Beoordelingen Nederlands Openluchtmuseum

Waardeloos! Canon niet toegankelijk
1 11111

Bezoekdatum: 24-09-2017

Datum beoordeling: 24 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Speciaal afgereisd naar Arnhem voor de canon van Nederland. Bij aankomst bleek dat we pas 3u later de canon konden bezoeken. Om 17u om precies te zijn, maar toen moesten we alweer naar huis. Niks gezien van de hele canon. Wat een anti-climax zeg. Balen!

Beoordeling gegeven door Mw. de Boer.

Hobbelig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-8

Datum beoordeling: 27 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Allereerst is het een mooi park bij het mooie weer wat we vandaag hadden! We vonden het jammer dat de paden echt te hobbelig zijn voor een rolstoelgebruiker. Het personeel in de trams was erg nors en niet altijd even vriendelijk, vooral tegen kinderen. De horeca is erg prijzig! Waarom om vijf uur dicht? We hadden nog zoveel willen zien?

Beoordeling gegeven door Miek.

erg mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-08-2017

Datum beoordeling: 27 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Even terug in die goede oude tijd,mooi schoon en gezellig openluchtmuseum voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Huub.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-08-2017

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Prachtig, goed onderhouden park. Goede voorzieningen op het park zelf. Je bent zo een dagje zoet

Beoordeling gegeven door Corine.

Voor Jong en Oud een Ontdekking, in de Geschiedeni
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: meerdere malen per Jaar

Datum beoordeling: 7 december 2016

Reisgezelschap: met partner

Omdat wij meerdere malen in het museum komen, is er altijd wat dat je zegt dat heb ik helemaal niet gezien of veranderd, en de activiteiten die er zijn, nu winterfair, schaatsbaan voor jong en oud. koek en sopie ontdekt het , de werknemers van OPL staan er achter dat zij er voor U een onvergetelijke dag van Maken

Beoordeling gegeven door Jan en Tine.

zeer mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zondag zeven augustus 2016

Datum beoordeling: 11 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Unieke locatie, zeer mooie prachtige oude huizen, boerderijen. Alleen de bediening in de horeca was matig. Veel te weinig personeel. Hier valt veel meer te verdienen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Mooi voor een dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2016

Datum beoordeling: 9 juli 2016

Reisgezelschap: met partner

We zijn al vaak geweest, maar omdat je met de museumjaarkaart gratis naar binnenkomt, is het altijd fijn om rond te wandelen, vooral als het mooi weer is. Het hoofdgebouw wordt verbouwd. Er waren veel groepen kinderen dat geeft wat meer lawaai en geren en gevlieg. Iets meer bankjes hier en daar zal het verblijf nog plezieriger maken.

Beoordeling gegeven door Janny.

KRACHT
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: VEEL

Datum beoordeling: 23 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

OMDAT JE ZIET WAT ER EEN KRACHT IN DE MENSEN GEWEEST HEEFT EN NOG, VEEL BEZIENSWAARDIG HEDEN VAN TOEN EN NU, DE JEUGT IS ER IN ZN NOPJES, TE VEEL OM OP TE NOEMEN, GA KIJKEN, EN VERBAZEN, VEEL TE DOEN WAT BETREFT ACTIVITEITEN, ETEN EN DRINKEN GEEN PROBLEEM

Beoordeling gegeven door ZWEERS J.

Erg leuk en veel te zien
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2015-05-03

Datum beoordeling: 3 april 2016

Reisgezelschap: met partner

Toen wij er geweest waren, was het een mooie zonnige dag. Het is een leuk museum en erg groot. Er is genoeg te zien en ook genoeg te doen. Het is een museum waar je, je dag goed kunt besteden en het is ook een museum om nog een keer naartoe te gaan.

Beoordeling gegeven door Saskia.

Heel leuk en gezellig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Oktober 2015

Datum beoordeling: 6 november 2015

Reisgezelschap: met partner

Het is er erg groot. Leuk dat je van de tram gebruik kunt maken. Veel te zien. Leuk!

