Beoordelingen Prikkel je fantasie in CODA Museum

matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23 09 2018

Datum beoordeling: 23 september 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Op de site stond de Sparta tentoonstelling was goed maar de tentoonstelling over de Veluwe in de oudheid met bodemvonsten e.d. was reeds 4 JAREN voorbij stond NIET op de site zeer slordig. 250 km. gereden voor niet veel.

Beoordeling gegeven door J.W.J. van de Water Swolgenseweg 4 5871AL Broekhui.

Geweldig interressant
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 augustus 2017

Datum beoordeling: 17 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

heel erg genoten van de tentoonstelling Papier, wat erallemaal van gemaakt kan worden.Ook erg leuk dat kinderen en volwassenen in de knutselhoek zelf iets kunnen maken.Wij hebben heel erg genoten. Prachtig museum heel inspirerend.

Beoordeling gegeven door Ingrid.

bijzonder
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 -4-2015

Datum beoordeling: 28 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

De tentoonstelling porselein gaf een heel ander perspectief op porselein. De werken van de amateurkunstenaarswedstrijd waren prachtig. Prettige relaxte sfeer in het museum en een prachtige bibliotheek

Beoordeling gegeven door Arianne Nas.

saai/viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 februari 2012

Datum beoordeling: 14 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

geweest met school,viel ontzettend tegen. de kinderen moesten op een klein stukje in het museum wat opdrachten doen,die ze saai vonden. hadden gedacht dat ze wat gingen maken in de kinderkunst galerie of een rondleiding kregen door het museum.van het hele museum maar een klein hoekje gezien.jammer want ik heb ook van andere scholen gehoord dat het heel leuk is.

Beoordeling gegeven door w.

Mooi middagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juni 2011

Datum beoordeling: 13 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

De expositie van Marius van Dokkum was geweldig. He museum zag er netjes uit. De Suske en Wiske tentoonstelling lijkt me leuk voor kindweren.

Beoordeling gegeven door jeebee.

Coda-Museum Apeldoorn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 november 2010

Datum beoordeling: 6 december 2010

goed, mooie tentoonstelling over modern houtsnijwerk uit Zuid-Tirool

Beoordeling gegeven door Gilsing.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 31-01-2009

Datum beoordeling: 8 februari 2009

Wat viel dit museum ons behoorlijk tegen, het is jammer dat ik het moet zeggen. Wij kwamen speciaal voor de tentoonstelling over de Koninklijke wachtkamer. Het was tentoongesteld in wat stellingen, een paar stoelen en tafels en een onsamenhangende film. Nadat je film hebt uitgegekeken heb je er spijt van dat je daarvoor die reis hebt gemaakt. Hier viel toch wel wat meer van te maken.

Beoordeling gegeven door Bert Schoonderbeek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-10-2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Apeldoorn Gezellige mooie stad om te winkelen met een CODA-museumbezoek. Echt de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Thei Peeters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Wat een geweldige expositie over papier in een kleinschalig musuem. Leuk en aantrekkelijk ingericht . Een pluspunt vond ik het doehoekje speciaal voor kinderen. Kortom leuk voor jong en oud en je kunt er als break tijdens het winkelen lekker genieten, omdat het midden in het centrum ligt.

Beoordeling gegeven door Mvr. A. Timmerman.