om daar heen te gaan.Ook veel uitleg over de apen.Was een hele mooie dag.

Beoordeling gegeven door Wilma van den Tol.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 1 november 2008

leuk park mooi onderhouden en zeer educatief , alleen voor hele kleine kinderen in buggy's iets minder omdat de aapjes op zoek gaan naar iets lekkers wat ze niet mogen omdat ze diabeet zijn en uit ervaring weten die beestjes dat er op de buggy's wat te halen valt maar als de kinderen kunnen lopen dan is het een prachtige ervaring zo'n aap op je schouder

Beoordeling gegeven door d slingerland.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 september 2008

Datum beoordeling: 20 oktober 2008

Warm ontvangst, duidelijke uitleg over het park en de routes die uitgezet waren kon je goed bewandelen. We hebben mooie foto's kunnen maken van allerlei soorten apen!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 augustus 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Het was best wel een drukke dag maar daar merk je in de Apenheul niets van. De informatie en bewegwijzering waren uitstekend. De mix tussen jeugd en volwassen is leuk. De horeca faciliteiten ruim voldoende. Het park is schoon. Op vallend is hoe de apenheul in staat is om de apen zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving te laten zien. Dat geldt helaas niet zo voor de oran oetang.

Beoordeling gegeven door Edgar Heijmans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-10-2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de Jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 7 oktober 2008

Ik vond het heel grappig al die los-slingerende apen. En een hele mooie tuin met veel bomen en planten. Ik ga er over een paar jaar zeker met mijn kleinkinderen heen. Ze zijn nu nog te klein.

Beoordeling gegeven door Gemma Bakker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

De Apenheul is vernieuwd! Ruim opgezet park voor jong en oud, met veel bladergroen en hout, en uiteraard een heleboel apen. Uitleg over apensoorten op kindvriendelijke (interactieve) informatieborden. Een heerlijk park voor een dagje uit in de buitenlucht (binnenverblijf is maar klein). Mooi groot terras, maar de rijen bij de eettentjes waren wel érg lang! Hopelijk alleen vanwege het hoogseizoen...

Beoordeling gegeven door S. Heideveld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 mei 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

mooi park goed verzorgd vriendelijke bediening

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

in de apenheul in apeldoorn hebben we ons erg vermaakt is veel voor de kinderen te doen en als volwassene kijk je ook je ogen uit. en hoe sommige aapjes zomaar loslopen dat is een hele ervaring voor de kids je kan ze bijna aanraken. maar ook weleens eng als ze naast je komen zitten. zeker voor herhaling vatbaar!!.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-09-08

Datum beoordeling: 23 september 2008

Erg leuk uitstapje! Groener en groter dan ik had verwacht. Er valt van alles te zien en aapjes zijn erg schattig natuurlijk. Enige nadeel was het 'restaurant', meer snackbar. Een klein portie friet en kroket met cola voor €7,50. De patat smaakte zoutloos en alsof hij al dagen lag te wachten. Ook de kroket was echt niet te eten. Jammer want het park zelf is zeker de moeite waard een keer heen te gaan!

Beoordeling gegeven door Taco.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Gezellig en mooi ingericht, zeker de moeite waard voor jong en oud. Genoeg keus om je evenbeeld te vinden hahaha

Beoordeling gegeven door Janine Krooswijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 juli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Ons hele gezin heeft zich daar vermaakt, prima vermaak! Van te voren kaartjes besteld dus hoefde niet in de rij te staan bij de kassa, die was wel wat lang. Binnen konden we alles goed bekijken. Mooi park.

Beoordeling gegeven door witteveen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Ik had meer verwacht van de Apenheul, meer dat de aapjes naar je toe zouden komen, maar ik vond het erg tegenvallen. Alle 3 de kinderen van toen 7 jaar hadden het best naar hun zin, maar vonden het ook goed dat we naar huis toe gingen. Toch best jammer, zeker als je naar de entreeprijs kijkt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-09-2008

Datum beoordeling: 14 september 2008

Wij vinden het een onwijs leuk park en de dierenverzorgers zijn erg vriendlijk.

Beoordeling gegeven door Apenheul.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: begin juni 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

wat een verschil met 10j geleden,toen de aapjes nog bij je mochten komen,nu worden ze weggespoten met plantenspuit,we waren met 8 volwassenen&kinderen hadden allemaal t gevoel dat we uren hadden gewandeld en slechts een paar apen hoog in bomen gezien...En die prensatie met die toneelact duurde veels te lang...We gaan hier niet meer heen.