Beoordeling gegeven door ria van opstal.

PRIMA, BOOMRIJK, RUSTIG.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-9-2015

Datum beoordeling: 14 september 2015

Reisgezelschap: met partner

ik wil kleine toelichting geven want ik vind het heel mooi, en pas rustig als er geen kinderenklassen of schoolreisjes zijn. Waarom moeten kinderen altijd schreeuwen, het is toch geen pretpark in het OLM, daar kun je gillen maar toch niet in een museumpark!!! Maar ik heb wel een verzoekje. Of je op een rustige dag of drukke dag in het OLM bent dan is het zoeken en zoeken naar banken en afvalbakken. Een bank om op te zitten tussen het vele groen zijn er bijna niet. Neem een voorbeeld aan de dierentuinen, die hebben plenty banken langs de paden staan althans OuweHands Dierenpark is de koploper van een voorraad bankjes en overal is er plek om te kunnen zitten. Waarom staan er in het OLM zo weinig bankjes langs de paden met een daarbij behorende afvalbak, waarom moet je verplicht naar een horecaterras gaan terwijl je dit niet wilt, waar geen rust is met kinderen in de buurt. Wij willen graag zomaar tussen het groen zitten, in de woningen kan je alleen kijken en lopen maar onze benen worden er wel moe van. Vrijdag waren wij ook weer bij Landleven maar de spaarzame bank die je tegenkwam zat altijd vol en dan slof je maar door en ga je maar vroeg naar huis. Jammer, ik was nog graag naar de kruiden- en bloementuin geweest maar dat komt de eerst volgende nazomerdag.

Beoordeling gegeven door Marieke.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-9-2015

Datum beoordeling: 11 september 2015

Reisgezelschap: met vrienden

De beoordeling 'matig'heb ik gegeven omdat de nummers op de plattegrond nergens terug te vinden zijn, de horeca slecht geregeld is: sommige gelegenheden alleen open voor groepen, andere gesloten, geen blikjes frisdrank of een broodje te krijgen, verder maakt het geheel buiten een rommelige indruk: picknick plaatsen niet schoon, weinig afvalbakken, volle afvalbakken. Verder kan de bewijzering beter, de benaming moet overeenstemmen met die op de plattegrond. Verder ontbreekt een audiotour, lopen er teveel (weliswaar aangelijnde) honden rond, in de huisjes die je van binnen kunt bekijken. Ik zou dit zonder meer verbieden. Verder zijn er weinig activiteiten voor kinderen om zelf wat te kunnen doen, (alleen een speeltuin) Het geheel maakt een gedateerde, enigszins verwaarloosde indruk.

Beoordeling gegeven door C. Zippro.

teleurgesteld naar huis
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: ?

Datum beoordeling: 9 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In mei waren we in het museum toen mochten onze kleinkinderen nog niet mee doen met het keutelboeren ze waren 2 weken te jong oke dat kan.. geen nood we gaan een keer terug dus gisteren. Nu mochten ze weer niet mee doen het was nu voor scholen. Het blijkt dus op woensdagmiddag en in het weekend wel te kunnen. Dus geen keutelboeren bij ons zwaar teleurgesteld en niet meer terug.

Beoordeling gegeven door H.M. v d Leest.

Geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-8-2015

Datum beoordeling: 17 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Ik geef de cijfer 8 omdat er zoveel te zien is en toe doen is. De mensen die er werken vertellen zo leuk. Dat het net lijkt of je het zelf hebt meegemaakt. Onze kinderen hebben zich ook prima vermaakt! We komen zeker snel terug we hebben in een dag niet alles bewonderd. Het is zeker een aanrader om eens naar deze museum te gaan.

