Beoordelingen Sportiom

Frustrerend
1 11111

Bezoekdatum: 05-03

Datum beoordeling: 5 maart 2022

Reisgezelschap: gezin

Medewerkers bellen NOOIT terug terwijl ze dat wel afspreken. Wanneer je een abonnement afsluit krijg je de mailtjes om sportlessen te plannen niet. Wanneer je Aquafun tickets wilt kopen, moet je werken met een website die totaal niet gebruiksvriendelijk is. De site vraagt nieuwe gebruikers te registreren, alle gegevens staan juist ingevuld, en toch maakt hij de nieuwe gebruikers niet aan. Alles aan dit bedrijf is teleurstellend.

Beoordeling gegeven door Ria.

Tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 november

Datum beoordeling: 18 november 2021

Reisgezelschap: gezin

Samen met mijn zus gaan zwemmen omdat het nieuwe zwembad er erg leuk uit zag. Na een half uurtje nogmaals van de glijbaan afgegaan, op de glijbaan blijf je regelmatig vastzitten en glijd je niet eens, totdat het einde in zicht is… door de harde stroming ben ik op de trap beland en mijn zus erna er tegenaan, eindresultaat: bult op mijn hoofd en mijn zus een dik been met blauwe plek en wond. Na een uurtje helaas al moeten gaan.

Beoordeling gegeven door -.

Teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 28-10-2021

Datum beoordeling: 28 oktober 2021

Reisgezelschap: gezin

Buitenom dat het prachtig is na de verbouwing valt het zwaar tegen. Veel te veel mensen in het zwembad, overal springen kinderen erin waar duidelijk staat dat het niet mag. Badmeesters doen niks en hebben amper een overzicht met zoveel mensen in het zwembad. Wij vonden het zeer onveilig. Daarnaast waren de banden uit de bandenglijbaan en kon je niks eten tenzij je een QR-code bij de hand had, zelfs afhalen mocht niet. Voor ons geen sportiom meer!

Beoordeling gegeven door Dounya.

Geen verre reis waard
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-09-2021

Datum beoordeling: 16 september 2021

Reisgezelschap: gezin

We zijn vandaag geweest, 3 kwartier voor in de auto gezeten. Maar het viel ons ontzettend tegen! Ze hebben een kinder deel met hekjes, waar bijna iedere ouder staat te klooien met volle handen... Erg onhandig, maar prettig voor jongere kids die aan de wandel gaan. Wij vonden het water erg koud, en het "beleven" viel erg tegen. Onze dochter heeft zich prima vermaakt in het kinderdeel, maar de rit gaan we niet nogmaals maken. Zoals vele andere zeggen; Centerparks is 10x beter

Beoordeling gegeven door Dominique.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21 september

Datum beoordeling: 22 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Geen aanrader om te gaan zwemmen bij het sportiom, je mag geen foto’s maken van je eigen kind (huisregels). Ongeacht of je kind volledig zelfstandig kan zwemmen mogen ze zonder A diploma niet zonder zwembandjes zwemmen, dus ook niet op het ondiepe deel of het babybadje. Ook vond ik het personeel (badmeesters) nogal onprofessioneel overkomen omdat ze het nogal grappig leken te vinden mijn kind van 6 te zien met zwembandjes nadat ik hierop was aangesproken, ondanks dat ik vertelde dat ze 1 week later op mocht voor zwemdiploma A,B en C tegelijk.. nadat we hadden “gezommen” in het zwembad (€8,00 PP) waarvan de grotten en het buitenbad dicht waren wegens betonrot, mochten we ook nog €4,50,- betalen voor 2 uur parkeren.. erg teleurstellend!

Beoordeling gegeven door Anja .

Saai
1 11111

Bezoekdatum: 10

Datum beoordeling: 11 juli 2019

Reisgezelschap: gezin

Wij komen van Belgie speciaal naar hier omdat we dachten dat er veel te beleven viel. Op internet zag het er o zo mooi uit. Is geen zak te beleven. Kwartier staat kloten met die rotkastjes die amper werken. 3e kastje, goeie keer. En een kwartier binnen en nu op naar centerparcs. Geen aanrader!

Beoordeling gegeven door Maudy.

Middelmatig aanvernieuwing toe
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20 januari 2019

Datum beoordeling: 22 januari 2019

Reisgezelschap: met partner

Te druk, veel te weinig zit plaatsen. Bubbelbad zit iedereen ingepropt, weinig toezicht van badmeesters. Water erg koud golfslagbad en zwembaden. Leuke glijbanen en best groot zwembad, heel schoon ook.