Beoordeling gegeven door e moerkamp.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

een leuk park ,niet echt erg groot,maar je kunt je er wel een halve dag vermaken

Beoordeling gegeven door apenheul.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21/7/08

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Zeer leuk park, ook voor kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30-07-08

Datum beoordeling: 30 juli 2008

Erg weinig apen gezien al wordt gezegd dat er 400 aanwezig zijn .Het park op zich is mooi maar te groot om de apen een beetje te zien.Ze waren gewoon te ver van de paden af. Tegenvaller

Beoordeling gegeven door de jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1990

Datum beoordeling: 30 juli 2008

Ik ben tijdens mijn jongere jaren mijn ouders kwijt geraakt tijdens een dagje Apenheul. Ik was geinteresseerd in de leuke schattige aapjes en het was zo druk en ik was zo klein dat ik omdraaide en mijn ouders kwijt was. Na veel tranen en getroost te worden door de winkelmedewerker, werd ik opgehaald. Met mijn kadootje van mevrouw, kon ik handjes vasthoudend genieten van de andere aapjes in het park. Het zal mij altijd bijblijven dat ik goed ben opgevangen door de mederwerkers in het park en ben in de afgelopen jaren meerdere malen naar de Apenheul geweest.

Beoordeling gegeven door M.D Schoemaker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-06-2007

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Super leuk, Vooral voor kinderen maar ook voor ons, je kunt de aapjes eens echt van dichtbij meemaken, en dat is toch weer een hele andere ervaring dan normaal in een dierentuin achter een hek. cijfer dus ook een 8!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Debby Smits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juni 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Ik ben met mijn dochter én mijn hond naar Oudehands dierenpark in Rhenen geweest, we hebben dit al meerdere malen gedaan met als hoofdreden dat we dan ook onze hond mee mogen nemen, je kan zo'n dier niet heel de dag alleen thuis laten dus zouden we anders niet kunnen gaan, maar we hebben heerlijk genoten daar mét hond en hopen dit in de toekomst nog een keer te kunnen herhalen !!

Beoordeling gegeven door Elly.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Heel leuk, vooral het voeren van de aapjes uit de hand. Goed dat er mensen van het park bij staan, om de veiligheid van de kinderen te waarborgen als de aapjes even ruzie krijgen. zeker nog een boezoekje waard

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin juni

Datum beoordeling: 26 juli 2008

gewoon een heerlijk dagje ontspanning, met verbazing over het gedrag van de apen, dolle pret en natuurlijk ook herkenning over de soms erg menselijke trekjes van sommige apen. aan te bevelen voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Petra Schmitz.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Een dagje naar de apenheul Het park is heel mooi aangelegd daarvoor zeker een 10 Bij de ingang krijg je speciale tassen waar de apen niet bijkunnen, dit acht ik niet nodig ik heb geen aap van zo dichtbij gezien dat hij bij je tas gaat Er zullen best veel apen zijn maar je ziet ze bijna niet.Het was heerlijk weer dus daar lag het niet aan. Als je tijdens de voedertijden kwam dan zag je wel apen en dat was wel erg leuk, ik vond het de entreeprijs niet helemaal waard. Het eten en drinken vond ik niet abnormaal duur.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 mei 2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Was beetje tegengevallen

Beoordeling gegeven door sanne fontijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25_06-2007

Datum beoordeling: 21 juli 2008

mijn kinderen hebben genoote dus ik heb ook erg genoote ze willen graag nog een keertje dus wachten wij maar weer af voor het mooie weer en dan gaan het zekker een keertje over doen

Beoordeling gegeven door rachel pauw.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Veel gelachen om de aapjes jammer dat ze niet meer op je schouders mogen lopen. Heel erg leuk waren de voedertijden met informatie over de dieren. Ik vind de Apenheul niet groot genoeg om daar de hele dag te vullen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Ontzettend leuk voor kinderen, direct contact met de apen die allerlei streken uithalen, die erg lachwekkend zijn. Daarnaast ook uitdagende klimtoestellen voor de kinderen, een leuk dagje uit

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 juli 2008

Datum beoordeling: 18 juli 2008

Ik vond het een zeer leuke ervaring, wel zonde dat er staat dat alle apen vrij lopen terwijl dat niet echt het geval is op sommige delen na.

Beoordeling gegeven door Tim Machielse.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Dit blijft een mooi park. Volop genieten van apen in de 'vrije natuur'. Een genot!!!! En het is gewoon heerlijk om te zien hoe het personeel hier aan het werk is. Je ervaart dit niet als werk, maar als hobby. Er is zoveel respect naar de apen. Super!