Beoordeling gegeven door Pot.

wat een verschil !
1 11111

Bezoekdatum: 15 juli 2015

Datum beoordeling: 16 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Bij aankomst museum viel mijn dochter knie kapot en enkel verzwikt Wij naar de ehbo post (die nog gesloten was) en we werden daar direct keurig geholpen door een mijnheer. Fantastisch! Rond 1400 uur dacht ik een kopje koffie te gaan drinken in de kasteelboerderij. Ik stap naar binnen er zaten wat mensen aan tafel. Ik zeg goedemiddag tegen een van uw personeelsleden (man) Hij vraagt aan mij wat komt u doen? Ik zeg een kopje koffie drinken. Hoort u bij een groep? Ik zeg nee hoor. Zegt die man tegen mij : dan verzoek ik u direct het pand te verlaten, nu !.Wat een onbeschofte man Ik zei sorry hoor en gelijk naar huis gegaan. Mijn dag was gelijk behoorlijk verpest. Bij de ingang staat helemaal niets van een bordje voor reservering van groepen of zo. Ik was compleet overdonderd en voelde mij behoorlijk te kijk gezet bij die mensen die daar zaten.Ik hoop dat u de betreffende meneer eens aan wil spreken op zijn onbeschoft gedrag. Hij had gewoon kunnen zeggen van sorry deze ruimte is gereserveerd u kunt daar of daar koffie gaan drinken. Ik schrijf dit niet om kaarten te winnen

Beoordeling gegeven door HE van de Merwe.

super tof
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-11-2013

Datum beoordeling: 13 december 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

veel leuke dingen te doen en erg leerzaam je waant je terug in de tijd.

Beoordeling gegeven door Degen.

perfect verzorde blik in ons verleden!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 oktober 2013

Datum beoordeling: 22 oktober 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Alles tot in de puntjes verzorgd, uniformen, kleding van personeel (tijdgebonden) vriendelijkheid, gastvrijheid en vooral ook de authenticiteit van de gebouwen en hun inrichting. We herinnerden ons veel en werden ook veel wijzer over de sfeer vóór onze tijd. Grandioos, een vette aanrader...we wisten dit echt niet!

Beoordeling gegeven door Rita Waslander.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2012

Datum beoordeling: 17 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Super mooi en leuk museum! Mooie gebouwen met vaak ook de 'bewoners' die altijd wat leuks en interessants te vertellen hebben. Echt een aanrader, verveelt nooit!

Beoordeling gegeven door Ineke.

gewoon geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-6-2013

Datum beoordeling: 12 maart 2013

Reisgezelschap: met partner

Mooie omgeving voor het hele gezin Echte aanrader voor de zomerdagen

Beoordeling gegeven door Stakenburg.

geweldige winterse sfeer!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-12-2012

Datum beoordeling: 1 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Op dit moment is het openluchtmuseum in het teken van de winter! Het is heerlijk om even op het park rond te wandelen!

Beoordeling gegeven door S Bongers.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 07-10-2012

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Het park bestaat 100 jaar en er was veel te zien en er waren veel aktiviteiten en uitleg over het leven van vroeger ook via televisie en film die her en der geplaatst waren Schoon park en ook zeer geschikt voor minder validen. Maar de horeca laat erg te wensen over We namen bij aankomst in de grote hal beiden warme chocolademelk met een chocolade broodje De bekers waren slechts ietsje meer dan de helft gevuld en op de bodem lag een dikke laag donkere'prut' De chocolade broodjes waren oud en hard en kruimelig. Voor 2,35 euro per stuk mag je best wat verwachten lijkt mij Verderop bij horeca de 'Hanekamp' koffie gedronken die zeer slap was Het park is verder erg mooi en je kunt er de hele dag zoet brengen voor jong en oud maar zorg wel voor lekkere koffie en eetbare hapjes, gr

Beoordeling gegeven door Klazien.