Beoordeling gegeven door Jull.

Gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 augustus 2017

Datum beoordeling: 4 augustus 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Een leuk zwembad met glijbanen bubbelbaden en andere zwembaden het is daar geweldig Vooral de glijbanen vind ik erg leuk je kan er tussen de middag ook blijven eten en dat bestellen in dat restaurant Geweldig dagje uit

Beoordeling gegeven door Willy de Does.

Vies
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15 juni 2017

Datum beoordeling: 16 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Peuterbad vies water.troebel. Badrand peuterbad en de deuren van de kleedhokjes zwarte strepen. In de kluisjes lagen etensresten ,,,brrrrr, Hier ga ik nooit meer naar toe.

Beoordeling gegeven door N.N..

Zeer klantvriendelijk, geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-06-2016

Datum beoordeling: 14 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zaterdag voor de zoveelste keer naar het mooie zwembad bij Sportiom geweest. Het is er altijd genieten geblazen, wat een mooie baden. We waren met z'n drieën. Vader,moeder en een dochter van 2 en half jaar. Helaas zit ik (moeder) sinds een tijdje in een rolstoel en ben ontzettend goed geholpen door Tygo die me al verwelkomt bij de deur die ze speciaal voor invaliden moeten openen. Een goede uitleg waar de invaliden faciliteiten zijn en liep zelfs nog even met ons mee naar de stoelen in het zwembad. Toen we klaar waren met zwemmen gingen we ons omkleden en daar kwam Tygo even langs om te kijken of alles goed ging en of hij mij nog kon helpen en heeft toen mijn rolstoel even in een aparte ruimte gezet terwijl wij ons omkleden. Eenmaal klaar met omkleden had hij het ook gelijk door en kwam hij de rolstoel gelijk brengen. Echt een onwijs goede service wat we eigenlijk nog nergens hebben meegemaakt dus Sportiom en Tygo van ons een dikke pluim!!

Beoordeling gegeven door Scholten .

Top
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus

Datum beoordeling: 20 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn in de schoolvakantie geweest. ´s Ochtends gegaan en het was niet druk, maar wel gezellig. Schonen omkleedruimtes en zwembad, wat ik zelf zeer waardeer. Genoeg te doen voor verschillende leeftijden en mooi en sfeervol opgezet door de grot en de kreekjes. Twee glijbanen, golfslagbad en natuurlijk de wildwaterbaan! Wij, mama en kids van 6 en 8 jaar hebben ons prima vermaakt. Ook is er nog een buitenzwembad met peuterbad.

Beoordeling gegeven door Marieke.

klant onvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: we mochten niet komen

Datum beoordeling: 20 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

We waren niet welkom met 12 personen, terwijl we gereserveerd hadden notabene!!

Beoordeling gegeven door jm.

heeeeeel onklantvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: nooit

Datum beoordeling: 20 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

jammer dat er geen 0 staat, want het is nog niet eens een 1 waard. gereserveerd voor een hele familie om met familiedag te gaan lasergamen, bellen ze 3 kwartier van te voren op dat er een grote groep is tussengekomen dus dat wij niet meer welkom zijn. waarvoor dan reserveren???? NOOOOOIT heengaan dat sportiom!

Beoordeling gegeven door nienke.

Druk en vies
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23-02-2013

Datum beoordeling: 24 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Pal na de opening bezocht. Dit weekend weer. Nog steeds veel veel te druk. Er is niet te zwemmen. Lange rij bij de waterbaan. Water troebel. Veel chloor in water, iedereen had er last van. De komende 15 jaar niet terug.

Beoordeling gegeven door Jan.

Wat een tegenvaller!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23-02-2013

Datum beoordeling: 24 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke glijbanen, golfslagbad, whirlpool, kruidenbaden en stoomcabines, maar veel te klein waarvoor het bedoelt is. Geen ruimte om even ontspannen te kunnen zitten tussen het zwemmen door. Voor een subtropisch zwemparadijs is het ook nog eens ontzettend koud. De kinderen vroegen al na 1,5 uur of we alsjeblieft weer naar huis toe gingen. Uit pure noodzaak muntjes voor de kruidenbaden bijgekocht om toch niet helemaal verkleumd naar huis te hoeven gaan. Absoluut geen waar voor je geld!