Beoordeling gegeven door Annemiek.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

de reclame is zo mooi zo leuk maar in werkelijkheid is dat het echt niet de kidneren hadden zich er zo op verheugd Maar eenmaal daar werden we plat gegooid met mensen die daar werken die er rondlipen met planten spuiten dat als de apen te dicht bij je kwamen hun ze weer weg joegen met hun planten spuit echt absurt en dat voor zoo veel geld We hebben het al niet breed en dan denk je een leuk dagje uit te gaan met de kinderen gezellig apen op je schouder en zo en dan dit nee voor ons nooit geen apenheul meer want een belachelijk zooitje daar maak de reclame dan ook zo dat als de apen te dicht bij de mensen komen dat het personeel het weer weg jaagt me zoontje zat inde kinderwagen er kwam een klein aapje bij hem kijken mijn zoontje helemaal blij en lachen hij vond het erg leuk maar helaas de pret was binnen een seconde weg want daar kwamen de plantenspuiten weer voor de dag echt een zielig vertoning en bedoeling

Beoordeling gegeven door R van Zeeventer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-07-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Het was leuk om je zo tussen de apen te begeven, je kan een beetje zien hoe zij leven, vooral in deze periode dat er toch veel jonge apen zijn. Dit is zeker nog voor herhaling vatbaar, een leuke dag op een mooi achoon park, je kan er ook fantastisch wandelen, met vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door Sonja van Zeist.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 + 29 juni

Datum beoordeling: 13 juli 2008

We hebben twee keer een dag enorm genoten met onze verschillende (klein)kinderen. Het was op beide dagen goed weer en de kinderen en kleinkinderen vonden het net als ons allemaal even leuk.

Beoordeling gegeven door J. Klomp.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-07-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Omdat de mensen het niet afleerden zijn ze maar de apen aan het africhten om niet te dicht bij de mensen te komen en geen eten aan te pakken.. Dit is erg jammer want zo zie je maar op enkele plaatsen de apen van heel dichtbij en van wat vroeger de apenheul was! Wel erg mooi park, mooi groen gelegen in het bos. Goede gelegenheden om wat te eten en drinken en erg schoon! Kijk ook even in het park berg en bos zelf voor de mooie vijver met vissen en eenden en de wilde zwijnen wat verderop! Echt de moeite waard! Ook goed per bus te bereiken voor 1 euro in heel apeldoorn.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-05-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Groot en leuk park maar jammer dat je geen enkele aap meer kunt aanraken. Wel logisch overigens, aangezien de dieren nogal brutaal werden, vertelde de begeleidster. Toch was dat wel HET spectaculaire gedeelte van het park en dat is nu weg. De gorilla fam en de 'show' erbij was de moeite waard. Heel interessant.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Heel leuk pretpark voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar tot 10/12 jaar.Goede parkeermogelijkheden en gratis pendelbus.Park is schoon en goed onderhouden. Ook de prijzen voor iets te eten of te drinken zijn redelijk.Wij hebben ons een hele dag heerlijk vermaakt met 3 kinderen van 2,4,6jaar en opa en oma.Als volwassene kun je heel veel attractie's samen met de kinderen doen en dus jezelf weer even kind wanen Entree is 17,50 euro,alles inbegrepen.

Beoordeling gegeven door Julianatoren.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

wij hebben een verstandelijk gehandicapte zoon en hij vindt APENHEUL geweldig al die los lopende aapjes hij kan daar uren rondhangen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

prima, wij hebben een verstandelijk gehandicapte zoon en hij vindt APENHEUL geweldig. alles prima verzorgt.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 juli 2008

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Het was heerlijk weer en vond de omgeving erg mooi. De kinderen vonde het fantastisch, alleen jammer dat er weinig aapjes op de weg liepen...maar was een geslaagd dagje uit!!

Beoordeling gegeven door alida ter borg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 juli 2008

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Het was heerlijk weer en vond de omgeving erg mooi. De kinderen vonde het fantastisch, alleen jammer dat er weinig aapjes op de weg liepen...maar was een geslaagd dagje uit!!

Beoordeling gegeven door alida ter borg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

We vonden het erg leuk in de Apenheul. Er was net een jong aapje geboren en dus waren er bij de ingang beschuitjes met muisjes voor elke bezoeker. Het was heel verrassend om zo tussen de apen die voornamelijk vrij rondliepen te zijn. Ook de voederbeurten zijn heel leuk om mee te maken. Heel dichtbij komen ze dan. Tot slot hebben we nog knuffels van de leukste apen gekocht. We hadden het erg naar onze zin.

Beoordeling gegeven door Fam. Aalmoes.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Mei 2006

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Door verhalen van vrienden zijn wij met onze dochter van (toen)4 jaar naar de Apenheul geweest. Want het zou zo schattig wezen dat de aapjes echt bij je kwamen. Afijn ze hadden net ingesteld dat dit niet natuurlijk was voor de apen dus zodra ze iets te dichtbij kwamen werden ze nat gespoten door personeel van de Apenheul. Het gevolg was dat de apen ver weg bleven en bijna niet te vinden waren. Voor een meisje van 4 jaar is daar dus helemaal niets aan. Het enige waar ze enthousiast van werd was de speeltuin, tja zonde van de entree kaartjes.