Genieten
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-08-2012

Datum beoordeling: 3 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het was weer eens fijn om te weten hoe goed wij het toch hebben.Te zien hoe hard onze ouders/grootouders hebben moeten werken om hun gezin (ons) groot te kunnen brengen .En dat met zo weinig middelen.Het opent je de ogen weer eens. nu weten wij weer dat wij helemaal niets te klagen hebben,misschien dat wij nu moeten klagen dat wij te veel hebben. Wij willen u bedanken dat u het mogelijk maakt om deze (schatten) te bewaren en feliciteren u met u 100 jarig bestaan.Wij wensen uw stichting er nog 100 jaren bij. Vriendelijke groet M.Foppen

Beoordeling gegeven door M.Foppen.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-08-2012

Datum beoordeling: 17 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

In één woord Geweldig, de moeite waard! Het is echt leuk om alles van vroeger te zien, hoe iets ontstond, gemaakt werd, de herkenning van dingen toen ik klein was etc.. ik vond het een mooie ervaring en ga zeker nog een keer terug! Minpuntje; de kaasafdeling was dicht wegens ziekte, dat werd dus helaas...geen... kaas... Jammer dat dit niet vervangen werd. Ga zo door !!!!!

Beoordeling gegeven door Ankie Hoogerheide.

prachtig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-07-2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

het is heel leerzaam en leuk ook voor kinderen en ouderen

Beoordeling gegeven door G.Hamels.

In een dag van wandelen 1700 naar 1900
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 augustus 2012

Datum beoordeling: 1 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Het geeft een mooie indruk weer van nederland toen tot ong 1950. Leerzaam voor kinderen.

Beoordeling gegeven door Heidi hamer.

Nostalgisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-07-2012

Datum beoordeling: 10 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Ben er al vaak geweest en blijf het een mooi park vinden. Combineren met een dierenpark gaat echt niet. Voor Bush heb je al een dag nodig en dat geldt zeker ook voor het Openlucht museum. Het is veel loopwerk. Trapjes op en af. Kies dus een mooie dag uit. Beetje regen is niet erg, je kunt vaak ergens instappen. Er is genoeg te zien. Voor iedereen wat. Zeker voor de kinderen. Pannenkoeken en poffertjes zijn er heerlijk. Helaas was de cappuccino in het eerste restaurant lauw. Het HollandRama heeft onderhand wel wat opknapbeurten nodig. Het is slecht te verstaan. Graag ondertiteling. Je ziet niet alles goed, zeker kinderen niet doordat je tegen de hoofden kijkt van je voorzitter. Daarnaast vind ik het nog steeds jammer dat de watersnoodramp is geminimaliseerd tot zo'n 20 seconden. Toen HollandRama er pas was werd dit op een fantastische wijze vertoond, met prachtige geluiden. Het geheel is wat rommelig geworden. Miste ook Haanstra met zijn fanfare. Minpunt. Voor de rest een schitterende dag weer gehad.

Beoordeling gegeven door Paul.

arnhem
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-06 2012

Datum beoordeling: 5 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

wij vonden alles even mooi en dat papier scheppen was voor de kinderen ook leuk om te zien

Beoordeling gegeven door cobie nobel.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-05-2012

Datum beoordeling: 1 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Echt de moeite waard om daar een dagje naar toe te gaan , en goed te combineren met Burgers zoo.

Beoordeling gegeven door Bianca.

indrukwekkend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jaren geleden

Datum beoordeling: 2 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Prachtig aangelegd, je waant je echt in vroegere tijden

Beoordeling gegeven door ansmulder.

toppertje!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: divers

Datum beoordeling: 14 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het ultieme dagje uit voor jong en oud! Onze dochter van 5 is grote fan! Genoeg te doen, heel veel te zien. Teveel om in 1 dag allemaal te kunnen bekijken. Vriendelijk en entousiast personeel.

Beoordeling gegeven door Janneke.

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-08-2011

Datum beoordeling: 25 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

er was zoveel te zien en te doen. de kinderen vonden het leuk, de papa en mama vonden het geweldig en opa en oma hebben ook genoten.

Beoordeling gegeven door sandra cozijn.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Hier is alles echt zo als het was, en de uitleg in de gebouwen was erg interessant.

Beoordeling gegeven door jeannette vis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 juli 2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

We hebben een erg leuke en leerzame dag gehad. Ook de kinderen vonden het bijzonder om te zien en mee te maken. Het leuke is dat ze veel actief kunnen ondervinden. Ook het personeel, geheel in hun historische rol, geeft veel en duidelijke uitleg. In een dag maar amper alles goed kunnen zien. Voor herhaling vatbaar. Misschien nog een tip: wij maakten gebruik van een combinatie-kortingskaart met Burgers' Zoo in Arnhem.

