1

Beoordelingen The Beach Aalsmeer

Ronduit slecht
1 11111

Bezoekdatum: 14-4-2018

Datum beoordeling: 16 april 2019

Reisgezelschap: met een groep

Slechte organisatie. Klantonvriendelijk. Kortzichtig beleid. Duur. Geen enkele ster waard! Voorgaande mening betreffende klantonvriendelijkheid betreft het management en niet het bedienend personeel.

Beoordeling gegeven door Yolanda.

Maaltijd niet allergeenvrij!
1 11111

Bezoekdatum: 8 oktober 2015

Datum beoordeling: 8 oktober 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Aangezien ik allergisch ben voor onder andere gluten, lactose, mais, champignons (en ik kan nog even doorgaan) ben ik geen makkelijke klant om voor te koken. Toen we met mijn bedrijf als uitje bij de beach gingen eten, heb ik een lijstje dieetwensen opgestuurd en gevraagd of hier rekening mee gehouden kon worden. De reactie was: "Onze Kok is gespecialiseerd in speciale dieetwensen, wij maken een notitie in jullie boeking en het gaat goed komen voor deze persoon". Zo'n 10 min na het eten begonnen de eerste allergiesymptomen. Bij navragen in de keuken naar de gebruikte saus, bleek dat ik zowel gluten als mais te eten had gekregen. Oeps, ik dacht dat er rijstzetmeel in zat, is de reactie van de kok. SCHANDE! Je kunt als het om allergieën gaat niet 'denken' dat je het nog weet. Dat moet je checken!

Beoordeling gegeven door Jopie.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 januari 2010

Datum beoordeling: 22 januari 2010

Door het slechte weer was het voetballen afgelast. Als alternatief hebben wij toen footvolleybal gespeeld in The Beach. Dit was erg gezellig, vooral omdat het buiten sneeuwde en wij in onze korte broek op het strand stonden. Na wedstrijden hebben we nog gezellig nageborreld in de bar met andere teams die ook naar binnen waren gekomen!

Beoordeling gegeven door Frans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 dec 2009

Datum beoordeling: 19 januari 2010

Op 2e kerstdag met 14 personen aangeschoven voor het kerstbuffet. GEWELDIG!! Super buffet warm-koud; vlees-vis, we konden het niet bedenken of het was er. Daarna het dessert buffet met vuurwerk en ongelooflijk uitgebreid. Niets dan complimenten voor de catering en alle personeel. Op naar de volgende! Familie De Vries

Beoordeling gegeven door Fam. de Vries.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 januari 2010

Datum beoordeling: 19 januari 2010

Hebben afgelopen weekend met de kinderen heerlijk bij The Beach gegeten. De kinderen konden zich uitleven in de grote zandbak en er was iemand die de kinderen in de gaten hield zodat wij heerlijk onden genieten van het diner. Zeker voor ouders of gezelschappen met kinderen een aanrader

Beoordeling gegeven door Jeroen.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13 april 2009

Datum beoordeling: 13 april 2009

Echt heel erg slecht gegeten. Poffertjes voor de kinderen waren hard, koud en meelderig. Sate was koud en kroepoek bij de sate was oud. Maaltijd salade bestond uit veel sla met erop gekwakt 2 plakken zalm, wat stukjes paling en krabsalade uit een johmabakje. Patat was te hard gebakken in te oud frituurvet. Kortom: allen de drank was in orde; maar ja die kwam dan ook uit kleine flesjes.

Beoordeling gegeven door Carel-Jan.