Beoordeling gegeven door Marjolein van Klink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-5-2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Bij slecht weer toch gezellig

Beoordeling gegeven door Huibers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Prinses Julianatoren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 82-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

APENHEUL :mooi opgezet park midden in het bos, veel vernieuwingen weer dit jaar,veel loslopende aapjes, leuk voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door jeukers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Gewoon een leuk park, ik kan me er prima vermaken. Ik geef meer om dieren, dan om mensen, slechte eigenschap, maar geweldig om te zien, hoe dieren leven

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

de apenheul was leuk, je komt goed in aanraking met de leefwereld van de apen omdat ze om je heen bivakkeren. neem er goed de tijd voor om de beesten te bestuderen: het is goed voor urenlang interessant en komisch gedrag. Houd de tassen goed vast bij binnenkomst, strooi geen koek in het rond en doe de oorbellen uit. Voor kleine kinderen kunnen de apen soms wat beangstigend zijn.

Beoordeling gegeven door i.kuiper.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 juni2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

onze ervaring was heel goed. we waren er twee jaar geleden voor het laatst geweest, en ik vond het heel goed en mooi veranderd. de kinderen konden rustig lopen en overal goed kijken. er was genoeg nieuws te zien. we zullen er zeker nog een keertje heen gaan. en wat ook nog positief is is dat je je auto goed kan parkeren top hoor.

Beoordeling gegeven door fam p vianen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Leuk park. Niet te groot en toch zeer afwisselend en met enkele leuke speelplekjes/speeluitdagingen tussendoor. Boekje is erg leuk omdat het de kinderen stimuleert om op zoek te gaan naar de antwoorden en daardoor ook echt wat te leren. Leuk info van de medewerkers op bepaalde locaties. Tip: de plattegrond is zeer onduidelijk dus advies is aanpassen! Boekje kan ook iets anders worden opgesteld zodat de kinderen niet direct de letters invullen en dus op het laats het antwoord gaan gokken.

Beoordeling gegeven door S. Morren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-2006

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Is al weer even geleden,maar was wel erg leuk De kids hebben zich ook uitstekend vermaakt.

Beoordeling gegeven door T. Bouma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-07-2001

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Apenheul, geweldig. Vooral de aapjes die op je schouders springen. wat heb ik nu gehoord? Al een langere tijd is dat nu gesloten. en mogen de aapjes niet meer rond? Ik ben zeer teleurgesteld, hard toe aan een dagje bij een nieuw dierenpark!

Beoordeling gegeven door Eveline de Jong.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

er gezellig tussen al die apen kinderen vonden het ook prachtig mooi verzorg park vriendelijke mensen die daar lopen ook de bediening was perfecht

Beoordeling gegeven door scholman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02 - 05 - 2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

nog nooit in de apenheul geweest? het is een goed park. er zijn goede duidelijke regels voor iedereen bij binnenkomst ben je verplicht een speciale tas mee te nemen naar binnen voor je waardevolle spullen dit om te voorkomen dat de apen er niet bij kunnen. zo zijn er ook andere regels o.a - waar mag je wel en niet eten in het park i.v.m loslopende apen - het voeren van de beesten kortom een hele leuke dag om er even tussen uit te gaan ook erg leuk voor kinderen

Beoordeling gegeven door Danielle van der Zanden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 mei

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Geweldig om tussen de apen te lopen. Dieren hebben sowieso mijn voorkeur.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-06-2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

het was een super leuke dag! we vonden de apen ook super leuk ze kwamen dicht bij en je kon ze goed en duidelijk bekijken. we hebben een super dag gehad.! groetjes anne en amanda

Beoordeling gegeven door anne en amanda.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Apenheul in Apeldoorn in het begin het gevoel ben ik wel in de apenheul dit gevoel speelde ook bij de kinderen. Op het laatst dat je bij de kapicijnersaapjes kwamen en die daar los liepen begonnen de kinderen het echt leuk te vinden.

Beoordeling gegeven door Apenheul.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2003

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Erg leuk al die rondlopende apen! Goede informatie en begeleiding.

Beoordeling gegeven door Lara.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 juni

Datum beoordeling: 18 juni 2008

Het was erg rustig, maar helaas lieten de aapjes zich ook niet echt zien. Wel een hoop kleintjes kunnen bewonderen.