Beoordeling gegeven door Marjon van Linstee.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 augustus 2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

Het is een geweldig museum, voor het hele gezin. Het enige minpuntje is de bewegwijziging in het park, soms echt zoeken. En bij de Kasteelboerderij werd nergens aangegeven, dat men zelf binnen de eet- en drinkwaren moest bestellen, betalen en evt mee naar buiten nemen. Er stond zelfs niet aangegeven welke ingang men doorvoor moet nemen. Maar verder is het een prachtmuseum.

Beoordeling gegeven door Openlucht Museum.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-8-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

het openlucht museum in Arnhem is een gave dag om iets als kind of volwassenen wat aan je algemen ontwikkeling te doen. je start je dag met koffie, en neemt dan een nostagiesche tram door het park om vervolgens alles te voet na te lopen. je vindt er vanalles, zelfs huisjes uit mijn eigen woonplaats. maar ook filmpjes en tentoonstellingen over klederdrachten houden je goed bezig. als afsluiter kan je dan nog eeneen film kijken in een aparte kamer waar alles door de jaren heen nog eens de revue passeert. na een 5 1/2 uur durende dag, ga je moe maar voldaan weer naar huis en je eigen moderne tijd terug. voor herhaling vatbaar voor zowel kind als volwassene als invalide (zij het dan dat een tochtje per tram) voor de laatste wat moeilijker wordt.

Beoordeling gegeven door marlies de Gunst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-08-2010

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

Leuk park met veel bezienswaardigheden. Prima geschikt voor minder valide mensen.

Beoordeling gegeven door Robert van Zoest.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juni 2010

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Ruim opgezet, veel info, voldoende boeiend. Veel mogelijkheden. Kinderen kunnen genoeg doen en ontdekken. Leuk museum. In 1 dag niet eens uitgekeken. Vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08.09.2009

Datum beoordeling: 9 september 2009

Als oudere Nederlander kun je hier je hart ophalen. Honderden dierbare herinneringen komen boven. Kortom een feest van herkenning van begin tot eind. Alles zeer overzichtelijk en verzorgd gebracht. . Onmogelijk om alles in één dag in detail te bekijken, dus wat let ons om nog een keer een bezoek te brengen. Alleen jammer van die honderden slecht begeleide, schreeuwende en rondrennende schoolkinderen. Onbegrijpelijk zo vlak na de vakantie.

Beoordeling gegeven door W.H.Kamphuijs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 jaar geleden

Datum beoordeling: 16 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door pieternel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-07-2009

Datum beoordeling: 11 juli 2009

Een fantastische zonnige dag gehad in het openluchtmuseum met mijn familie. De ligging is prachtig, als stadsmens kom je echt weer even tot rust met al het water en groen. De vrijwilligers geven de oude boerderijen en molens een levensecht karakter met hun werkzaamheden en uitleg (bijvoorbeeld de was bleken en spinnen). Het is voor kinderen en volwassenen leuk, omdat de mix tussen actief en informatief prima is. Ook zijn er veel dieren. Er rijden ouderwetse originele trams door het hele park waar je de gehele dag gratis gebruik van kan maken, er zijn mooie tentoonstellingen, je kan op bijzondere fietsen rijden en er is veel lekkers en ambachtelijks te eten. een topdag!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-6-09

Datum beoordeling: 20 juni 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door sjaak aalbers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2008, augustus.

Datum beoordeling: 2 juni 2009

Even terug naar vroeger, hoe onze grootouders leefden. De hele dag kun je hier wel rondlopen. Een groot partk met vele huisjes, ambachten, activiteiten. Van mij dus een 9!!

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-4-9

Datum beoordeling: 26 april 2009

wij hebben een hele leuke vrolijke dag gehad. Het hele park is erg goed verzorgd en zeer verrassend voor alle leeftijden. het personeel was zeer vriendelijk en bereidwillig.