Beoordeling gegeven door Esther.

Matig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 02-07-2011

Datum beoordeling: 5 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op zaterdagmiddag kinderfeestje gehouden. Het was heel druk, maar ondanks de drukte goed te doen. Alleen bij de banden glijbaan was het lang wachten. Deze glijbaan gaat ook veel te langzaam! Personeel was erg vriendelijk en het toezicht van de badmeesters was goed georganiseerd. Hierdoor kon je een groep van 8 met een gerust hart hun gang laten gaan. Bij de Horeca was het slecht georganiseerd. Ten eerste erg ongezellig ingericht, behalve dan bij de kleintjes. Er stond niet eens een rij en toch was het niet mogelijk 2 frietjes en 2 kroketten te gelijk te krijgen. We moesten na elkaar eten, waarvan de eerste friet oud en taai was. Waardeloos! Voor de kinderen was het eten boven goed geregeld. Ook niet te druk en het eten was warm. Het kadootje voor de jarige was een grote teleurstelling: een klein zacht balletje om mee in het water over te gooien. Dit heeft ze waarschijnlijk nog geen 0.20 eurocent gekost!

Beoordeling gegeven door Anita .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-08-2010

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Personeel erg vriendelijk. Erg schoon en hygiënisch. Ruim van opzet. Kortom we hebben er als gezin een erg leuke dag gehad. Ook Horeca een aanrader.

Beoordeling gegeven door m. Braak.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: datweet ik niet

Datum beoordeling: 19 juli 2010

ik was aleen in het zwembad geweest en het was super saai het bubblebad zit altijd vol die glijbaan met banden is zooooo super saai en langzaam.... en het water is ietsjes aan de koude kant de glijbaan gaat veels te snel ik ahd men kop heel hard estootend meerderen keren en het is heel saai je verveeld je na 1 uur ECHT GEEN AANRADER!!!!

Beoordeling gegeven door karel kees de tuinkabouter.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 11 januari 2009

Koud en klein

Beoordeling gegeven door floor.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 oktober

Datum beoordeling: 24 december 2008

heerlijk zwemmen en schaatsen voor jong en oud

Beoordeling gegeven door janny alssema.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21 oktober

Datum beoordeling: 17 november 2008

Met z'n zevenen schaatsen en zwemmen in de herfstvakantie.Vanuit Roden. De kaartjes waren voor schaatsen en zwemmen maar het schaatsen kon niet in de ijshockeyhal.Dat was voor onze jongens een zware tegenvaller(21 en 24 en 25 jaar). In het zwemparadijs waren de attracties niet duidelijk aangegeven. Pas 10 minuten voor tijd kregen we de glijbanen in de gaten.Wel veel gelachen. Geen kluisjes bij het schaatsen.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4 juli 2008

Datum beoordeling: 8 juli 2008

sportiom is een mooi sportcomplex. wij hebben gebruik gemaakt van het tropice parides. ons viel bij binnen komst de entree al tegen was erg hoog. een maal door de hekken benden en omgekleed het kluisje. dit is ook een ramp je moet je aanmelden bij een computer en die wijst je het kluisje toe. krijg je een nummer moet je snel zijn anders zit hij op slot. alle spullen passen er maar net. het zwembad was een succes. wij denken dat als we nog een of twee keer gaan het er wel gezien hebben. het is niet iets wat leuk blijft. wel leuk het golfslag bad. de vulkaan en haar geluiden maken het weer wat leuker voor de kinderen ,maar voor ons ist niks

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 februari 2008

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Een geweldig zwembad voorzien van grotten en een vulkaan die om de zoveel tijd uitbarst als het gaat golven. Er is een wildwaterbaan waar je op een rubber band vanaf gaat. Prachtig zwembad, ook een heel leuk kinderbad. Je mag er gewoon je eigen eten meenemen. De bubbelbaden zijn er echt heel erg warm. Het eten in de snackcorner is normaal geprijsd. Er is voldoende toezicht aanwezig. Een pluspunt is ook dat het kinderbad door middel van deurtjes afgesloten is.Parkeren kost 3 euro, maar aan de overkant is een grote parkeerplaats en die is gratis.Echt een aanrader!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 21 oktober 2007

Zeer leuk. Voor elk wat wils. Men vermaakt zich de hele dag.

Beoordeling gegeven door Sportiom.