Beoordeling gegeven door Inge Vrije.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin juni 2008

Datum beoordeling: 17 juni 2008

Blijft een geweldige ervaring, vooral het eiland waarop de apen los rondlopen en je met voedertijd zelf de aapjes een versnapering mag geven

Beoordeling gegeven door Petra Kroon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin juni 2008

Datum beoordeling: 16 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 mei 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Apenheul in Apeldoorn. Super leuk uitje, veel brutale aapjes ontmoet! Gorilla\'s zijn indrukwekkend..... Lekker wat op het terras gedronken en het was mooi weer, wat wil je nog meer! Een aanrader, leuk, ontspannen uitje met veel lieve diertjes om je heen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 mei 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Apenheul in Apeldoorn. Super leuk uitje, veel brutale aapjes ontmoet! Gorilla's zijn indrukwekkend..... Lekker wat op het terras gedronken en het was mooi weer, wat wil je nog meer! Een aanrader, leuk, ontspannen uitje met veel lieve diertjes om je heen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juni 2008

Datum beoordeling: 6 juni 2008

Een leuke dag om dichtbij kennes te maken met dieren

Beoordeling gegeven door Jan Moes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Zeer leuke en geslaagde dag gehad, het park verleend zich daar ook goed voor. Grappig ook dat de aapjes los rond lopen maakt het erg kind vriendelijk.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juni 2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

leuk park, jammer alleen dat er niet wat meer apen los lopen maar dat zal z'n redenen wel hebbben. Vooral de voedermomenten zijn erg leuk om te zien. Alles ziet er heel verzorgd uit. Alleen mag er zeker een rookverbod komen, die arme apen!

Beoordeling gegeven door janet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07/05/2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Veel te doen voor mijn tweeling van 4 jaar. Veel plezier gehad. Alleen een bepaalde glijbaan van, ik denk, aluminium, was zodanig warm van het mooie weer geworden, dat zowel 1 van mijn dochters als een ander kind wat naast ons zat, wat kleine brandwonden opliepen. Zullen niet de eerste en enige kinderen zijn.

Beoordeling gegeven door Julianatoren.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01052007

Datum beoordeling: 28 mei 2008

een ongelooflijk gezellig park met veel loslopende apen. Echt een aanrader voor wie eens wat anders wil. keileuk , en niet alleen voor kinderen.

Beoordeling gegeven door setzepfandt jutta.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-4-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

een.erg leuke dag om mee te maken met kinderen en kleinkinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006 zomer

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Gezellig, beestjes om je heen, omgeving schoon enz.

Beoordeling gegeven door Saskia van de Hoef.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-03-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Het was niet heel mooi weer, maar we hebben een fijne dag gehad en veel dieren liepen buiten. Ook konden we de nieuwe Gorilla zien die uit Duitsland was gekomen. Binnekort gaan we een keer terug, want hij mocht toen nog niet naar buiten (en in Duistland kon hij niet buiten). Ik vind dat dieren in het wild horen, maar als dat niet meer kan of gaat dan is het toch fijn dat ze opgevangen worden en dat er een natuurlijke omgeving wordt gecreerd.

Beoordeling gegeven door Claudia van Eck.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 24 mei 2008

In Apenheul komt onze zoon tijd tekort, voorla die los lopen daar kan hij de hele dag wel bliven en ik vond het personeel ook erg leuk naar hem toe. Wij hebben een licht verstandelijk gehandicapte zoon en hij vindt dieren helemaal te gek, hij weet er ook zeeer veel van, en hopen op de vrijkaartjes vr. gr. Cocky Moor

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 21 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door natascha.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 mei 2008

Datum beoordeling: 21 mei 2008

De Apenheul is echt een aanrader. Er is genoeg te zien en te beleven. Leuke speeltuin voor de kids en genoeg gelegenheid om te eten. Sommige apen lopen los en dat is echt heel leuk. De oerang oetangs zijn erg grappige apen. Lijken wel komieken. En de gorilla's zijn altijd indrukwekkend.

Beoordeling gegeven door Nancy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Wij zijn naar apenheul geweest en ik vond het geweldig leuk vooral voor kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

apenheul een leuk dierenpark voor zowel jong als oud. waarom er is zoveel te beleven en veel te leren over de apen. je zou denken alleen apen wat is daar aan, allereerst de apen lopen daar los en komen naar je toe als ze daar zin in hebben,je zit dus tussen de apen wat al een hele belevenis is omdat je de dieren van heel dichtbij meemaakt. overal vindt je borden met uitleg over de apen wat voor soort wat ze eten, hoe oud ze worden enz. dus je leert er ook heel veel van.

Beoordeling gegeven door trudy rosman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

heel leuk die hangende apen boven je hoofd!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Jammer dat de (kleine) kinderen na 2 uur al moe zijn, het wordt zo een duur bezoekje, maar het was erg leuk. Veel actieve apen gezien, lopen gewoon door de mensen. Precies zoals je had verwacht. Een mooie moederdag!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Jammer dat de (kleine) kinderen na 2 uur al moe zijn, het wordt zo een duur bezoekje, maar het was erg leuk. Veel actieve apen gezien, lopen gewoon door de mensen. Precies zoals je had verwacht. Een mooie moederdag!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Jammer dat de (kleine) kinderen na 2 uur al moe zijn, het wordt zo een duur bezoekje, maar het was erg leuk. Veel actieve apen gezien, lopen gewoon door de mensen. Precies zoals je had verwacht. Een mooie moederdag!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-05-2008