Beoordeling gegeven door anne-marie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-02-2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Een dagje naar het openlucht museum in arnhem is zeer de moeite waard tot 31 maart is het toegankelijk als wandelpark en ook een aanrader de toegangsbewijzen zijndat 4 euro per persoon tegen 14 euro in het hoogseizoen. Dus als je van rust wandelen natuur en een oude omgeving houd is het erg leuk om daar een dag heen te gaan. Als je na 31 maart gaat kan je er allemaal oude huisje zien en erzijn dan ook mensen aanwezig die die tijd naspelen erg leuk je kan er lekker poffertjes eten en gezellig zitten met een kopje koffie. Wij hebben het nu alleen als wandel dag gedaan en gaan het ook na de opening van het seizoen 31 maart nogmaals hrhalen we kijken er nu al naar uit.

Beoordeling gegeven door M.J. Vink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5-7-2008

Datum beoordeling: 1 januari 2009

zeer goed opgezet museum, met leuke activiteiten in diverse oude huisjes/boerderijen. zo mooi zelfs dat 1 dag eigenlijk tekort is. ga zo door

Beoordeling gegeven door R. Harteman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 26 december 2008

Het openlucht museum Arnhem prachtig oude tijden her leven weer!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: dec 2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

ziet er sfeervol uit en roept veel op uit de tijd van de echte winters

Beoordeling gegeven door arnhem.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 oktober 2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Geweldig voor de kinderen. heerlijk ontspannen wandelen over de groene paden vol rust. De kinderen vonden de tram geweldig en namen echt de tijd om bij alle figuranten in de boerderijen het hemd van het lijf te vragen. we gaan zeker een keer terug

Beoordeling gegeven door Mirjam Boerboom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 24 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Met de kinderen van 5 , 8, en 9 zijn we in de herfstvakantie naar het openluchtmuseum gewwest. we kwamen tijd te kort. De kinderen vonden het geweldig om met de tram te rijden. Ook was het super leuk om in de boerderijen en werkplaatsen mensen tegen te komen die hun rol goed speelden, ook mochten de kinderen veel doen. We gaan zeker terug, we hebben een museumjaarkaart gekocht

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geweldig!! Zowel voor ons als ouders, alsook voor onze dochters van 8 en 11. Eigenlijk zou er een hotelletje op moeten staan.... Er is zoveel te zien op 1 dag.... Enthousiaste medewerkers, die er hun uiterste best voor doen je een fijne dag te bezorgen!!!

Beoordeling gegeven door Gea de Vries.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 2 november 2008

Erg leuk! Mooie oude huisjes, winkeltjes, ambachtswerkplaatsen, kerkjes, molen etc. om van binnen eens te bekijken. We kregen door oudere mensen vaak nog privé uitleg over bepaalde gebruiksvoorwerpen die zij nog van vroeger kenden.

Beoordeling gegeven door C.N. Dijkstra.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 mei

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

het was fantastisch ook voor de kids

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 7 oktober 2008

Het was heel mooi weer, en de mensen in het park warn erg vriendelijk. We hebben heel veel gezien en 't was erg leuk ondanks dat we al vaak in dit park zijn geweest.Nieuw waren de extra activiteiten voor de kinderen, zoals bv boter karnen en op het land werken. Ook het spoorsation was erg leuk, en aamgevuld met andere wagons. Er warn ook nog professionele fotograven die een foto van ons gezin hebben gemaakt, en die aan ons doorgemaild.Dit was erg leuk al met al een geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door Nora Beeloo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 september

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door openluchtmuseum.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: eind mei 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Erg leuk om nederland in een notendop te zien. Leuk en leerzaam voor kinderen (en ook voor volwassenen) en helemaal super met buitenlandse gasten.

Beoordeling gegeven door Ingeborg van Schayk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-07-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

het is heel leerzaam zelfs voor de jongste kinderen.

