Beoordelingen Openluchtmuseum Erve Kots

dieronvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 1-7-2015

Datum beoordeling: 17 december 2015

Reisgezelschap: met vrienden

het museum is best aardig, maar dat zijn ze zelf niet voor alle dieren. ik ging er met een bedrukt gevoel weg nadat ik in de donkere keuken van een van de boerderijen een eenzame tortelduif in een hoekje van zijn kleine kooitje had zien zitten. Sommige dingen uit het verleden moet je nu echt niet meer willen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Sfeervol
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 februari 2013

Datum beoordeling: 5 februari 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Warme ontvangst. Het museum werd speciaal voor ons open gedaan en de open haard werd aangestoken toen we een kopje koffie gingen drinken. Het museum is echt de moeite waard, ook met kinderen.

Beoordeling gegeven door renata .

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: zondag 20 september 2009

Datum beoordeling: 3 oktober 2009

We hadden telefobisch afgesproken voor pannenkoek eten om 17.00 uur. we waren om 17.00 uur aanwezig en de tafel was gereserveerd, vol verwachting gingen we zitten wachten op de bediening en de menukaarten. een consumptie werd snel geleverd maar de . Menukaarten bleven achetrwege evenals de pannenkoeken. we hebben een uur gewacht op de pannenkoeken 'vooral voor de kinderen en de nog verre afstanden naar huis was dit zeer frusterend. Na herhaaldelijk aandringen krgen we eindelijk de pannenkoeken. voor een nagerecht was geen tijd meer.

Beoordeling gegeven door Neerhof.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: februari 1999

Datum beoordeling: 20 september 2008

gezellig en sfeervol opgezet, wel wat klein.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: eind augustus 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Mooi museum, niet al te groot. Overal duidelijke uitleg op borden. Je krijgt hierdoor een goede indruk van hoe het leven zich vroeger in deze streek afspeelde.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 200707

Datum beoordeling: 26 maart 2008

Hele gezellige oud Hollandse (boerenleven) ervaring. Wat hebben wij het goed he, anno 2008. Ook de mogelijkheid tot boerengolf maakt Erve Kots tot een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Herbst 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Ich möchte Ihnen kurz meine sehr guten Eindrücke bzgl. der "Boederij Erve Kots" in 7137 HG Lievelde mitteilen. Mein letzter Besuch war im Herbst des Jahres 2007 wo mir neben dem kleinen "Openluchtmuseum" besonders das gemütliche Restaurant "Saksische Herberg" mit dem leckeren "Pillewegge" und dem "pannekoek" in Erinnerung geblieben sind. Ich werde meinen Besuch zum diesjährigen Osterfest wiederholen und kann diesen kleinen Ausflug nur Jedem empfehlen. Ihnen freundliche Grüße Petra Joosten

Beoordeling gegeven door Petra Joosten.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maartt 2007

Datum beoordeling: 2 maart 2008

was heel goed veel te beleven

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 12 januari 2008

Ik ben nu enkele keren bij dit museum geweest en ondanks het feit dat het niet al te groot is van opzet, is het er wel gemoedelijk en wordt op een leuke manier verteld over het leven vroeger. Wat leuk is om te ervaren, zijn de oudhollandse spelen die je dan zelf kunt doen. Je kunt veel leren en bier proeven in de eigen brouwerij! Is trouwens ook erg leuk voor een teamdag of dagje uit met een groep(je). In de herberg is het goed vertoeven voor gebak (met slagroom!) koffie, choco of een warme hap eten! De pannenkoeken smaken perfect! Ligt in een mooie omgeving en van hieruit kan de kaasboerderij aan de overkant ook worden bezocht. Een leuk idee voor een dagje uit in de Achterhoek en dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke en mooie fiets- wandelroutes die in de buurt mogelijk zijn! Kortom; méér dan de moeite waard!

Beoordeling gegeven door N.N..