Datum beoordeling: 17 mei 2008

Een zeer goed en schoon park goed oplettend personeel omtrent de dieren zeer belangrijk... omdat de dieren hierbij een mens nodig hebben. Je kunt je er zeker een gehele dag vermaken en dan heb je nog niet alles gezien. de voorstelling met de mensapen was zeer indrukwekkend zo kon je zien dat apen ECHT niet dom zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 13 mei 2008

Heel leuk park, mooie omgeving! Doodshoofdaapjes heel leuk, het is jammer maar zeker te begrijpen dat ze niet meer bij de mensen mogen komen! De aapjes werden er ziek van en ongezond en waren helemaal uit een normaal patroon. Nu zijn ze leuk aan het spelen, super om te zien! Verder waren medewerkers erg vriendelijk, zij hebben mij ook uitgelegd waar de "plantenspuiten" exact voor dienen, niet om apen weg te jagen, maar om ervoor te zorgen dat ze niet bij de mensen komen en eten van (helaas nog steeds) mensen pakken die toch nog voeren, wat erg ongezond is! Vaak werkt de spuit echter al afschrikkend en hoeft deze niet vaak gebruikt te worden. De andere dieren en apen waren ook super om te zien!

Beoordeling gegeven door Jeroen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 10 mei 2008

Een leuk park om naartoe te gaan. Je kan apen in hun kooien bekijken maar ze ook echt zien rond lopen. Als je geluk hebt komen ze misschien wel bij je op schoot. Genoeg restaurants met lekker eten en daarnaast een speeltuin voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Altijd leuk voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Helmigh.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: gisteren

Datum beoordeling: 7 mei 2008

Na een redelijke vlotte reis over snelwegen met files kregen we bij het uitstappen bij de apenheul al een vakantiegevoel. Mooie omgeving en in het park was het nog lekker rustig. We hebben genoten van de loslopende apen en veel geleerd over de verschillende soorten bij het voederen van de dieren. Zeker nog eens van plan om terug te komen en andere dierentuinen toch ook mar wat vaker te gaan bezoeken.

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4-5-2008

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Helaas is door de vele restricties Apenheul verworden tot niet meer dan een gewone dierentuin waar je de apen op afstand kunt bekijken. Apen mogen niet meer dichtbij komen, voeren mocht al eerder niet meer. Medewerkers lopen met plantenspuiten rond om apen die interesse in je tonen te bestraffen. Helaas, gemiste kansen voor Apenheul.

Beoordeling gegeven door Roger.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Wij (2 volwassenen en 2 kinderen) eind augustus 2007. We hebben er genoten. Natuurlijk zijn de doodshoofdaapjes erg leuk maar het park is verder interessant en mooi opgezet.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-5-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

leuk al die aapjs vooral als ze heeel dicht bijkomen dat is echt cool

Beoordeling gegeven door G. Tamminga.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 mei 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

was nog nooit in de apenheul geweest,ben helemaal onder de indruk,mooi natuurpark leuke terrasjes goede voorlichting over het park,prima plattegrond. alleen jammer dat ze je €.0.30 bij de ingang laten betalen voor het naar de wc gaan.en paar meter verder op inhet park is de wc gratis

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: julie 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 1 mei 2008

Veel verschillende soorten apen. Er wordt veel uitleg gegeven en hier en daar een spelletje en speeltuintje. Park is mooi en overzichtelijk aangelegd. Hele dag lekker gewandeld in een prachtige groene omgeving. Jammer dat we de apen niet meer zelf mochten voeren, maar vanwege de veiligheid wel begrijpelijk. Er wordt nu goed gewaakt over de apen en bezoekers. Zeer de moeite waard voor een dagje uit.

Beoordeling gegeven door J. Claes.

1 11111

Bezoekdatum: 26-04-2008

Datum beoordeling: 27 april 2008

De apen mochten vroeger gevoerd worden met pinda's die je daar kon kopen en dat kan nu niet meer. Ze mogen niet meer geaaid worden. Er lopen veel minder apen echt los en mogen niet meer op je schouders zitten. Kortom de Apenheul is niet meer wat het geweest was. Alles wat het juist leuk maakte is er niet meer. Het is geen cent meer waard om daarnaar toe te gaan!!!!

Beoordeling gegeven door Jansen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 19 april 2008

redelijk echter niet spectaculair

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: maart

Datum beoordeling: 19 april 2008

Mooi park, maar jammer dat de aapjes niet meer zo dicht bij komen/kunnen. wel een aanrader om te doen, maar niet meer dan een keer per jaar. misschien voor kinderen wel.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2006

Datum beoordeling: 28 maart 2008

je word altijd vriendelijk geholpen als er wat is.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 26 maart 2008

Goed georganiseerde dierentuin ,je loopt een prachtige route langs vrij natuurlijke verblijven en komt onderweg ook nog langs een mooie speeltuin en orginele dierendraaimolen. één minpunt vonden we het wat krappe en depressieve verblijf van de oeran-oetangs.