Beoordeling gegeven door c.f de pee.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 17 september 2008

Op het moment dat wij er waren was het nog vroeg dus lekker rustig het park was heel goed verzorgd en ook de presentaties waren goed te volgen voor jonge en oud. Ook was het leuk dat er mensen in klederdrachten rond liepen. Kortom ons geld dubbel en dwars waard. Ook dat de hond meekon was erg fijn

Beoordeling gegeven door A. Smit.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-7-2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Heel leuk en informatief

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Het is een zeer uitgestrekt park.Gelukkig rijdt er een tram.Het is niet geschikt voor kleine kinderen.Wij waren met 2 volwassenen en 2 kinderen van 8 en 11 jaar.De kinderen vonden vooral het schooltje erg leuk.De horeca vonden wij niet geweldig.Het is een leerzaam park en vrij betaalbaar.Hele mooie omgeving.

Beoordeling gegeven door Openlucht-Museum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 juli 2008

Datum beoordeling: 18 juli 2008

Samen met schoonzusje nar het Openluchtmuseum in Arnhem. Was zo'n 30 jaar geleden dat ik er ook was. Mooie huizen, interessante verhalen, alles goed verzorgd. Alle lof voor de mensen die met de trams rijden en andere werkzaamheden verrichten. Groet.

Beoordeling gegeven door Gonnie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

erg leuk, leerzaam en verrassend, goed verzorgde omgeving. Vriendelijke mensen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Voor ouders zowel als voor kinderen leuk. Vooral de poepdoos en de fietsen zijn erg leuk. Veel gezien van vroeger. Het treintje viel ook in de smaak.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: WO 25 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Mijn ervaring met twee dames van rond de tachtig in het openlucht museum Arnhem was fantasties. Erg onderhoudend, vriendelijke boerinnen boeren molennaars die ons in hun verhalen mee namen naar toen. Af en toe een tripje met de tram,En uitstappen bij weer een van de vele locaties... op tijd een rust inlassen bij de horeca en tot slot een voorstelling van het geweldige hollandrama ( een spectaculaire kijkdoos over hollandse bijzonderheden.) een fijne dag. gr. G.Dinklo

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin april

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Door de jaren heen alleen maar beter geworden. Geeft een prima beeld van het leven in vroeger dagen. Het is er altijd goed toeven. voor jong en oud een gegarandeerd fijne (mid)dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin april

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Door de jaren heen alleen maar beter geworden. Geeft een prima beeld van het leven in vroeger dagen. Het is er altijd goed toeven. voor jong en oud een gegarandeerd fijne (mid)dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-06-08

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18/6/2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

erg gezellig en erg vriendelijke medewerkers.

Beoordeling gegeven door els.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Erg leuk. Zelfs voor kinderen. Had dat niet gedacht maar ze vonden het geweldig.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Best leuk om rond te kijken, maar niet geschikt voor kleine kinderen (die vinden het toch wel snel saai worden) maar verder erg leerzaam.

Beoordeling gegeven door Judith de Koning.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei

Datum beoordeling: 12 juni 2008

het was fantastisch ook voor mensen die niet zoveel kunnen lopen kun je met het trammetje ,ook onze kleinkinderen vonden het erg leuk vooral om dat we er met de trein naartoe gingen dat was voor hun al een verrassing

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei

Datum beoordeling: 12 juni 2008

het was fantastisch ook voor mensen die niet zoveel kunnen lopen kun je met het trammetje ,ook onze kleinkinderen vonden het erg leuk vooral om dat we er met de trein naartoe gingen dat was voor hun al een verrassing

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Openluchtmuseum Arnhem. Ik ben al vaker in dit mooie park geweest, maar vandaag was het weer geweldig! Draaiorgeldag. Ik heb mijn ouders meegenomen en ze hebben echt genoten. Heerlijk wandelen door het zeer uitgebreide en altijd weer interessante park, teveel moois voor 1x bezoek. Vandaag overal gezellige draaiorgels aanwezig. Echt de moeite waard, lekker met het trammetjes overal naar toe rijden en uitstappen waar je zin hebt. Een aanrader dit uitje! P.s. en de filmvoorstelling is elke keer weer een kadootje......