Beoordeling gegeven door Lydia Erinkveld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-2007

Datum beoordeling: 24 maart 2008

Leuk park, voor jong en oud. Handig hoe de speeltuinen erin staan (aan het einde).

Beoordeling gegeven door M. de Groot.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007 (augustus)

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Een erg leuek dag, midden in de natuur. Vooral leuk voor de kids om zo dicht bij de apen te kunnen zijn.

Beoordeling gegeven door veronique bussing.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Een dagje APENHEUL is een bijzondere dag; je ziet en ervaart apen in hun natuurlijke omgeving; althans iets wat daar - binnen de beperkte mogelijkheden - het dichtst bij in de buurt komt. De apen kunnen vanuit een boom zo maar op je schouder ploffen en daar een tijdje blijven zitten en haal je zakken leeg want ze jatten alles wat los en vast zit ! Vooral voor kinderen is het erg leuk !

Beoordeling gegeven door A.J. Sitvast.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Netjes begeleid en wegwijs gemaakt en onderweg zijn er medewerkers bij de loslopende apen en alles is netjes schoon

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-09-2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Het is super leuk om tussen de los lopende apen te lopen. Het geeft je het gevoel dat je in een bos loopt. En naar de gorillas en bonobos kun je uren kijken. APen lijken echt op mensen! Het enoge nadeel vonden wij dat het wel erg klein is. Maar wel een aanrader maar je kan er nog een uitje bij plannen op dezelfde dag

Beoordeling gegeven door M Kreuger.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door F Groen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer van 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

De Apenheul in Apeldoorn. Leuk om de apen op deze manier te zien en niet, zoals zo vaak, in kooien. Vroegen ons dan ook soms af of wij aapjes kwamen kijken of dat de aapjes mensen kwamen kijken!! Hebben dan ook een heerlijke dag gehad. Een aanrader.

Beoordeling gegeven door J. Rendering.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind januarie

Datum beoordeling: 13 maart 2008

was een erg leuk weekend

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2004

Datum beoordeling: 13 maart 2008

heel erg leuk!!!!!

Beoordeling gegeven door Loes Frijters-Veraart.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 10 maart 2008

erg leuk die kleine aapjes die rond lopen, de kinderen keken hun ogen uit en genoten volop. ook het voeren van de apen was leuk om te zien.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2006 t/m nu

Datum beoordeling: 9 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. van der Wal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2005

Datum beoordeling: 7 maart 2008

mooi voor de kids ,wel duur trouwns

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 1 maart 2008

Voor ons was dit een perfecte dag. Ons zoontje van 2 kan net we/ niet niet zonder zijn ochtendslaapje Op de heenreis heeft hij even geslapen. Om 10.00 uur kwamen we aan. Het park is niet groot. Om 14.00 uur zaten we weer in de auto, en ons zoontje sliep weer de hele terugweg. In het park was het erg leuk. Ons zoontje is helemaal weg van apen, en dat zo dichtbij je idolen komen, is fantastisch. Het was een hele leuke dag.

Beoordeling gegeven door Esther van der Vight.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

leuk dat alle dieren in hun (zo ver het mogelijk is) eigen leefomgeving zijn ondergebracht. De apen hebben een ruim verblijf en voor bezoekers is het geweldig om van zo dichtbij de apen te beleven.

Beoordeling gegeven door marieke van der pas.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Begin augustus 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Hoera, hoera, ik heb mijn roots gevonden. En wat leken ze veel op mij en onze kids. Tja, hiermee bedoel ik natuurlijk ons aller APENHEUL mee. Dit heerlijke park aan de rand van de Veluwe in het mooie Apeldoorn. Eigenlijk zou ik, mede namens mijn hele gezin, een 11 willen geven maar deze ciefer is er helaas niet. Daarom een 10 met een griffel, een boom vooruit en een zoen van de kassière. Groetjes, familie Heijms

Beoordeling gegeven door M. Heijms.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Begin augustus 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Hoera, hoera, ik heb mijn roots gevonden. En wat leken ze veel op mij en onze kids. Tja, hiermee bedoel ik natuurlijk ons aller APENHEUL mee. Dit heerlijke park aan de rand van de Veluwe in het mooie Apeldoorn. Eigenlijk zou ik, mede namens mijn hele gezin, een 11 willen geven maar deze ciefer is er helaas niet. Daarom een 10 met een griffel, een boom vooruit en een zoen van de kassière. Groetjes, familie Heijms

Beoordeling gegeven door M. Heijms.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Mijn ervaring met de apenheul is een dikke 10! Ik ben afgelopen zomer geweest met myn zoontje die toen 2.5 was.. het was even afwachten of hij het leuk zou vinden die loslopende aapjes, maar dat zeer zeker! ik heb ontzettend mooi fotomateriaal dat mijn zoontje nog op geen halve meter van een aap zit, en dat zij elkaar blijven aanstaren, alsof de foto uit een foldertje komt! Het park vind ik ook erg mooi, schoon, en prima regels, zo word ook overal tijdig aangegeven als je het eten in je speciale tassen moet stoppen omdat er apen loslopen! De apenheul is een perfect dagje uit voor het hele gezin! zowel voor jong als oud! want apenpret..dat is geweldig leuk om te zien!

Beoordeling gegeven door Brenda de best.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 febr

Datum beoordeling: 24 februari 2008

Ik heb genoten van het park en de omgeving. Direct aan het park was een bos waarin ik iedere dag met mijn hond heb kunnen wandelen. hierdoor was het voor ons beiden een heerlijke vakantie. Diverse keren meegemaakt dat de hond nergens los kon lopen en het daardoor voor haar niet leuk was. Dit was echt heerlijk en absoluut een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door carolien de bruijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2003

Datum beoordeling: 24 februari 2008

In de zomer van 2003 heb ik mijn vriend uit Apeldoorn leren kennen, en had hij me op 'n zomerse avond meegenomen naar dit mooie plekje! Echt zo romantisch en mooi, het is jammer dat dit stuk van 't park is gesloten. Maar voor mij verdient Lumidoo het wel om genoemd te worden in de top 10! groetjes Rieke

Beoordeling gegeven door Rieke.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: ergens in augustus

Datum beoordeling: 17 februari 2008

ben er nu twee keer geweesd eerst mog je de apen nog aan raken maar nu mag dat niet meer en dat vind ik wel erg jammer. maar het is wel een leuk park

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-08-2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Het was een gezellige dag en leerzaam voor de kinderen. 1 Was er 7 de andere 10. Het leuke was dat ze de dieren aan konden raken en de informatie was duidelijk

Beoordeling gegeven door A. de Jongh.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

We zijn een dagje naar de apenheul geweest, maar ik moet eerlijk zeggen dat dit voor ons in ieder geval op de dag dat wij er waren niet zo'n spectakel was. Ik was nog nooit eerder geweest en had naar aanleiding van de verhalen verwacht om veel meer apen te zien, dan dat wij hebben gedaan. Er waren veel apen binnen en onzichtbaar en ook in de regio waar de aapjes los mogen lopen, waren er naar mijn idee niet erg veel. Oppassers zeiden, omdat het in de vakantie was en het erg druk was, dat dat een reden was dat er veel apel binnen waren, maar me dunkt dat juist als er veel mensen zijn, de apen naar buiten zouden moeten en als dit te druk voor ze is, dan zou er een ingangs stop gezet moeten worden. Tenslotte kom je natuurlijk toch om apen te kijken !!!! Wel mee eens dat het welzijn van de apen voorop moet staan, maar dan nogmaals toch maar minder mensen binnen laten komen

Beoordeling gegeven door Audrey Niessen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 6 februari 2008

Geweldige ervaring, en ontzettend leuk voor de kinderen!

Beoordeling gegeven door Diana van Doorn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 18 december 2007

dit is en blijft 1 van mijn favoriete dierentuinen! geweldig hoe je tussen de doodskops aapjes en de berber aapjes kan lopen de regels vind ik ook heel erg goed en ik ga er altijd met heel veel plezier heen! ook ontzettend leuk voor kleine kinderen, mijn zoontje vond het een geweldige dag dikke 10

Beoordeling gegeven door brenda de best.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 november 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 25 september 2007

Het was een ongelovelijk gezellig dagje samen met mijn vriend, zonder www.dagjeweg.nl was ik nooit op dit idee gekomen! Hardstikke bedankt!

Beoordeling gegeven door Marjolijn Aerts.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 24 september 2007

Apenheul, ook erg leuk om als volwassenen heen te gaan!! Voelde me helemaal thuis ;-)

Beoordeling gegeven door Sanne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 22 september 2007

Zelf wonen wij in Apeldoorn en waren er nog nooit geweest. Maar wat een mooi park en dan zo dichtbij! Ook de apen komen ongelovelijk dichtbij. De natuur is ook mooi groen. Een échte aanrader!!

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 2 september 2007

in apenheul mag je echt alleen maar op afstand kkijken naar de aapjes vooral vd kids erg teleurstellend want ze wilden de aapjes(doodshoofdaapjes) aaien, en er stond om de 5 meter een mederwerker met plantenspuit klaar om de aapjes weg te jagen, vroeger kon je er de aapjes aaien en vasthouden nu is het net als in de dierentuin, op grote afstand... erg jammer

Beoordeling gegeven door kitty rijkers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 21 juli 2007

super park! Leuk dat die apen zo langs je lopen en klauteren! Ook heel leerzaam geweest, zowel voor ons als de kinderen.

Beoordeling gegeven door marjolein.