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-05-2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

een heel leuk museum, waar genoeg te zien is, en veel afwisseling van huizen, boerderijen uit heel nederland. \ook goede voorzieningen voor minder mobiele mensen. een perfecte locatie voor een dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Voor verschillende leeftijden geschikt. Iedereen kan zich er goed vermaken en je kunt er een hele dag rondlopen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-05-2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Een heel mooi park met veel originele gebouwen. Alles heeft echt bestaan, gebouwen werden vroeger echt gebruikt en zijn in originele staat daar weer opgebouwd, waardoor een stukje geschiedenis bewaard blijft, die anders zou verdwijnen. Vooral ook voor kinderen veel te beleven. Door de ruime opzet kom je er ook als het druk is toch tot rust, ook door de mooie omgeving. Zeer de moeite waard!!!

Beoordeling gegeven door Sylvia Putters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Maandag 05 mei 2008

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Openlucht Museum Arnhem Maandag 05 mei 2008 in het openlucht museum geweest met drie volwassenen en twee kinderen. Is een mooi museum, heel veel te zien en voor de kinderen ook veel te doen. Er gingen drie trams door het openlucht museum en je kan op elk punt uitstappen omdat te gaan bekijken bijvoorbeeld Van Gend en Loos, dit is nieuw in het park en is erg leuk opgezet. Je kan in een koets zitten, duurt 4 minuten en dan lijkt het net of je een ritje met een koets maakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 4 mei 2008

geweldig, was ik nog nooit geweest,leuke dingen van vroeger toen ik nog kind was. Zoals de boerderij en het vakantiehuisj een nog veel meer, te veel om op te noemen, nogmaals geweldig interesant.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geweldig museum. Geweldige presentatie. Leuk voor kinderen. Eigenlijk voor iedereen. Overal vriendelijke mensen. Lekkere koffie in het pannekoekenhuis. We gaan er beslist weer eens naar toe. Het is te groot en uitgebreid om in een keer te bekijken. HULDE

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 20 april 2008

gezellig

Beoordeling gegeven door wbeumer1@kabelfoon.nl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar augustus

Datum beoordeling: 18 april 2008

wij zijn meerdere malen geweest op landal, en ziet er altijd netjes en verzorgd uit . aleen de ik vind de binnen zwembaden wat klein, dat is de enige opmerking. landal is wel een aanrader.

Beoordeling gegeven door j de waardt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind december 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

SUPER!!! Een hele mooie dag schaatsen verhalen luisteren en super veel te zien en te leren.

Beoordeling gegeven door Angelique.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

geen rekening mee gehouden dat op een zaterdag in februari alles dicht is en dat je alleen kunt wandelen. Ook binnen was niets te bezichtigen. Jammer

Beoordeling gegeven door Marga van der Schaaf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 9 oktober 2007

Erg leuk museum voor jong en oud, ook veel doe-activiteiten wat het nog interressanter maakt. Ook in een ontzettend mooie natuur gelegen.

Beoordeling gegeven door Lisette Poncin.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 21 september 2007

Op zondag 2 sept. open lucht museum Arnhem bezocht met mijn vader die met een rollator loopt en mijn moeder die in een rolstoel zit.Er waren geen aangepaste paden voor rolstoel zodat mijn moeder helemaal gehutseld werd in de rolstoel,mijn vader had moeite om de rollator over de klinkers te duwen. Het is toch een park waar veel oudere gebruik van maken en het zou prettig zijn als daar een goed looppad voor deze generatie zou zijn. ook heel veel activiteiten waren buiten dienst of pauze of gingen in de middag pas open (zoals smid,bakker,beugelen etc). De toilet gebouwen waren heel goed toegangkelijk voor invalide genoeg aanwezig en zeer goed schoon een compliment hiervoor. De gebouwen waren lang niet allemaal goed toegangkelijk zodat ze lang niet alles gezien hadden.

Beoordeling gegeven door Elie vander Linden.